NYÅRS FIN!

I'm ready to go!
Två bilder från webkameran heheee :cool:


BARA NAGLARNA KVAR SEN PYSER JAG OCH SÅ SES VI NÄSTA ÅR!! 2011 :D

2011 NI KÖR VIIII!!!!

Vad kan vara bättre än att avsluta detta året än att ge ut mina nyårslöften och säga tack till alla som har vart med mig och gjort detta året helt superbra!!!

Till alla mina vänner säger jag tack och farväl 2010!! Ni har varit helt underbara in good and in bad!
Till familjen säger jag bara tack och Jag älskar er


Och nu ser jag bara fran emot nästa år som förhoppningsvis kommer att bli ännu bättre. Mer minnen, ny och ännu bättre musik from you know who;) flera äventyr, Jag ska hinna fylla 18! och massa mer kommer att hinna hända. Nu ser jag fram emot ett nytt år och jag hoppas att vi får ett dunder bra 2011!!


- Börja träna och få tillbaka min gamla och vätränade kropp!
- Sluta småäta, alltså onödiga saker såsom godis och annat på vardagar..
- Försöka lära mig att sjunga! HIHII
- Skaffa mig ett jobb!
- OCH TILL SIST, SÅ SKA JAG HA SÅ JEVLA ROLIGT!!! :D


HALVFÄRDIG NYÅRSBOOST!

Nu tycker jag vi kör en EGOBOOST mitt i alla nyårs fixande! ;)
Halvfärdigt smink CHECK! Ganska söt faktiskt om jag får säga det själv...



HAPPY FEEET

I'm in love whit a penguin!!

Tittade på filmen Happy Feet igår innan jag gick och la mig och gud så söt han är den lille pingvinen, jag vill bara äta upp honom. De är så syd om honom för ala stora pingvniner mobbar honom för att han inte kan sjunga. Och alla måste ha en egen sång. Men han kan dansa och pingviner ska inte kunna dansa. Så som "slänger ut" honom från deras hood så måste han klara sig själv.

Den är bara så söt hela filmen fast samtidigt så blir man lite ledsen när man ser hur dom är mot honom. Vill du veta slutet så fåru se filmen, ingen mening att jag berättar hela!


GLAD FLICKA OCH MINDRE ÄN 24 TIMMAR!

Nyårs present från mamsen! Så söt är hon:D LOVELY



Brodern min fick Ralph Lauren!


VÄÄÄÄRT! TACK MAMMA I LOVE YOU!♥

PRECIS SÅ SOM DET SKA VA

Jahaa då sitter man här då... i sin ensamhet och är den ensamaste på hela denna planten...

nejj självklart inte. Riktigt så illa är det inte. Jag har ju mamma och det är ju inte fy skam;) ÅRETS BÄSTA MAMMA! Visst, ibland kan hon vara lite tjötig men vems mamma är inte de? Men för det mesta är hon bra:D Hon är sådär lagom liksom, hon skämmer inte bort mig men heller inte tvärt om utan precis där emellan. Så som det ska va!

JAG ÄLSKAR DIG MAMMA



JAG I ETT NÖTSKAL

Min dag började ju såå på topp! Vaknade runt 9.30 dsv en halvtimme för sent:O Hann varken äta eller göra mig i ordning ordentligt. Men jag stack till jobbet iallafall och gjorde mina sysslor. Sedan var jag tvungen att åka till Johan och hämta min väska som jag glömde igår i bilen, jag i ett nötskal liksom.

Och därefter åka till MAXI och handla tills imorgon, nyårsmidday ya know;) Blir kött&potatisgrattäng och beneesås (jag vet att det inte stavas så men vem fan vet de liksom HAHA! aja de ska nog bli gott iallafall..

OCH NUUU kollar jag film, sådär dagen innan sista dagen av 2010 som vart ett underbart åt:D

OLD PIC!!

DEN BÄSTA TYPEN


Detta var alltså precis nästan i början när jag började lyssna på Adam och där har jag hängt kvar;) känns dock lite konstigt att han har tagit så mycket plats ändå om man kan säga så. Jag har liksom aldrig vart typen som verklige ÄLSKADE bara en artist eller ah ni fattar. Men nu är jag den typen. Nu är jag Glambert typen och det är ju helt klart den bästa typen;)

Tyckte att texten jag skrev då var lite söt så jag ville dela med mig utav den en gång till:D

MINNENA FLÖDAR

GAAAH kan ni fatta att det är ett nytt år om ungeför två dagar:O? Det är ju liksom... SNART! och jag vet att man alltid säger att det kommande året ska bli det bästa året no matter what! Men faktum att detta året som vart, 2010 har verkligen vart det bästa året!!

Varför? Jo för att sommaren var helt awesome, det känns som att jag har kommit närmre mina vänner och även blivit mycket bättre vän med vissa och jag har träffat nytt folk, jag har blivit av med tandställningen och det bästa av alla är ju ofcååååårs ADAM! Jäklar alltså, den dagen och speciellt den kvällen kommer jag minnas ALLTID!! Jag kommer alltid att minnas det det var så jäkla bra och bäst och underbart och jag hade verkligen the time of my life:D Jag kommer att berätta för mina barn barn om den kvällen HAHA okej kanske inte riktigt men ni fattar vad jag menar tror jag;)
HAHA sitter samtidigt nu och tittar bak i arkivet och kollar vad fasen jag har skrivit detta året och så hittar jag det här...   jag undrar vem det är jag skriver om HAAH för jag har inte den blekaste!!

Detta var mina nyårslöften..

- Ha bättre koll på hälsan alltså träna -  FAILED

- Göra bättre ifrån mig i skolan - OK

- Gå min egen väg - A+

- Alltid vara ärlig och säga vad jag tycker och tänker - A+

 


RESER TILLBAKA I TIDEN OCH MINNS















ITS ALL ABOUT THE ..

OH MY LORD!

Jag vill inte klaga men aj jag har lite ont i fötterna:( det är vad det kostar att jobba. Mycket lidande må jag säga men det lönen i slutet av månaden. Its all about the money;) skämt åsido eller?

Åkte även till IKEA efter jobbet med mamma och Johan! Så nu har vi införskaffat ett skrivbord till mig och en rosa stol! YEY:D Hoppas att det blir fint och att jag sätter ihop det rätt? Men jooo deklaart att det blir rätt, jag är grym på att montera (om det finns en mänsklig ritning)


Bild från igår, fastnade inte idag! PUNKT SLUT!

LACKAR ÖVER!

LACKAR ÖVER!!!!!!!!
aja ska till jobbet nu, sen till IKEA och sen är det en person som fyller åR! GRATIIS:D
puss på er mina små hjärtegull!♥

ÅTERIGEN, FÖLJ INTE STRÖMMEN - GÅ DIN EGEN VÄG

Alla som känner mig, åtminstone mina närmsta vänner och familj vet att jag alltid är rak och ärlig när det kommer till att säga vad jag tycker och tänker. Det vet nog även dom som inte känner mig så jätte väl om man säger så. Jag säger alltid vad jag tycker och tänker och vafasen vi har väl yttrandefriheten till nåt eller? Visst, är det något som kanske möjligtvis skulle såra någon så kanske jag håller det för min själv. Men det är ganska sällan.

För er som inte känner mig så ska ni inte tro att jag är en dum människa för det är jag verkligen inte. Själv så tycker jag att jag är en väldigt snäll och omtänksam person och i de flesta lägen så sätter jag faktiskt mina vänner och familj i första hand. Man brukar ju säga att man alltid ska sätta sig själv i första hand, men ibland kan jag ha lite svårt för det. Jag vill liksom att alla runt omkring mig ska må bra. För att så länge dom mår bra så mår jag bra.

Jag är ändå stark som person. Jag följer inte alltid strömmen utan jag går min egen väg. Vill mina vänner göra en sak och jag inte vill, näe då skiter jag i det. Vill jag inte så vill jag inte. Okej visst gör jag inte alltid så. Men till exempelvis några kompisar vill gå på den och den festen och jag inte vill eller har lust, nä då hänger jag inte på. Då kan jag hitta på någe annat iställe. Whats the bid deal liksom? Man måste inte alltid gör så som alla andra vill, det är något som jag har lärt mig med åren. Man ska inte alltid vara en sån där som följer med strömmen. Man ska inte göra en sak för att någon annan vill det. Man ska ingenting och man måste ingenting. Om du alltid säger och gör det du tror att andra vill höra så kommer du till slut inte vara dig själv. Du kommer vara någon helt annan, det kanske kryper i sknnit på dig för att ditt rätta jag bara vill UT! Du har varit instängd i din egen kropp och varit någon som du egentligen inte är. Gör som du själv vill, våga vara dig själv, stå upp för vad du vill och vad du tycker. Gillar andra inte gillar den stilen.. then fine by me! Gillar dom dig inte för den du är, FINE! Då kan det lika gärna va!

Det är framförallt en person som fick mig att inse att jag gjorde saker och ting för att andra ville det, inte för att jag själv ville det. Han sa att jag sa JA JA och JA för att någon annan ville att jag skulle säga just JA! Och inte för att jag själv ville det. Man kan formulera det på många olika sätt. Men i sin helhet så fick han mig att inse att det inte behöver vara så, att jag inte alltid måste göra så som alla andra vill utan att jag faktiskt får lov att säga NEJ någon gång och på det spåret har det fortsatt. Nu när jag har fått några års "träning" så känner jag mig riktigt stark och säker. Men fortfarande så är jag den där tjejen som vill göra saker för andra, jag vill att alla omkring mig ska ha det bra.

Sen så finns det en person som verkligen inspirerar mig som helt ärligt ger mig mycket av min kraft. Han har visat mig att det viktigaste av allt är att tro på sig själv, tro på att man kan göra vad man vill, bara man har viljan att go on så att säga. Det är viktigt att älska sig själv. Och jag tror faktiskt att kan man lära sig att älska sig själv och tycka om den människan man är så kommer andra också att göra det. Att i första hand acceptera sig själv gör det lättare att bli accepterad av andra! Tänk på allt positivit som inspirerar dig och som stärker dig det kan vara vad som helst. Men fokusera på bra saker och släng undan allt skit i en låda och låt det gillar kvar där!


ÅH VA JAG ÄR käR I DENNA LÅTEN NU!


NEJ JAG KLAGAR INTE

Är det bara jag som gick upp klockan 8 för att hinna duscha och så innan jobbet? aah troooor de va? Usch, det skulle ju vara gaanska skönt att få sovmorgon en dag nu (okej nej jag ska inte klaga, jag har ett jobb iallafall) vet någon som blir lite småsur när jag klagar över jobbet hehee. Jaja nejj men pengarna rullar ju in så de är ju positivit.

Men idag blir det mycket att göra.

Egentligen så räcker det att jag går upp vid 9 eftersom jag har gångväg till jobbet liksom. Det tar väl kanske 5 minuter, om ens de:O De är najs ju. Men jag var i behov utav en dusch och så hann jag måla naglarna också.




Näe men nu så har jag inte tid att sitta här längre måste blåsa håret och slänga på mig liite smink!

I'M ON MY WAY - FIT FOR FIGHT

Oh, written in the stars a million miles away messege to the main, oooh seasons come and go, but I will never change and I'm on my way.....

love the song!


HEHEE jag har spelat wii fit på våran nya balanceboard nu, huuuuur skoj som helst! Yogan var dock ganska jobbig men ändå skoj:D och det finns hur många spel som helst. Man kan lägga fram sin egna träning, och så finns det en liten sak på spelet som visar hur många kalorier man gör av med och massa sånt! VÄÄÄÄÄRT!!!!

DUBBELT UPP

Hemma efter jobb och fika!:D

Gud så ont i fötterna jag har efter idag. Varorna på jobbet hade inte kommit så jag fick göra annat. De pissiga med det är att det kommer DUBBELT så mycket vara imorgon och jag måste jobba DUBBELT så längre imorgon. Och det positiva är att jag får mer pengar för att jag jobbar mer WOHOO!!!

Och nu ska jag ge mig på den där balanceboarden och se om jag kan få till ett och annat;)


TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT

Good morning!

Sovmorgon är inte något som gäller för mig. Jag ska ju iväg och jobba idag. Bara 4 timmar eller så. Jobbar på mammas jobb och plockar varor och sånt. Vad gör man inte för lite extra i plånboken;)

Senare, efter jobbet ska jag iväg och träffa Anna och ha skojsigt och snacka lite inför nyår tror jag. Man kan ju inte direkt fatta att detta äret är slut om cirka 5 dagar, eller kan man de?

Har inte året gått fort? Jag tycket att det känns som igår som man låg nere i Näset där vi spenderade vår sommar typ. Va ju där i princip varje dag och sola&bada. Så himlans najjs och stöööört hur mycket jag saknar sommaren:(




ARTIST AND EVERT OF THE YEAR!

ÅRETS ARTIST!

Det är ingen tvekan över huvudtaget och det finns NOLL konkurrens! ADAM LAMBERT:D Det finns verkligen inte ord som beskriver hur bra jag tycker att han är. Hela hans personlighet tillför så mycket och det vet jag även fast det att jag inte känner honom. Han är så mycket mer än sin musik. Han är en hel GLAMGOD! Vanligvis så tröttnar jag på låtar efter ett tag men med Adam är det annorlunda, jag vet inte hur många gånger jag har hört dom.. måååånga gånger iallafall och dom är fortfarande lika bra och jag tröttnar aldrig;)




ÅRETS HÄNDELSE!

Lambert-konserten 9 november!!! FY sjuttsingen va kallt det var i kön men fy så värt det var:) ååh det är det bästa jag gjort. Jag fick världens adrenalinkick under dom där 90 minutrarna eller vad det kan ha vart. I vilket fall som helst så gick det på tok för fort, känder som en kvart. Men jag antar att det är som man säger "tiden går fort när man har roligt"
läs inlägget från efter konserten här och här är liiiiiite bilder;)



KEEP ON LOOKING!

Hinner inte riktigt med att blogga känner jag. Men idag har vi iallafall vart på rean men jag köpte faktiskt ingenting. Det var så himla knökat med folk, speciellt inne på Gina.. fyfasen alltså!! Var på jakt efter ett par kängor men dock så hittade jag inga .. hmm.. bara till att leta vidare. Jag och köpa skor går inte riktigt ihop, jag är inte den lättaste att hitta skor till om man siger såååå;)

Sen så var jag och la familia på annandags-middag också. Trevligt må jag säga!

Men nu så är tiden 21.00 och nu ska jag och mamsen titta på Mumien på 3an, NAJJS!! :D

puuuuuuuuuuuussss♥

JUL JUL STRÅLANDE JUL

Ojoj va jag inte har haft tid att blogga! Men jag har haft en super jul med god mat, bra sällskap och fina presenter. Nu imorgon är det rean som gäller. Jag och mamma åkte iväg redan idag men attans, det var ju stängt:O OnOff var å andra sidan öppet och det var ju faktiskt dit vi skulle... vad blev köpt? *trummvirvel* ......wii + balanceboard nu jäklar är det fit for fight som gäller!!

Det blev faktiskt julmat idag också, men det blir ju alltid en massa massa mat kvar.. GOTT!;)

Får väl se vad som blir köpt imorgon, vet lite saker jag ska titta på iallafall. Och sedan ska vi på middad, sådär på annandagen:D



Tagna med mobilen därav den inte jättebra kvaliten, sen så finns det ju fler bilder på kameran dåråååå..




JULKÄNSKAN ÄR ÄNTLIGEN HÄR, RIGHT ON TIME!

Då var det julafton då. Där ser man. Och vet ni? Jag har kommit i julstämning, hyfsat i alla fall. Längtar redan till Kalle och hans vänner, när glögg och pepparkakor står på vardagsrumsbordet och julmaten är på g ute i köket och så känns allt sådär juligt. Med ljus, mörkt ute och en massa vit snö på marken:) åh visst låter de mysigt.

Vissa säger att julmaten och Kalle är överskattat och att ingen (barn/ungdomar) bryr sig om annat än klapparna. Men jag bryr mig. Jag vet att mamma frågade förut om jag ville se Kalle? Vill jag se Kalle? Varför skulle man inte se Kalle? De är ju bara så det skall vara. Tomtens verkstad, snövit, Ferdinand och hans korkek, Askungen, Hobin Hood, Musse och han vänner och allt vad det bjuds. Kalle tillhör julen och så är det bara!!

Och julmaten överskattad? Hmm.. visserligen äter jag bara köttbullar, korv och skinka typ men alla andra äter ju lax, paté, janson och fan hans moster.. Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag inte väldigt gärna vill ha klapparna men allt de andra ska också vara med. Vad är en jul utan Kalle och Julmat.. man kan ju inte bara ha klapparna, då kan man ju knappast kalla det jul. Då är det ju bara en hela vanlig dag, bortsett ifrån att alla är väldigt snälla just den dagen och delar ut klappar hit och dit!:D


Men GOD JUL på er allesammans och hoppas att ni får en underbar julafton med familj och vänner och... jag älskar er alla!!


ÅRETS OTEKNISKA!

Årets mest otekniska går tiiillllll *trummvirlel* MR OLIVER KUMLIN!!!! :D GRATTIS!!! Så stört otekniskt, vet inte hur man laddar ner och jag vet inte vad.

FEEEEEEEEEEEEEEET LÄNK!


DE ENDA RÄTTA!

Fy sjuttsingen va jobbit de va på jobbet! Dom har byggt om och allt så ingenting stod där det var förut, så de tog ju dubbelt så lång tid idag än vad det brukar. Blev helt trött i fötterna och allt..

Och imorgon är det julafton... seriöst? Aja de kanske känns imon bitti. Då blir det tomtegröt och allr ju! Julmat och klappar, Kalle Anka och julmust!:D



SVART NAGELLACK ÄR DE ENDA RÄTTA!

DAN FÖRE DOPPAREDAN

God morgon!!:D

När jag vakna i morse så undrade jag varför klockan ringde? Jag är ju ledig tänkte jag, sen tog det runt en minut att fatta att jag skulle ju jobba idag.. det blev ingen sovmorgon här inte. DEt var bara upp och hoppa in i duschen, som btw är väldigt kall på morgonen?! Jag tycker alltid att det är så ruskigt kallt att duscha på morgonen av någon anledning.. aja..

Nu måste jag slänga i mig frukosten och sedan blåsa håret och lite sådan. Tur att jag har så nära till jobbet, tar bara 5 minuter att gå, asnajjs!:D

Och sen inhandla sista klappen, hohhooo dan-före-dopparedan!!


SHOW OF THE YEAR

De finns så många och de blir så svårt att välja.. vi gör så att vi delar upp de! *smart jag är*

ÅRETS KOMEDI-SERIE
The Big Bang Theory inget snack om saken! Sheldon, Lenoard, Raj och Wolowitz, årets roligaate killar. Så mig. Finns
ingen bättre underhållning:)  "No, no this is a boy-girl party, this Flash runs solo"



ÅRETS TALKSHOW
Det finns inte ens någon konkurrens här.. inte Jämfört med ELLEN DEGENERES!:D Kan se henne om och om igen.. tröttnar aldrig. Bra tecken kanske?


ÅRETS SERIE
Gossip Girl keeps the throne! Bästa serien ever, tröttnar aldrig på den. I love Chuck Bass♥ Behöver jag säga mer? De går inte att dela denna videon av någon anledning.. men titta på den så förstår ni varför jag ÄLSKAR de! KLICKA PÅ BILDEN!

MOVIE OF THE YEAR!

Inte många dagar kvar nu innan vi börjar om på ett nytt år nu!

Så jag tänkte köra "ÅRETS" .. typ artist, händelse, kompis, låt, video, film..... ah ni fattar:D

Börjar med årets film! KNIGHT AND DAY helt klart 2010s bästa film med Cameron Diaz och Tom Criuse. Se värd. Har du inte sett den.. se den!!




GOD DAMN YOU'RE HOT

Hemma igen och magen kurrar! Och jag som trodde att jag skulle agera hemmfru idag, gick ner till tvättstugan och insåg då att det inte var förens imorgon som vi skulle tvätta! JAJA.. nu ska jag värma lite krubb:D


JA, JAG RIMMAR PÅ FRÅN UNDERGROUNDNIVÅ..

jag siktar mot toppen så långt jag kan nå...


JULKÄNSKA MY ASS

Vart är julkänlslan underar jag då? Har DU hittat den?

Idag måste jag iväg och köpa klappar och så måste jag åka till stan och lämna böcker! Fatta jobbit att behöva åka ända dit bara för att lämna några böcker... aja de måste göras..

Tänka iallafall resa mig ur längen till och börja med och en senare kanske jag ska åka pulka:D


SAKNAR SOMMARN

Det är bara ett halvår kvar och sen är vi där igen...







I'M LOVIN IT

Gamla headern tillbaka! Den är sååå fin, men jag måste ta in på rehab för min kärlek för Adam HAHA:) Nästa gång ska jag inkludera mig själv lite mer i headern tror jag...








DET FINNS INGA MÅSTEN!

Skönhetsideal ... lång, kort, tjock, small, rött hår, sneda tänder, stor näsa, små bröst... det finns oändligt med ord som definierar de du ser är fel med hur du ser ut. Som andra säger är fel på ditt utseende. Men är det fel att ha rött hår? Att ha stor näsa eller sneda tänder? Att vara tjock eller smal? Den som kan säga vad som är fel med det ska få en eloge. För det finns inget som är rätt och fel i hur vi ser ut. Alla ser vi olika ut och så ska det vara. Tänk dig själv om du gick utanför dörren en dag och alla såg precis likadana ut. Visst hade det kanske varit lättare och folk skulle inte kunna säga att du är ful osv.. för om alla hade sneda tänder så hade det inte vart något konstigt med det, då hade det istället vart konstigt om någon inte hade det:)

Alla ser vi olika ut, men ändå strävar vi efter ett ideal som samhället nästan kräver. Alla tjejer ska vara smala, ha bröst, porslinhy, ha rätt kläder och alla killar ska vara långa och vältränade ha rätt kläder och se ut på ett visst sätt. Våga vara dig själv och följ inte strömmen. Du måste inte se ut som alla andra och vara som alla andra. Du måste ingenting. Men en sak kräver jag.. och det är att du ska vara dig själv, försök inte att vara någon du inte är bara för att "passa in". Du kommer inte må bra utav det i längden och sen ända som kommer lida och må dåligt är du själv!


Skapa ditt egen ideal och var dig själv, i alla lägen!

SKÄMMIGA PARENTS OR WHAT?

Gudarnas va kallt det har varit idag! I förmiddags va jag i slottskogen med HP-programet och "lekte" och fy sjutton va kallt det var! Kändes nästa som jag hade gips runt tårna.. hur det nu känns men de var kallt iallafall. Men roligt.. vi åkte soppsäck..

På eftermiddagen var jag på torget med bjällan och katiiiiii som jag inte har träffat på suuperduper länge!

... och nyss tittade jag på Ung & Bortskämd .. hur FASEN tänker dom föräldrarna? Tim-Joel, hur kunde han åka ut liksom? Han gör ju allt! Paulina borde va borta för läänge sedan och den pappan .. man får inte säga såhär men han är ju patetisk, han är en sån där förälder som bara ser gott i sitt barn, som tycker att hon alltid gör rätt och allt är så bra så och hon är pappas lilla flicka! Förlåt men pinsamt om hon  vinner... och förresten så är det inte barnens fel att dom är unga och bortsämda och de är inte dom som ska skämmas.. de är faktiskt föräldrarna!!! THATS IT!

psst! jag vet redan vem som vinner;)


DO VAMPIERS EXIST?

Tror du att vampyrer, varulvar, andrar, häxor och sådant finns in real life? I do.. dock inte varulvarna, de verkar lite för twisted att en människa ska omvandlas till en varg liksom.

Men tänk efter, varför skulle inte vampyrer kunna existera? Andar finns ju.. och varför skulle man annars ens prata om vampyrer om dom aldrig funnits? Jag tror att dom finns, på riktigt alltså. Du tycker säkert att jag låter jättedum nu..

Har man sett Twilight, True Blood & Vampier Dairies så ser man att alla vampyrer är olika i alla tre. Tex så de här med solen, dom glittrar, kan bara vara ute på natten, eller om dom har ett visst föremål bärande.. då låter de ju kanske mest troligt att bara kunna vara ute på natten, eller?

Aja nej men fasen va ballt om dom finns, alla sånna där övernaturliga varelser som ingen tror finns:D



YOU'RE NOT ALONE OUT THERE

Ibland kanske du känner dig ledsen eller ensam men du ska veta att det blir bättre. Du känner dig kanske utstött ellermobbad, men du ska veta att du är inte ensam. Det finns andra där ute, du är inte den enda.

Du kanske har massvis av vänner och du kan ha det perfeka livet, kanske har du allt du någonsin drömt om ... men ändå ... Jag är säker på att även du känner dig lite utanför eller ensam eller mobbad ibland. Jag har inte ett perfekt liv, men jag älskar det men jag självklart känner mig utstött ibland.

Tänk att se en massa bilder på dina vänner eller hör att dom gör något skitkul och du är hemma .. ensam. Då har du förmodligen inte kunnat låta bli att undra varför du inte var där också, eller hur? Och du frågar dig själv varför? Varför har inte de ber dig att vara med?

Eller låt säga att du är i skolan eller på jobbet eller bara umgås med dina vänner och en av säger något och du känner att det är riktat mot dig, jag menar som en kommentar eller liknande?

Tänk om något sådant skulle hända, då jag antar att du skulle känna dig lite ensam, ledsen, arg, utanför eller något annat. Men du bör veta att om något sådant skulle hända ska du veta att du inte är den enda som känner så. Försökatt inte bry dig, även om det är svårt, näe du förtjänar bättre. Låt dem veta hur du känner and put you're self out there.

Jag tror dig så gör det du också!


OLLE HEDBERG

Åh käraste Olle va du är braaaaa!!

ADAM'S SAYING


STÄDA-GARDEROEN-DAG

Idag är det rensa-garderoben-dag! Jag tror inte ens att jag använder hälften av det som finns där i. Men så är det väl alltid antar jag.

Julmusik är på - Skinkan är i ungen + att det snöar! Kanske att julkänslan kryper fram idag:D



LAGÄNDRING

Är det OK att köpa sex? Jag menar det är ju helt lagligt att sälja men olagligt att köpa.. hur går det ihop? JAg fattar inte varför det ska vara förbjudet att köpa. För alltså det skadar ju ingen annan direkt för att du köper sex, eller? Vill han/hon betala för att få lite, let'em have it! Why not liksom? Det är en sån där konstig lag tycker jag:P

Den lagen skulle jag ju LÄTT ändra om jag kunde! VOTE ME FOR PRESIDENT!;)




VAMPIER DIARIES

Nu ha jag då tittat 3 och ett halv avsnitt Vampier Diaries och gud va bra det är! Har inte kollat på det innan men nu på bara några dagar så är jag uppe på avsnitt 12 säsong 1! De är superbra ju, och faaasen va Damon är snyyyggg:O klagar in på Stefan heller då.. SPECIELLT inte kroppen!!!






SITTER PÅ MIN LILA MATTA

Sitter just nu på min lila matta.. (igen) och arbetar med ett arbete om Savannens ekosystem. Det är roligt faktiskt:) och jag trooor att det bli bra också! Men järnspikar va arg jag blev förut, när jag nästan va hemma och skulle byta från buss till vagnen. Då är det något fel på mitt spår så vagnen gick inte då!!! Så jag fick GÅ hem i 6 minus!!! och halt vart det också...

järnspikar alltså! Och jo det får man säga för det är ingen svordom, och mamma och vissa tycker att jag svär mycket, så då får jag väl säga så då iställe:D

nu.. BACK TO WORK

SLIPPERY SUCKERS

Det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning, aning att jag tänker på dig sprecis just nu! lalalalalalalaaaaa:D

Sitter och avslutar mitt skolarbete (snart) och hungrar efter mat. Hungern är mitt yttersta begär just nu, vi fick ju sk. spagetti och köttfärsås i skolan.. och spagetti fanns de och själva såsen fanns det gott om men vart köttfärsen hade tagit vägen har jag inte en aning, aning, aning om var den tog vägen? Den simmare liksom runt där i smååååå små mängder. Usch va nasty det där sista lät HAHA!

Bilden passar inte alls in, men det åt åtminstånde en simmare:cool:

TIME IS EVERYTHING

Gårdagen är historia, nu är nu... morgondagen däremot är ett mysterium

So live in for the moment and the rest'll be okey


PAPER THIN

ojojooj! Jag har kanske inte haft någon skola idag men jag ar då inte sovit hela dagen.. har skrivit rent ett arbete som redan är sent, sedan så har jag ett natur-arbete som ska bli klart också... de går sådääär, hittar inte pappret där det står VAD det är man ska ha med i inlmningen:O wops

Så egenligen så har jag kanske inte tid att sitta här.. you want some music?

okey then!;)


Fuck you - Cee Lo Green

Firework - Katy Perry

The Catalyst - Linkin Park

TÄNK FÖRST.. I ALLA LÄGEN

Operation Skönhet dom flesta tror att det bara är positivt och att det gör en vackrare - på utsidan. Men de folk inte inser är att ALLT kan gå fel. Har du kollat på kanal 5:s Operation Skönhet? Om inte, gör de! Det är så sjukt mycket som kan gå fel, eller också så blir resultatet helt amazing.

Dock så i det här programet då så handlar det ju om operationer som har gått fel och så är det alltid någon som får hjälp med att försöka fixa till de fel som uppstått. Det man har fattat utifrån programet är att folk faktiskt inte alltid är så försiktiga när dom bestämmer sig för att göra ingrepp. Vissa kollar inte ens upp kirurgen innan och kollar så att hon/han har ett gott rykte, tidigare ingrepp osv. Vissa träffar inte ens kirurgen innan själva operationen:O

Sedan så frågar dom även unga 15-16åringar i Storbrittanien om dom nu skulle kunna genomgå en plastikoperation och just dom 5 ungdomarna svarade alla ja.. HEMSKT! Alla tre tjejer vill förstora brösten, två av dom vill genomgå en bukoperation, varav den ena är smal och den andra är lite rund. Okej jag kan förstå att vissa kanske vill göra en bröstoperation.. men inte när man är 16 bast!!!? Och plattare och snyggare mage kan man träna sig till. Und. om man kanske har gått ner jättemycket i vikt och har en massa överflödig hud..



IBLAND ÄR JAG LITE KNASIG

Här sitter jag på min lila matta i mitt rum och väntar på bättre tider....

Näe okej de kanske jag inte gör.. det där med att vänta alltså. Meningen va att jag skulle hjälpa fia med matten men det ser inte så ljust ut för tillfället. Hon sitter vid datorn, jag sitter vid datorn. Alltså sitter vi båda vid datorn, fast de kanske du redan hade listat ut?

Ibland är jag ganska konstig.. man kanske kan säga att just nu är ett sånt där "ibland". Jag tror till och med att du kan hålla med, eller? ;)

+ att mamma redan är hemma och sitter i köket och jobbar... och jag har inge pluggbord? hmm tror att vi får försöka göra något åt det lilla problemet. Dock så har det inte vart ett problem fram tills nu ungefär...


Bilden passar kanske inte riktigt ihop med inlägget.. men men what to do liksom?

PENSIONÄRSJÄVLAR!

Åhhh så jäkla sköna gamlingar! Fasen va skoj man skulle ha om man hade hon den "gravida" tanten som mormor typ HAHA:D man skulle ju inte ha en tråkig stund liksom. Dock så kanske man skulle skämmas lite ... eller nää.. alla skulle tycka att man hade världens ballaste mormor!

Eller han med gåstolen HAHAHAH fattar ni sikken underhållning HAHAHAH jag sitter och skrattar för mig själv just nu!


I WANT YA BACK!

oooohllalalalaa my baby is back and so am I!

Dom bytte tangentplattan och hela den saken + att dom bytte hårddisk så nu är allt borta, ett helt år av bilder och skoj! Men de värsta är att alla skolsaker är borta!!! Men de löööser sig.. de är ju jul (snart);)


HERE I AM!

okej såhär är läget... jag har blivit beordrad att köra ett inlägg här nu av anna bjälldal så här har du ett inlägg!!!!!!! :D HAPPY NOW? Vi sitter här i skolan och dampar loss på photo both videos, riktig underhållning må jag säga.. fasen att jag inte kunde lägga upp dom här nu! Maybe sometime in the framtid (svengelska.. I know)



FACERAPPPEEEEDDD !!!! ELLER BLOGGFACE OMGAGAG EMMELIE CARLSSON IS THA SHIIIT

SNÖ OCH PULKA?

Okej, new day! Idag MÅSTE jag börja med historia-arbetet! Fast egentligen vill man ju ut och åka pulka:) de har snöat minst en decimeter under natten:o hoppas bara att det ligger kvar och inte börjar smälta och ha sig. Aja men nu känns det som att det är dags för frukost faktiskt! Ha en superdag nu, puss!

OLLE HEDBERG!! <3

Jag skrev faktiskt ett långt inlägg häromdan dock så raderades det på något mystiskt sätt när jag skulle publicera de?! :O snacka om irriterande eller! Och jag har ingen som helst lust av skriva om de nu dårå. Så detta inlägget tänkte jag ägna åt Olle, Olle Hedberg<3 fasen att han åkte idag! Jag menar bara att han förtjänade verkligen att få va med nästa vecka! Alla tycker ju självklart olika men jag tycker verkligen att Olle är one of a kind! Rösten är bara amazing och unik. Jay är as-grym liksom men Minnah hon är ju liksom.. Näe men de finns så många som har den rösten hon har, dessutom så har hon åkt ut en gång så jag tycker inte hon borde vara i final nästa vecka. Och jag vet att folk säger att det inte spelar någon roll, att hon har kommit tillbaka och vunnit folkets hjärtan liksom, men jo, de spelar roll iallafall så tycker jag de! Men nu är det som det är, Jay och Minnah i final i idol 2010 - och stort grattis till Jay som lär bli idol 2010! Fan va värt! GRYM KILLE DE DÄR:D och Olle kommer de gå bra för iallafall! De vet jag, och man säger ju att det går bättre för dom som inte vinner!! Kolla bara på mina idoler - Adam Lambert och Darin liksom;) men fan va Olle är bra och fasen va man bara måste ha en egen liten Olle som Anders Bagge sa - nåt i den stilen! <3

RSS 2.0