TÄNK FÖRST.. I ALLA LÄGEN

Operation Skönhet dom flesta tror att det bara är positivt och att det gör en vackrare - på utsidan. Men de folk inte inser är att ALLT kan gå fel. Har du kollat på kanal 5:s Operation Skönhet? Om inte, gör de! Det är så sjukt mycket som kan gå fel, eller också så blir resultatet helt amazing.

Dock så i det här programet då så handlar det ju om operationer som har gått fel och så är det alltid någon som får hjälp med att försöka fixa till de fel som uppstått. Det man har fattat utifrån programet är att folk faktiskt inte alltid är så försiktiga när dom bestämmer sig för att göra ingrepp. Vissa kollar inte ens upp kirurgen innan och kollar så att hon/han har ett gott rykte, tidigare ingrepp osv. Vissa träffar inte ens kirurgen innan själva operationen:O

Sedan så frågar dom även unga 15-16åringar i Storbrittanien om dom nu skulle kunna genomgå en plastikoperation och just dom 5 ungdomarna svarade alla ja.. HEMSKT! Alla tre tjejer vill förstora brösten, två av dom vill genomgå en bukoperation, varav den ena är smal och den andra är lite rund. Okej jag kan förstå att vissa kanske vill göra en bröstoperation.. men inte när man är 16 bast!!!? Och plattare och snyggare mage kan man träna sig till. Und. om man kanske har gått ner jättemycket i vikt och har en massa överflödig hud..



Kommentarer
Postat av: ida :D

Fin Blogg!! :D

2010-12-19 @ 20:21:34
URL: http://ikkistar.blogg.se/
Postat av: ida :D

Fin Blogg!! :D

2010-12-19 @ 20:21:48
URL: http://ikkistar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0