THE LAST DAY

Today ... Hängde jag med PelinPelin & Bjällan och handla för nyår. Sen lämna några skivor eller nåt till Kati och sen in på torget för att köpa ett roligt litet spel tills imon .. faast .. de va fel spel så va satte oss på vagnen in till stan så drog vi in på lagerhaus så drog hon en vit liten lögn så vi fick byta spelet, göttans de för då blev de liksom rätt. Sen tbx till torget, köpte naglar en Mocka Latte och sen hemis.
Fick i mig lite mat och så .. and so now here we are.

Ska fixa naglarna och lite så så hörs hörs vi kanske imon eller så blire nästa år.
Anyway ..



SOBER !


Thats right !
I'm gonna be 100% sober I promise you that.

Jag vet att det är nyår och allt och att alla typ super sig fulla men de tänker jag inte göra minsan. Ja ska va så sober sååå.. man måste faktiskt inte dricka för att ha skoj även fast det är nyår sådeså !

TVÅTUSENNIO

Hej hopp gummisnopp. Hur mås de ? Jotack det är bra, naae men ska vara med Slätten en stund sen så fyller Johan år idag så vi ska ha lite minikalas för honom lite senare sådär.
Sen igår så va jag med Abbas haha killen hade aldrig vart på IKEA så vi gjorde en liten trip dit haha dega runt i alla soffor. Väldans skoj vart de i alla fall.

För att byta ämne totalt så ska ni veta att jag är beroende av One Tree Hill. Love it. Kollar ett avsnitt innan jag går och lägger mig så somnar jag gott hihi !



Sen så ska jag tack alla som har tvåtusennio till ett oförglömligt år!
Jag säger det nu annars glömmer jag det bara (aa'
Tack alla !♥

SAKNAD BRA ELLER DÅLIGT ?

Visst är det svårt när man saknar någon? Jag gillar inte den känslan. Jag gillar att vara saknad men inte att sakna.
Åtminstånde inte om det inte är en bra saknad och det är inte detta. En kompis jag hade (som sagt så nämner jag inga namn i sånna här sammanhang) vi är inte kompisar längre men jag saknar honom verkligen. Men de funkar liksom inte att va vänner heller för det står liksom en annan väl ivägen som både är hans friend och min friend. Sen så blev de lite komplicerat och nu är vi där vi är. I miss him, hope he does too.



Naee nog om detta. Gud så deprimerande. Nu ska jag tänka positivt. Eller så gör jag så att jag låter mig själv se de dåliga i saker och ting och sen nästa år.. de vill säga om 4 dagar eller så, så ska jag stänga ute allt negativt och endast se de positiva i allt. Sounds good to me.



Aja nog om detta. Ha de bäst mina små kycklingar pusspuss !<3


RUBRIKSLÖST INLÄGG

Spelar wii med Ulla (Johans mamma) assa hon är 79 bast och har aldrig spelat de innan hahah lite pinsamt att erkänna att hon är nästan lika bra som mig. Men men hahah, de blev inte god middag idag ocg jag tänker inte säga va det va för de kanske avskräcker av från att själva äta eller nåt sånt, va vet jag. Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, eller jo jag och mamma va hos mormor och fixa lite grejs. Skulle träffat min friend men de blev inte så. Miss u!!

Sen så är det väldans mycket folk som kollar på mig, eller ah ialf idag vet inte riktigt varför men de kanske kan bero på min super-duper fina mössa, jag ska visa er. Jag vet ju liksom inte om dom kollar på mig för att jag ser dum ut eller om det bara är så att jag är så väldans gullig i min lurviga mössa. Jag skulle nog gissa på alternativ två.

Näe men nu ska jag återgå till de jag höll på med. Wish me luck!
pusspuss mina smp kycklingar !<3


Jag och min lurviga mysiga mössa. Jag tycker inte jag ser
dum ut (aa'

ANNANDAGEN

Idag är det annandagen och vi ska till Johans mamma och äta middag, det är liksom som en tradition. Men just nu så håller jag på att ladda på lite nu music och sen ska jag fixa iordning mig så jag ser anständig ut när vi ska iväg sedan.


Här får ni en låt sålänge
pusspuss !

REDAN 6 MÅNADER SEDAN

Titta så fin bloggen har blivit nu. Eller jag tycker det i alla fall, vad tycker ni ?

Vet ni att idag så är det 6 månader sedan Michael Jackson dog. Fatta att tiden går snabbt. Kan inte fatta att det är ett halvår sedan de va sommar och massa annat. Det är faktiskt så mycket viktigare än vad man tror att ta vara på tiden, alltid. Låter kanske lite djupt men det är faktiskt så. Ta inte saker för givet utan ta vara på det man har och live in the moment för ganska snart har tiden passerat. Aja ska kolla något program om MJ nu i alla fall. Ha de bäst sålänge



pusspuss !<3

GOD FORTSÄTTNING ELLER NÅT ..

Tror att de är så man säger i alla fall. Aja.. Juldagen idag då ja, ska inte göra ett piss idag för det orkar jag inte. Men det går ju typ 100000 filmer idag så ah jag kommer hålla mig sysselsatt, I promise.
Ska kolla sällskapsresan sen. Jag tror faktiskt att den går varje år på Juldagen och jag tror faktiskt att jag alltid kollar på den hahah, men den är skoj okej. Sen så blir det väl att käka massa godis hihi de får man faktiskt göra när det är jul tycker jag. Sen så händer det inte nåt mer, kanske träffar någon liten filur eller så men vi får helt enkelt se hihih!

pusspuss!<3

PYJAMASEN ÄR PÅ



Det går inte att ladda upp bilder. Eller jo det går men inte på rätt sätt!!
Går inte att göra fetstil eller kursiverad text heller, alla ikonerna som ska
va ovanför rutan där man skriver är borta. Vet någon varför ?

KLAPPARNA ÄR ÖPPNADE

Tjolahopp .. nu har jag öppnat klapparna. Fick inte de jag ville ha riktigt, eller ah inte allt ialf ;( menmen jag är nöjd ändå. Man kan inte få allt även fast man gärna vill.
Men hmm.. jag fick godis, pengar, comviq kompis (aldrig fel) en mössa, present-kort smink och lite mer grejs, kommer inte ihåg mer just nu. Men ska försöka lägga in bilder imon om jag orkar. Har ätit super-duper-jätte-mycket-mat så jag är fortfarande proppis och jag har inte ätit nåt godis alls typ, är för mätt för det. Men som sagt dagen är ju inte slut än så jag hinner nog klämma i mig lite smått och gott haha.
Kollar ialf på Göta Kanal med mamma och Johan. Den är helt okej faktiskt men just nu är det nyheter så jag passade på att skriva ett litet inlägg.


Nu ska jag mysa vidare pusspuss !<3

INGEN JUL UTAN KALLE

Tänk att det faktiskt är julafton idag!!
Jag har inte fått mina klappar än, får dom sen efter Kalle eller något tror jag. Har ni fått era klappar? Och ska ni se på Kalle? För mig är Kalle ett måste på jul. Ingen Kalle ingen jul. Sen blir det massa god julmat och massa godis. Igår va vi på Johans jobb (mammas kille) skulle hämta något så fick vi med oss världens mega korg med godis.
Ni kan ju kanske föreställa er hur jag kommer se ut efter denna julhelgen, så sen när man ska köpa kläder inför nyår får man väl köpa en storlek större eller nåt, som sagt jag ska försöka förbereda mig för det värsta!! Näe men nu ska jag gå fixa mig lite innan Kalle och folket kommer. Ha en underbar julafton så hörs vi kanske, notera kanske lite senare så ska ni kanske få se vad jag har fått i år.

pusspuss !<3

NU ÄR DET JUL IGEN

GOD JUL

Nu är det äntligen julafton
Ha de bäst och hoppas ni får allt ni önskat er
pusspuss !! <3

BINGOLOTTO

Sitter faktiskt och spelar bingolotto .. bara för att vara lite social med familjen vilket jag typ aldrig är så de kanske va på tiden. Det går faktiskt inte så bra. Jag måste säga att jag faktiskt är riktigt dum ibland och idag råkade det hända.. jag spelade på bingo3 eller va man kallar de när de va bingo2 ..hur dumt va inte de. Så jag fick sitta och kladda över allt så blev det bara en stor röra till slut. Inte min bästa stund kanske hahah

Sen så va Erik med så de va väl det som gjorde de värt att titta över huvudtaget. Detta låter töntigt men jag har nog typ en liten crush på honom (aa' lite pinsamt men va ska man göra.

Aja nu ska jag nerda runt lite på facebook så hörs vi om 38 miuter så ska jag önska er god jul !!

puss sålänge !<33

HUR JAG ÄN GÖR NU SÅ BLIR DE FEL

Hur jag än gör nu så blir det fel, för jag har dubbelbokat nyår eller hur man nu ska säga de. Fattar ni? Och då måste jag liksom dissa någon och det är ju liksom inge skoj med det. Men jag ska försöka göra det bästa av de. De allrs bästa skule ju vara om jag kunde ha nyår två gånger, fast.. det går inte vah? Tror inte det ialf hahah.

Sitter ialf och glor One Tree Hill, Me love
hihi



Här får ni en mysisbild, ser dock kanske lite fjortis ut, inte okej !
men men snart äre ju jul så who the fuck cares ! hahah XD

JAG SER DET SNÖAR..

Har vart väldans mycket att göra men ändå ingenting.. vet inte hur man ska säga de men jag har liksom inte haft tid att skriva. Men i helgen iallafall så va jag med slätten, sen igår ba slappa jag, det är väl det man ska göra på söndagar, människans lediga dag right ?

Anyway.. så finns det en väldans massa snö här i eklandis, helt sjukt!! Jag ba kolla ut genom fönstret igår så snöa de hur mycket som helst. Så jag skrek typ.. DE SNÖÖÖÖÖÖAR !!
så kolla mamma ut och hon ba; oj herregud va de snöar.
Vet ni.. äntligen kanske vi får en vit jul !!! WOOOOHOOO !!







Snart äre jul !!
Puss sålänge, ska fortsätta mitt One Tree Hill maraton !<3

KEEP IT SIMPLE

Nu har jag fixat klart med headern tror jag, den får duga helt enkelt, så låter jag bakgrunden vara svart.. just to keep it simple you know.

Har förövrigt vart en väldans seg dag, skolan sluta vid 16.30 men men imon slutar vi så de e ju gottigott !! Längtar till jul, bara en vecka kvar nu, eller ah imon är det en vecka kvar.

Högst upp på min önskelista står ett gymkort men tvek på om jag får de, annars får vi hoppas på att jag får massvis med pengar så jag kan köpa ett självis.

Mer än så har jag inte att säga. Imorgon börjar jag i alla fall vid 10.00 så jag får lite sovmorron faktiskt och det tackar man ju aldrig nejj till, i alla fall inte jag men ****** är uppe i ottan haha. Om ni undrar varför jag skriver " * " så är det för att jag inte vill ge ut namn, fast det lär säkert hända lite då och då ändå, men jag vill inte att det ska blir missförstånd eller så. Så därför gör jag så.




Aja pusspuss och sov så gott så hörs vi väl antagligen imorgon.

SAMMA VISA OM OCH OM IGEN

Jag har försökt att fixa till bloggen lite i alla fall. Jag fixar en grej men då blir en annan grej fel och då ska jag fixa de och då blir något annat fel, så det blir liksom samma visa om och om igen. Men förhoppningsvis så blir det bra i slutändan. Grejen med mig är att jag liksom aldrig blir nöjd, så jag skulle kunna sitt och ändra om allt hela tiden men de har jag ju liksom inte tid med så ah.. de får bli som det blir, huvudsaken är att ni är nöjda.

lalalalalala.

Nog om detta, nu ska jag mysa galet. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll så kaaaanske vi hörs senare!
Pusspuss på era små stjärtar

NY BLOGG..

igen.. vet inte hur jag över huvudtaget orkar med att blogga. Men jag tröttnar och sen utan att ens tänka så raderar jag bloggen. Vet inte varför jag bara nån vecka senare fixar en ny blogg. De kanske bara är så att jag måste blogga. haha tvängsbegär typ. Aja har haft typ 2 bloggar innan så förhoppningsvis är detta den sista.

Hope you enjoy it. Skriver snart igen när jag har fixat designen och lite sånt dära.

Pöss på rompan !


RSS 2.0