I'M ALIIIIIVEE!!

HEHEHEE jag passade på att sno Annas dator medans hon gick iväg. Ville bara göra ett inlägg, bara för att liksom:D Så mina små inte trodde att jag hade rymt eller så! Men nu så ska min dator iväg på reparation iallafall.. hoppas att jag får en lånedator så länge:O för just nu ligger jag lite efter med allt skolarbete. WOPS, inte bra!

Oj oj.. oj

Oj oj.. Känns jätte weard att inte kunna blogga men de funkah ju inte nu, men jag gör mitt yttersta här med mobilbloggandet!:D idag har jag vart i ullared iallafall och har vart uppe sedan klockan 6 i morse! Vi fick med oss en del hem iallafall, underkläder, mössa och halsduk nu till vinten.. Har bara min björnfitta annars. Och lite annat och en massa godis Hehee:D nu hade jag tänkt att kolla de sista av Harry Potter! Har ju inte sett någon av filmerna förutom De vise sten:o? Får ta ett maraton nån helg.. Thats it for now, pusss<3

Mobilinlägg, hoppas de funkar!

pissesegt att inte kunna sitta vid datorn. Så jag har fått hitta andra sätt att underhålla mig på, tex, kolla väldigt mycket mer på tv, läsa böcker, gick faktiskt på en promenad idag för jag va ledig. Men de funkar asså:D just detta är ett mobilinlägg dock så vet jag inte om det kommer gå att publicera med de lär ju visa sig;) men nu så ska jag glo något på tv, ha de super! Puss

SIMON COWELL ON ELLEN

En gammal video med Simon Cowell hos Ellen. Just där runt 2.30 gillar jag dårå;) Eller vis 4.05 ungefär *haha no one clapped*

KAN INTE SLUTA SKRATTA! HAHAHAHAHAHA:D

WHAT A FEELING

Efter att ha tittat på den hära videon X-antal gånger så har jag märkt att det är någon som sjunger med som sjunger som en fiskmås! HAHA sjukt falskt. Å andra sidan å sjöng alla med inklusive jag då. Men det var INTE jag som sjäng falsk:) Nä men det var så härligt att bara kunna gå loss sådär. Hade man vart någon annan stans hade väl folk tittat på en och trott att man var något psykfall eller så!



TO BE CONTINUED

Ojsan! Shit! Klockan är redan halv tio:O vart tog tiden vägen?

Har suttit på Youtube i princip hela dagen. .. kollat massa olika klipp! Började kolla på massa Ellen klipp, fasen va jag älskar henne. Hon är störtskön! Sedan gled och sakta med säkert över till Adam och sen fastnade jag där.. WOPS!

nej oj... hinner inte skriva klart.. ska kolla på en film nu med mamsen♥

HOUSEMIX!

Here you go guys! Vad sägs om lite housemix såhär på fredagskvällen? ;)





FLYTTA HEMIFRÅN

Gjorde något test på facebook om att flytta hemifrån och vilken personlighet man var mest lik?

Jag fick ju då "Kändiswannaben" Stämmer till viss del kanske, men jag är verkligen inte den som "köper en ny stereo till bilen" dukosåpor har jag la koll på. Och dejta en kändis skulle jag ju säkert inte tack nej till.. men de e ju inget jag strävar efter kanske, om vi inte snackar Lambert-nivå då;) (dock inte så stor chans)





SLEEPWALKER

Har jag problem med sömnen tro? På två dagar har jag sovit ungefär.... 10 timmar:O Och i vanliga fall under skoldagar sover jag 8 timmar! Undra varför? Jag är liksom inte trött när jag går och lägger och somnar inte förens halv två..

Vet inte.. aja fredag iallafall och ikväll bjuds de på *virvel* TACOS!:D

Sleepwalker - från konserten i tisdags

LITE BILDER FRÅN KONSERTEN

Tänkte att jag lägger upp några bilder här på bloggen, men sen så har jag lagt in resten på facebook och jag tror att ni ska kunna se hela albumet om ni KLICKAR HÄR .. Videorna är de lite krångel med, håller på att ladda upp dom på Youtube men de går så jädra segt, but I'm getting there:cool:






ATTANS JÄRNSPIKAR!

åååh nejj! fy! attans! skit då!

Jag visste att de skulle finnas en shop på konserten, jag bara visste de! Men jag hittade ju den inte! Men fan den fanns ju! Bara att jag missa den! Fan! Deppig! Bajs!

Aja.. :( life goes on...



En bild som FAKTISKT blev bra♥

I'M HOME BITCHES

Känns jäkligt najjs att vara hemma faktiskt! Tågresan hem tog nästan dubbelt så lång tid.. kändes det som. Kan nog ha att göra med att på vägen upp hade vi något stort att se fram emot. Hemresan.. not so much.. skola, thats it. Inte lika kul kanske. ..

Vi alla tre va också ganska trötta och det kändes som att det va 30 grader på tåget. Allt gick bara långsamt, jag mådde lite illa.. åkte baklänges, ingen favorit direkt. Men jag ska inte klaga. Jag har haft the time om my life och jag har fått en dröm uppfylld. En dröm som kommer finnas kvar. Längtar redan tills Adam kommer hit igen, för de måste han ju göra:D Jag har fått ett minne för livet, det är en sak som är säker!!

Håller på just nu, as we speak att föra över bilder och videos till datorn. Det kanske inte är bästa kvaliten.. återstår att se!

IGÅR VAR EN UNDERBAR DAG!♥

ADAM LAMBERT DEBASER STOCKHOLM - 9 NOVEMBER MAGISKT!



Gårdagen va helt fantasktiskt! Den var perfekt! Jag vet inte vad mer jag kan säga egentligen. Det var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse♥ En stor dröm! Dock så känns det lite sorgligt att det är över, nu får jag vänta ett bra tag innan han kommer igen, men det kommer vara så worth it! Adam var verkligen helt fantastiskt. Jag skulle kunna göra om gårdagen om och om igen. Jag hade höga förväntningar, de hade jag. Jag visste att det skulle bli grymt. Men jag visste inte att det skulle bli sååå awesome som det var, det va högt över mina förväntingnar. Den killen är så j*vla bra live! Helt AMAZING!!:D Man vet aldrig vad man ska förvänta sig. Men en sak är säker och det är att han ALLTID kör till 210 procent!

Väntan i kön var näst intill outhärdlig.. snö, slask, kyla.. fötterna domnade bort. Men det va sooooo fakking worth it!!! Alla låtar var kick ass GRYMMA men när Adam körde If I Had You... det var mäktigt asså! Kan inte riktigt beskriva det, man måste nästan ha vart där för att förstå:D Eller när han körde Soaked .. de va verkligen magiskt, alla där inne va knäpptysta, all eyes on Adam, de va så vackert. Näe de va.. jag kan inte bekskriva de♥


Thank you Adam!♥

Alla bilder ligger på kameran just nu och sladden ligger hemma, så jag lägger upp bilder och videos när jag kommer hem!

Fever - en video från igår!♥ total awesomeness!

SITTER PÅ TÅGET

Sitter på tåget med Fia & Moa nu dårå! På väg mot huvudstaden och min favvo Adam på denna jord!

Vi ska ha så galet skoj! Och jag är taggad till 1000 här:D

Uppdaterar troligen inte förens imorgon kväll när jag kommit hem. Ha de bra nere i Götet!

pussssss ♥


FINA VÄNNER MAN HAR






THIS TOPS EVERYTHING!

Förlåt att jag skriver detta men jag MÅSTE!

Läste för någon timme sen att man kunde vara med i en tävling och träffa Adam!!!! En tjej har satt ihop en bok med brev från oss Glamberts och nu kunde man få tävla om att gå med henne om att få lämna över själva boken!!  :D :D

GISSA OM JAG BLEV ÖVERLYCKLIIIG!! Hoppas jag vinner detta nu! Skullt toppa allt jag någonsin tävlat om, t.o.m mitt SM-guld som jag har!
:D :D



Update: Jag vann inte:( sa ju de.. vinner aldrig sånna här grejer!

OKEY, I'M READY!

Nu har mina brudar Anna Bjälldal och Katrin Basill vart här och röjt loss! Nä men Katii faxade flätor åt mig på ena sidan som jag sa. Belv skitbra och jag supernöjd! Kommer hålla superbra, visade outfiten och dom blev BLOW AWAY!! Okej jag kanske överdrev lite där dårå men dom tyckte de va jättefint iallafall!:P


Imon bli dom indränkta i glitter! RÄTT ska va RÄTT!

Okej bilderna blev lite failade på outfiten, lär komma massa bilder när jag kommer hem igen!

GOOD MORNING SUNSHINE!

Om mindre än 24 timmar sitter jag på tåget till Estocolmo!:D  Men för tillfället sitter jag vid frukosten, dricker varm oboy ur min superfina mugg och lyssnar Lady Gaga. Awesome start på dagen.


"Keep Smiling it makes pepole wonder what you're up to"

EMA MADRID 2010

Galet najjs att första lektionen är inställd imorgon och att man istället börjar 12.00! Så det blir bara två lektioner, men mjukstarter gillas:)

Har spenderat kvällen framför tvn och EMAs! Riktigt lycket och Lady Gaga van hela 3 priser!! WOHOO jag gillarT.. ett minus till att Justin Bieber vann best male artist okej han är skitduktig men hur kunde han vinna över Usher & Eminem liksom? thats just how it works I guess.


SÅ JÄKLA SNYGG!



Tycker att den är hur läcker som helst! Va bara tvungen att säga de.
VÄLDIGT BILLIG 49:- H&M

LAST MINUTE!

Jag är en sån person som skjuter på saker och sparar det in i sista minuten. Okej, ibland är jag en sån person och nu är jag en sån person. Måste göra min APU-uppgifter som vi fick att göra under praktiken och duktig som jag är så har jag inte börjat.. och de ska skickas in imorgon! SUPER:thumbup:

Näe men så de måste jag ta tag i idag! Fast i vanliga fall så brukar jag faktiskt göra grejer, iallafall skolgrejer i tid så dom är klara några dagar innan jag lämnar in dom bara för att ha tid att gå igenom dom så allt ser bra ut liksom. Men inte denna gången. Så är de ibland! Nu har jag inte tid att sitta här och skriva, det är en sak som är säker.


UNDERBAR BILD!

ITS ALL ABOUT THE..

About what? Can't remember:question:

Ne usch och fy och guuud va lång denna dagen är. Jag vill att den ska ta slut och att de ska bli tisdag. Å andra sidan så går de ju inte fortare av att sitta här och göra ingenting. Men jag vill inte göra någonting, jag har inte lust. Men Adam är nära, han är på andra sidan av den stora dammen.. i  Finland.. i Helsingfors. De är ju inte långt alls. Det är val nästan bara rakt öster ut om lokalsinnet inte är helt åt pipan?

Långt åt pipsvängen fel va de. Det skulle vara rakt nordöst. Där befinner han sig! Som sagt, inte ALLS långt bort. De va skillnad när han va i Hong Kong! De va grejer de!


HAHA nejj sikken fjant jag är! Thats just me. OOHRAAA! Snart är de Bolibompa!! eller visst nej,.. de går ju inte på helgen;(


TAGGAD TILL 1000

Förlåt man jag kan verkligen inte blogga! De enda som snurrar i mitt huvud nu är Adam, adam, adam.. stockholm, stockholm..

Runt runt! Är så taggad så ni förstår inte:D De ska bli så jevla skoj. Allt kommer bli så awesome! Konserten, träffa alla Glamberts allt. De kommer så toppa listan.

De är bara 3 dagar kvar och de känns som igår som det var 2 månader kvar. Äntligen är det dags.. 3 ynka små dagar! Dock så lär de kännas som 2010s längsta dagar. Men snart snart snaaaarrttt! Ah ni fattar HAHA :D




VEM VINNER?

Vem vinner IDOL 2010? Vem tror du? Jag hoppas LÄTT att Olle vinner men jag tror annars att Jay vinner:)

De bästa med fredagar är ju så klart att de blir helg! Men även att att de är IDOL wohoo!! Idag så är det kärlekstema iallfall och Minnah ska köra Whataya Want From Me by Adam Lambert, de enda dumma är ju då att jag inte gillar Minnah. Men självklart hoppas jag att hon gör den bra och att hon inte förstör den:O

Sen så ska Olle köra Free Fallin:D




LIFE IS A BITCH, TYVÄRR EMPA

HHAHa skratta inte nu men jag sitter och spelar robinson-spelet på datan HAHA sikken nerd!!

Men de får man vara ibland, jag ramla precis ner från plankan,.. *attans* och nu är de dags för öråd! :O




STORMSTEG!!

Sorriiiiii!! Men har haft fullt upp idag.. Vaknade bredvid Bjällan runt 11, glodde tv nån timme eller så, sen blev de god frukost och sen iväg och solade faktiskt. Blev dock inge brun:( jeklar va svenskt pigment super stenhård getpung! Aja.. sen blev de iväg till torget och letade konsertoutfit.. och de bästa va att jag HITTAAAAAAAADE de!! :D

Så de blir ett par paljettleggings eller lack, inte bestämt än. Till de, en topp jag köpte idag, lite spets typ och lite halvt transparant? För de är så de heter eller?:) Sen så vanliga boots och lite fix och trix! Tror att de blir super duper dunder braaa!


Nu närmar det sig med stooormsteg!


COOLA GÄNGET!

Nu har lilla och bror vart hos mormor och hälsat på. Va där på middag och lite så.. alltid trevligt, men nu så ska jag snart bege mig iväg hem till en kompis och ha lite skojsigt där dårå!

De va allt jag hade att säga, pejs out! :cool:


häääääär coola är jag och mine polare!

ROBOT UNICORN ATTACK

Äre slut på onödig information så läs detta och låt mig fylla på:D

Sverige har drabbats av Robot Unicorn Attack sjukan. Även jag men igår så när jag skulle spela på kvällen så funka de inte så jag letade upp en annan sida där man kunde spela de och efter de kommer jag ALDRIG spela Unicorn på Facebook igen!

Så här "mycke" får jag på face

Så här "mycke" får jag på den andra sidan!

GOOD COP, BAD COP

Efter två SAW filmer har jag inga naglar kvar, Kati har ont i benen efter att ha sett too much blood for one day, Bjällan är officiellt rädd för grisar och Eiemi... är bara Eiemi.. looove you girls♥

Nejj men jag älskar verkligen SAW filmerna. Jevla psykopat tänker ni då hahaa men de e inte de att jag gillar att folk där men just dom filmerna är lite kluriga tycker jag och om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att vem som helst skulle kunna se dom och verkligen fatta va fasen filmerna handlar om. För man måste verkligen tänkta till för att kunna hänga med. But I love'em hehee psycho *wink wink*;)

GOOD COP

BAD COP

CLEANING/MOVIEDAY

Har lovat mamma att städa lägenheten och jag är på god väg faktiskt. Men om jag ska vara ärlig så städar min bror också hehe.. han får ta badrummet så dammsuger jag:)

Sen fårjag hoppa in i duschen, ta mitt pick och pack och ta bussen till Bjällan. Me and the girls are having a movieday! Perfekt för de pissiga vädret!:D


GOOD MORNIGN SUNSHINE!

Riktigt najjs med lov eller va säger ni?;)

Sitter och pumpar Mohombi! Like that! Vaknade runt halv tio iallafall, hade dock ingen lust att gå upp så jag slog på datan och kollade de senaste avsnittet av hehee Gossip Girl! Oh GOSH va de va bra.. låg alltså i sången en timme och va kissignödig som in i bomben så fick springa in på toa för att inte ah ni vet...

Men nu känner jag att de är dags att få i sig lite föda.. :D



HELLMAN, ANNA HELLMAN

CSI time! Kollar nästan alltid på de på måndagar. Tycker de är så bra. Dock så gillar jag nog CSI Miami bäst, bara för att jag gillar Horatio. Men ah, skrev ett inlägg om att jag ville bli krimmare för ett tag sen. Eller asså jag vill inte bli de, med de skulle vara ballt, att få sätta dit "the bad guys" ha bricka, vapen undersöka brottsplatser. Analysera bevis osv. ..;)

Eller hemlig agent kanske:cool: Eller vampyr?



FAVVISAR ... I MAGEN

okej okej nu ska jag blogga.. få se nu.. hmm.. va ska jag blogga om?:| Kanske.. eller näe de blir inte bra, men kanske om, eller näe de blir ju inte heller bra..



Men något måste jag ju blogga om, men vad? jag kan ju alltid slänga upp lite favoriter för att fylla ut liksom.

Få se nu då..

Favvomat - Spagetti och Köttfärssås

Favvodessert - Chokladpudding


Favvogodis - Marabou mjölkchokla

Favvosnacks - Sourcream & onion rings

Favvodricka - Mjölk eller Coca cola.. och inte light!


Ojdå... de där va ju bara en massa onyttigheter... men vi kör såhär då..

Favvogrönsak
- Gillar inte grönsaker.... å andra sidan så är pizza väldigt gott!




RSS 2.0