LIKSOM LIKSOM.. VÄLDIGT MYCKET LIKSOM

Gud va kallt det är ute!! Outhärdligt nästan. Tur att man har ett hem liksom inte alla som har det menar jag.
Igår va det pissigt kallt, va med Bjällan juh. Asså vi gick på Avenyn och jag kunde typ inte prata normalt och ännu mindre andas. Jag vet att det låter sjukt men de va så himlans kallt asså. Och som att inte det vore nog så ramla jag rakt på rompen, aj va ont det gjorde.

I alla fall.. vi sitter på Condeco .. ba snackar liksom så går det förbi en man utanför, så vänder han sig om typ 5 ggr och kollar på oss. Scary liksom. Så drar vi hem sen så när vi går av i eklanda är vi ute en stund och sen när jag kommer in så kan jag helt ärligt nästan inte röra mina tår, kunde inte ens känna dom. Dom var liksom helt borta, typ som när dom somnar .. eller de kändes typ som om att jag hade gips på foten. haha okej .. nog om mina fötter.

 

DAGENS KOMMENTAR!


JAG: HAHA DET SER UT SOM ATT NI HAR LJUS UNDER DISKBÄNKEN. FAST ASSÅ JAG FATTAR ATT DET ÄR RÖREN. MEN DET SER UT SOM DE.

BJÄLLAN: HAHA DET ÄR LJUS!


SÅ DUM ÄR JAG HAHAHA


SATURDAY NIGHT ELLER NÅT

Blogg.se har varit extreeeeeemt dampat idag. Har inte fungerat förens nu ungefär. Egemtligen har jag inte så mycke att säga men är extremt uttråkad. Att vänta är troligen de segaste som finns, speciellt om man väntar på någon. Ska va med Bjällan. Ja haha kan ni tänka er, de va liksom inte igår om man säger sååååå. Men så äre ialf.

Sen så vill jag säga att man dissar mig inte ostraffat. Tänkte de kunde vara bra att veta.
Då blir jag bara grinig hihi. Som tur är så händer det inte allt för ofta.

Aja mer än detta har jag inte att säga.. men vi höres tomorrow !!
Puusspuss.


hihihiihhiiiiiiiiii

DE GÅR BRA NU

Fredag idag dååååå... ska faktiskt inte göra så mycket, ba dega typ och käka tacooooos, bästa som finns typ.
Skolan va seg fast kort. Fick helt lös lasagne (stavning) så åt på Dahls med thw twins iställe. Sen vart de matte och jag har VG hohohoh fick jag veta idag.. fast jag har ju såklart fortfarande chans att höja mig till ett MGV som jag staaarkt hoppas på. Det är konstigt för jag ska inte vara bra på matte .. har aldrig vart de hahah. Ialf så liffer det till.

Sen så drog jag en sväng till torget, det ser helt konstigt ut där nu för dom håller ju på att bygga om så de är as litet nu. Hittade typ inget, blev ba två par trosor hoho. Sen hem och nu sitter jag här. Vi får se va som händer ikväll helt enkelt!

pusspuss babes


FRISKIS OCH LITE ANNAT

Idag blev de Friskis & Svettis. Inte så mycket att ha faktiskt. Ganska litet och väldans fullt. Va där men Bjällan, Kati och Eiemi. Sen kom en suris tant som jobbar dör och sa att vi inte fick träna utan skor. Sååå ja då gjorde jag inte de haha. Det var ändå inget att ha så vi stack till Café Vasa. Mumsigt och fan va jag skratta hahah kommer inte ens ihåg åt vad. Seeeeen på vagnen hem prata man öppet om det ena till de andra så typ hela vagnen hörde vad vi sa haha.

Seen gick vi aav, så gick vi till bussen så såg vi the hot twins, sa hejdå till Kati. Puss på dajj !!
Kolla lite book of lööve på bussen hem, väldans skoj film.

Men ah .. I feel good today
Lite småsöta pics på mig dååå da..




Lite småsöta pivs från i somras tror jag. Funderar på att söka till ett militärläger på tjänsö nästa sommar.
Bjällan va där förra året. Fast det är i tre veckor detta året så de är lite tvek, vill kanske inte va där 1/3 av
sommaren liksom. Aja men vi får se..

Vi hörs imon mina små kycklingar pusspuss !!

WE LOVE HIM

Äsch då nu missa jag snyggingen Cimon och Jackie som va live på NRJ förut. Hade inte en tanke på det förens nu faktiskt. Dom har ju bloggbråk så de hade ju kanske vart lite skojsigt att höra dom två babbla på live i radio.

Så patetiskt de här med bloggbråk, trodde bara att det var omogna blonda bloggare som gjorde de haha. Menmen alltid kul att läsa fast ändå hemsk att folk skriver sånna saker om varran, speciellt dom privata sakerna. Speciellt allt det som Jackie skrev om alla PH deltagarna. Så Cimon gjorde helt rätt med att svara på det hon skrev.

We love Cimon så äre bara. What's not to love liksom ?




NEJ INTE CIMON

NEJJ !!
Inte Cimon. Han skulle ju vinna juh!
Detta är inte fair!!!
Men nu vinner ****** iställe. Jag gillart inte.
Nu har jag bara Greta kvar så hoppas på henne.
Diggar Kristoffer aningen också, men bara för han är från Götet haha x)
Fast det är ju iofs Andreas ocksåååå meeeen... han har redan åkt ut en gång även fast det kanske inte va på ett fair sätt men ändåååååååå...
hahahaha nu ska jag sluta prata om detta..
Här får ni bild på snyggingen..



Cimon snyggingen med C

TRÄNINGSABSTINENS

Ni får ursäkta stavningen i rubriken vet inte om de är rätt, men men. Nu tränade jag ju förra veckan och de kändes så sjukt jäkla braa. Sen så var det tänkt att jag skulle börja träna gym med Bjällan men sen visade det sig att det va 18års gräns på just det gymmet. Fasen så suris jag blev !?@£#%&?!?.
Aja får försäka hitta något annat gym eller så får jag helt enkelt hitta på något annat, hmm... ? Förut va jag liksom i from men nu känns de ba som om att jag inte är det. Känner mig så ohälsosam när jag inte tränar liksom. Tur att jag har bra ämnesomsättning annars hade jag inte vart en vacker syn ska jag be att få tala om för er. Nejnej usch.


Då och nu.
Kanske inte så stor skillnad men de känns annorlunda på något sätt.


INGET ATT REKOMMENDERA

Spinning utan skor är inget jag rekommenderar. Ett pass i 25-30 minuter utan skor .. NONO. Gör helt ont i fötterna, speciellt när man ska stå upp. AAAAAAAAAJ !!! Jag fick härda ut smärtan. haha nejj okej så farligt var det inte men de gjorde aningen ont måste jag säga.
Så innan ni kör ett pass .. sätt då på er ett par skor !!

Tror inte jag berätta att jag faktiskt fick 35/42 på matteprovet. Jag är väldans stolt över mig själv, för jag hade liksom inte förväntat mig nåt sånt .. och speciellt inte ekvationer men ah hihihi ..

Nu ska jag nörda vidare på face haha .. köss på era beniga rumpor


ALLTID LIKA KUL

Men guuuud!! Både min mamma och Johan har blivit facebook nerds. Så frågar dom mig 24/7.. anna kan du hjälpa mig ? Hur gör man de och hur gör man de ? Som om att jag skulle vara något proffs om något slag.
Har ni förresten sett den dära gruppen .. "Jag hade ett liv, sen kom facebook" ? Den är såå sann haha. Jag vet att för typ 3 månader sen så fatta jag inte ett piss på facebook haha. Jag visste vad man kunde göra men jag fatta inte hur man gjörde dom hahah, aningen fail känner jag. Men men inte i hela världen.

Nu .. för att byta ämne totalt så äre cheerleading DM den 20 mars. Då i alla fall så ska jag va linjedomare tror jag de va. Som tur är så ska Knaset (Carro) också vara de så jag blir ju inte helt ensam och övergiven hihi. Kanske blir skoj. Iofs är det alltid kul på tävlingar, sån glädje!!


Hela GCO!!


Bobcats SM förra året. Då var jag med och tävla.

NYTT SCHEMA

Dom har lagt upp vårar nya schema nu på skolans nät eller vad man nu kallar de. Men ah ... konstigaste schemat jag fattar nada, två lektioner är typ samtidigt flera gånger. Helt konstigt, men men jag får fråga idag når jag kommer till skolan. Börjar ju 12.15 idag, as gutt !! Dom sa att vi skulle få bättre schema men f-u-c-k de, vi har två håltimmor i schemat Fan va jag hatar håltimma !!!!! Bara onödig tid om jag får säga de själv.

Aja jag sitter i alla fall här och käkar mina goda rostade mackor med marmelad. De är typ de bästa som finns. hihii men Snart så ska jag torka håret och sen dra till skolan typ.

pusspuss mina små kycklingar !<3

JAG ÄR SVAG, INTE OKEJ!

Vet ni ? Jag va på gymmet idag också. Fast iofs blev jag mer eller mindre tvingad at gå med haha. Måste säga att jag är otroligt och då menar jag otroligt. Men som sagt de ska bli ändring på detta!

Sen har jag en liten överraskning till er eller mest till mig men de kommer bli såå bra. Fast ni får inte veta vad det är förens i Mars hihi.

Men asssååååå jag har liksom inget mer att säga nu såå vi höres!
Pöss på nooooosen !! <3



Kände att de behövdes lite bilder. De blir så tråkigt annars !

24SEVEN

Jag har verkligen vart så sjuukt seg sedan jag kom hem. Tiden har bara sniglat sig fram liksom. Va och gymmade en stund med the twins, we had so much fun. Sen så har jag hittat ett as bra gym, inte de vi va på idag utan ett som inte har öppnat än men de öppnar i början av nästa månad. Så jag ska dra med mig Bjällan och twinsen dit och checka in de. Verkar asbra. Fräscht, nytt .. allt. Kostar bara 170 spänn i månaden. 24seven heter de öppet dygnet runt. Fett najs asså.

Jag har prov imååååån ..  de känns hyfsat bra, dock har jag inte pluggat nåt idag nästan. Men men de ska nog gå bra ändå!!

men nu ska jag dra mig köss !!!

WHAT TRUST ?

Går det att radera en viss tid i sitt liv ?
Tack !!
Då vill jag radera sista halvåret på förra året.
Processing .... .. .. . klart !
Thank you!

Fan va jag önskar att det va så enkelt. Jag har ingen lust att berätta exakt vad det handlar om, men dom som vet vad som hände då vet nog vad jag menar.

Trodde inte att folk kunde ha så allvarliga fel. But I guess I was wrong! Nu tror jag att jag har en ganska bra anledning till att inte lita på folk så lätt. Jag tror faktiskt inte att jag kan lita på någon annan än min mamma, min bror och ungefär 3 personer till.

Personen i fråga är sååå död i mina ögon, det är som om du aldrig ens har existerat!
Hoppas verkligen du kommer ha sämsta möjliga livet. Bye now!

ATTENTION PLEASE

JAAAA .. nu har jag VG i administrationen! Fasen va gutt och förhoppningsvis går det vägen med matten också.

Nu till saken .. Tror ni att alla har ett visst behov av uppmäsksamhet som måste fyllas ? De tror jag, jag tror att det kanske är därför vissa är tystlåtna och lite undandragna eller vad man ska säga .. för att dom inte får tillräckligt med uppmärksamhet. Eller så äre så att dom som själva tycker att dom inte ser bra ut (för man ska inte säga att någon är ful) inte vågar ta för sig, att dom liksom inte vågar synas och dra uppmärksamhet.
De tycker jag ör lite synd, för att alla ha rätt och förtjänar att få synas. Alla gillar att få uppmärksamhet, vissa kanske nekar men då äre bara en stor fet lögn för alla vill ju få synas och visa att man faktiskt finns.

Sen finns det ju självklart dom som bara måste vara i centrum hela tiden. Visst vill man vara sån får man väl vara så men själv så tror jag bara att man förlorar på de i slutändan. Den som hela tiden umgås med en person som är sån kommer tillslut tröttna. För man själv vill ju också synas och inte bara vara den som är någon annas skugga om ni förstår vad jag menar.

Jaao men det var nog det jag hade att säga, jag tror säkerligen att vi höres imorgen. Men nu så ska jag lata mig en stund til vid datorn sen ska jag göra med i ordning. Sen vid 22 blir det en trip till paradiset !! Köss babes <3

TRÄNING FEELS GOOD

Va på gymmet idag på idrotten, de kändes bra att träna faktiskt. Funderar på att börja göra de regelbundet faktiskt, man känner sig så himlans fräsch efteråt. Så ska nog göra de, måste bara snacka med mamma lite om de.
Men det är faktiskt hemskt att faktiskt inse hur jäkla svag jag har blivit, pinsamt!.. aja men de ska vi försöka ändra på. Sen så är det faktiskt skoj att träna också, speciellt om man tränar med en kompis typ.


Sen har jag faktikst inte så mycket mer att säga än att ni får en underbra kväll så höres vi imorgon! Köss på munnen ! :*



ITS ALL IN YOU

Kärleken kommer och går, men bara äkta vänner består.

Det är faktiskt som det låter, nu ska vi inte gå in på detaljer på vilka misstag jag har gjort och så vidare. Men att vissa av mina vänner faktiskt fortfarande står vid min sida tyder på att dom verkligen är äkta vänner och inget annat.

Kärleken kommer när den kommer, ger dig sig av så kommer det alltid en ny. Men vänner har man bara en gång, om en vän lämnar en kommer den inte tillbaka, så man måste lära sig att ta vara på dom man har som verkligen är äkta för det finns inte många av dom. Dom är en gåva som man inte kan ersätta med något i hela världen.




Ta vara på din kropp.

De kanske inte kommer från rätt person just i detta läget med tanke på att jag inte alls tränar längre. Sen jag sluta träna har jag blivit så sjukt mycket tröttare och jag är väldans lat nu för tiden. Jag menar att gå från att träna cheerleading regelbundet 2-3 gånger i veckan i 3 år till att nu inte träna alls, så dåligt av mig så det är inte sant. Jag skämms egentligen lite över det. Weard but true.

Men jag vet inte vad jag ska göra. Först sprang jag lite, fast de va i sommras typ. Men de tröttnade jag på efter bara några gånger liksom. Sen hade jag tankarna inne på boxning i någon slags form. Efter de funderade jag på att dra mig till gymmet men int heller det blev av. Jag har börjat tro att det kanske helt enkelt är så att jag helt enkelt är en lat person ? Men de ska bli ändring har jag bestämt.

Hmm .. yoga kanske ?
Det ser väl inte så svårt ut ? Eller ?




Mat, mat och hmm .. mat!

VIKTIGT!!!
Ni tjejer, det är faktiskt främst tjejer som har komplex. Det har alla tjejer .. mer eller mindre. Men att svälta sig, att äta ett mål om dagen. Jag älskar mat, jag äter mat 24/7, okej kanske inte med ändå. Jag skulle aldrig komma på tanken att hoppa över måltider, att äta bantningspiller, att köra ner fingrarna i halsen. Jag menar om jag verkligen verkligen skulle vilja ändra min kropp så skulle jag främst träna och kanske ändra diet och med att ändra diet menar jag inte att hoppa över måltiden utan att äta nyttigare, eller kanske har kvar mina kostvanor bara det att man helt enkelt skippar allt godis, all läsk och snacks. Det är helt klart det bästa och sundaste sätter att ändra på din kropp.

Ett tips!

- Gör en god fruktsallad i utbyte mot godis
- Mixa ihop en smoothie i utbyte mot läsken
- Gör exempelvis gurk och morotsstavar och en god dipp i utbyte mot allt snacks.




XOXO

I MADE IT !

Vet ni hur f-u-c-k-i-n-g jäkla bra det gick på matteprovet idag eller ? Det gick sjukt bra. Första gången jag faktiskt klarar av alla tal på ett prov. (lite stolt) De va vissa tal som jag fick kämpa lite med, men jag gav f*n inte upp denna gången utan jag satt och klurade och sen till slut så klara jag de. Egentligen va talet inte så svårt, det är bara de att jag alltid gör det så mycket svårare för mig själv än vad det egentligen är liksom. Men aja vi får helt enkelt se hur det går.

Nu äre snart middag hoppas jag, hoppas på något gott ! Sen får vi se o jag hittar på något eller om jag degar framför TV:n hihih

puss puss underbaringar <3


GOD NATT

Nu har jag varit jätteduktig, jag är klar med arbetet, blev klar för en timme sen kanske + att jag har pluggar en massa matte. Arbetet blev ialf ca 5 sidor, kanske lite mindre om man tar bort alla mellanrum sådär. men så jaa.. em.. nu ska jag väl gå och lägga mig snart så jag är utvidal och så inför provet, kan kanske behövas.

Sen så får vi hoppas att jag har gjort bra ifrån mig i de skrivna arbetet så jag kan gå VG annars har jag ju gjort allt i onödan. Eller naee kanske inte helt i onödan, man lär ju sig alltid något nytt liksom ..

aja men sov så gott mina söta, puss och nyp i stjärten <3

SISTA MINUTEN

Alltid i sista minuten kan jag känna och jag bara stressar upp mig. Nu har jag kommit igång med de där arbetet om Etik och moral och jag tror att det är bra, får bara hoppas att det är bra nog för att få högre betyg. Men i ortsätningen kanske jag inte ska skjuta upp allt in i sista minuten för då känns det ändå som att det kunde ha blivit så mycket bätte.

Men så nu är jag strax klar så då blir de till att plugga matte, har prov imon .. ekvationer and I'm in hell !!
2x - 4 = 5x + 7 shit jag jag hatar ekvationer. Nu måste jag klara detta provet med tanke på att jag fick F-U-C-K-I-N-G IG på förra provet (gjorde massa slarvfel, därför)

aja men ha de bäst .. love you bitches !!
haha nejj skojja pusspuss mina kycklingar små <3


FLATÅS

Praktiskt marknadsföring i min röv !!
F-U-C-K va seeeegt .. det är inte skoj, men de e slut om typ 4 minuter så nu får jag skriva fort fort fort !!!
Sen äre hålis men ska på skolbesök på Flatås med Fia .. inte skoj de heller men bra för betyget !!

Måste sticka nu köss !!!

OOH YES WE LIKE CIMON MED C

Jag tror att du har nått gränsen för hur korkad - patetisk - falsk - ynklig som är möjligt, kanske t.o.m lite över gränsen. Assa jag bara skrattar åt det för det är så himlans skoj att du själv faktiskt tror på det du säger och sedan tror att alla andra ska tro på det också. Det är ju det som är det mest patetiska!!

Naee nu byter vi ämne ..

Såg ni Paradise Hotel ? Fan va bra att Rami åkte ut, Cimons smile va ju det klart det bästa. Hur lycklig som helst. Så skön är han .. Cimon alltså. Honom gillar vi!!
Och den dära nya killen .. nu komme jag inte ihåg vad han heter, men han är väldans mysko må jag säga. Går fram och tillbax i rummet, simmar för sig själv, drar från allt party och lägger sig och vilar typ. WFT ?!
Och nu jagar han tydligen apor också, heelt mysko kille assa!! Aja ..


"Cimon med C"


MEN DE ÄR JU SVÅRT

Etik och moral .. okej jag fattar. Det är liksom vad som är rätt och fel. Men vadå rätt och fel, om det är så så äre ju tyå som lagar så jag antar att det typ är vad som är rätt och fel ut ens egen synvinkel eller något sånt, eller ?
Aja de är i alla fall det jag har skrivit .. än så länge. Jag måste utveckla det mer för det får inte vara så lätt svar liksom. Men men jag är klok och jag har aningen kloka tankar när det väl kommer till skott. Så jag ska försöka göra det bästa av det. Hoppas bara att det är bra nog.
Nejj nog med detta tjöt !

Mami kommer strax hem så då får jag äntligen mat. Alltid hungrig (aa'
aja idag får jag kyckling-soppa .. den är sjuukt god ska ni veta.

Ikväll blire iallafall Paradiset ... the bitch is back .. she brings D-R-A-M-A (tror jag)
pusspuss !!


TANDISEN BRYTER SIG IN

Började skolan fär ett tag sedan, va med Bjälliis hos tandläkaran hon satte in gummiringar höhö. Assa seriöst tand-kärringen döda henne typ. Såg ut som att hon skulle bryta sig in typ. Inte mys, tog i allt vad hon hade typ. Mahaha hon får tandställning nästa vecka och förhoppningsvis får jag ta bort min nästa vecka. Det är tänkt så men vi får se hur det blir liksom.
Fattar ni hur snyggt de kommer blir eller ?

Så nu i alla fall så har jag datorkunskap .. assa seriöst vi har repetion om hur man sparar ett dokument .. tydligen vet inte alla hur man gör det. Inte all för svårt men okej ..
längtar till lunch för Helliis är hungiiiiiii bäst att det är god mat annars går jag under. Måste ha food !!

Fast nu måste jag nog sluta .. och vet ni .. my hair is curly. Love it!!
pusspuss !

THIS SUCKS

Har skrivtimme eller va man nu ska kalla det. Sitter och skriver en komplitering för högre betyg, jag ska inte ens behöva göra tycker inte jag. Jag ska redan ha VG för jag är duktig!! faktiskt så är det så.
Det är i alla fall busigt svårt. Frågor om etik och moral och ens egna värdeingar typ. Vafan är ens egna värderingar? okejs jag är inte blåst men det är bara svårt att komma på allt man ska skriva just nu. Men jag ska nog slutföra även detta mission!! okejs kanske inte just nu men när jag kommer hem typ, får be mamma om hjälp. Hon är inte bättre än mig men ändå. Hon borde väl kunna det lite bättre med tanke på att hon är född på typ .. hmm .. stenåldern.
Haha nejj gud va elak jag är. Jag älskar henne, hon är den bästa !!

pussssss på min absolut bästa mamma och på min underbara make eller maka haha jag vet inte ..
i alla fall detta suger min röv .. pusspuss !!

SCHOOL

Heelt sjukt att jag faktiskt hinner med ett inlägg innan jag pysre iväg till skolan. Jag gick upp fu**ing klockan 6 för att jag skulle hinna platta håret och allt och så är ja klar nu typ tjugo minuter innan jag ska gå. Fatta att jag faktikst hade kunnat sova till halv sju oc ändå hunnit .. bummer !!!

Aja ha en underbar måndag och en fördjävlig först dag i skolan för er som börjar idag !!
pusspuss så länge !!


HEY I'M BAMBI

Jag går under !!
Jag är dööööd, helt piss-seg. Det är skola imon, vi ska åka skrisskor.

"Varning för Bambi på hal is"

Nu ska jag dra min smexiga rumpa över till TV:n
Ha en bra kväll mina små kycklingar !<3


LITE OM ALLT

Fixat om lite och så med designen, de syns inte så mycke för de va mest smågrejs. Och förlåt för dålig uppdatering. Egentligen borde jag väl inte be om ursäkt de är ju ändå min blogg liksom. Men ah..
Är stört trött men ändå har jag inte gjort något alls typ. Det är typ de man ska göra på söndagar.. ingenting. Det är en vilodag som man säger.

Den dära filmen Avatar.. jag tror att det är dags att se den snart, alla säger ju att den är så j*vla bra så de blir nog ett måste faktiskt. En bra film är en sån dära man kan kolla på om och om igen som man liksom aldrig tröttnar på. Typ som Dirty Dancing .. gudarna ska veta hur mycke jag älskar den. Såååå bra !! hahah ..

Känner att det blir ett lite osamanhängande inlägg här .. men men .. jag har många saker att säga men väldigt lite om dom.


Måste klippa mig snart, de börjar bli slitet. De säger jag varje gång sen tar det typ 2 månader innan jag verkligen gör de, men de e bara för att jag inte vet hur jag ska ha de. Jag vill ha långt .. eller så vill jag ha de kort, hmm.. ag ni hör ju själva. Men grejen är att jag inte vågar klippa de kort. När jag säger kort menar jag inte pojkkort utan typ till axlarna eller lite längre eller lite kortare. Sen vet jag inte om jag vill ha de blont eller brunt eller om jag ska ha det som det är nu ? aja de täls att fundera på. Sen tycker jag om jag får säga det själv och det får jag att jag passar väldans bra i lite krusigt hår, ni vet så som det är när man har haft flätor typ. Då är jag jättesöt (tycker jag)
Aja nog om de !!

O-M-G vet ni !!?!! jag missa Erik igår!!!! Fan han va ju på 421, skulle gått dit och allt och sen bara glömde jag av de. F-U-C-K .. aja de lär väl komma fler tillfällen. Jag tror att Erik är min favvis och sen så gillar jag Kate Voegele. Tror inte hon är så väldans känd i Sverige men för er som inte vet vem det är så är det hon som spelar Mia Catalano i One Tree Hill. Så nu hoppas jag att ni vet vem det är.. Här får ni 3 låtar också.







PARADISE HOTEL

Jag vet vem som vinner Paradise Hotel lalalalaaaaa..
eller tjejen i alla fall, för det är väl en kille som vinner också va??

Kanske är det Greta ?


who knows, maybe Dalin ? (Hoppas inte de)


eller Katja ?


Eller kanske Jackie ?


or ... Erika ?


Eller kanske är det så att någon som inte ens har kommit in än vinner?
Hihiiiiii jaa vi får väl vänta och se. De jag har hört kanske inte ens stämmer.
Vem vet lixom ?

BTW !!
Glöm inte Let's Dance idag. Missa inte!!


HAN ÄR VÄLDANS VIT MÅ JAG SÄGA

Kollade på New Moon idag igen. Den är väldans bra. Men ojdaa va vit han är!!!
Näe nu ska jag inte prata vidare om Twilight för då börjar jag väl låta som ett troget fan här och det vill man ju gärna inte. Sen så är jag nog nästan den ända människan som inte har läst böckerna. Men jag resonerar sähär, att om man lika gärna kan se filmen på två timmar istället för att läsa en bok i flera timmar så läser man väl boken ? Fatta så mycket tid man sparar hahaha.

Nej men nu får det vara nog med detta. Imon ska jag till skolan och jag börjar 08.30 så jag borde nog tänka på att göra iordning och så så att jag kan gå och nana.



Detta kallar vi heting mina små.
Pusspuss små kycklingar! <3

GRÖNIIS

Har jag berättat om en helt otrolig artist eller snarare stjärna. Han är ganska smal, blondt hår som står rakt upp nästan, medellång typ. Sen har han världens mest otroliga röst. I am flying .. lalalalalaaa... vet ni vem jag menar ?
That's right, Erik Grönwall, killen som får håret på armarna att resa sig så fort han sjunger ut med sin helt underbara världsstjärneröst (stavning, och det är säkert inte ens ett riktigt ord) Jag är helt såld på killen. Can't wait to see him live!


WHAT IF ?

What if I do this, what if I do that. If I do that, then I can't do the other thing. But what if.
Shut up already. Har ni tänkt på det att man alltid väljer mellan saker och ting. Som om att man inte skulle kunna göra båda sakerna eller t.o.m alla tre eller fyra sakerna. Man måste inte alltid välja, det har jag lärt mig.

Man ska kunna göra allt det man vill göra. Som jag har sagt innan, den ända som kan stoppa dig är du själv. Jag menar, man kan ju inte gå dag in och dag ut, hela livet och tänka, what if ? tänk om
Fatta hur mycket man faktiskt går miste om, om man hela tiden tänker så, vad som kunde ha vart om jag bara hade gjort det lite annorlunda och faktiskt gjorde allt det där man vill göra.

Saken är den att man måste ta risker. Man måste våga. Det är det livet går ut på tror jag i alla fall.
Man kan inte leva i det som kunde ha varit. Eller kan kan man väl, men vad är det roliga i det ?

Hoppas ni har lärt er ett och annat nu haha. Pusspuss mina små kycklingar!


MMHM .. YUMMI

Jag tror att jag tänker väldaigt mycket, eller de känns så i alla fall. Som igår tex. så gick jag en promenad och sen när jag kom hem kände jag mig hur bra som helst, som att alla tankar och funderingar va helt borta. Det hjälper nog att man går ut och går lite. I alla fall rensar det mina tankar. Så, you try it!

Nu börjar det kurra lite i magen så jag borde väl få i mig lite frukost. Får se vad det blir.
Vad brukar ni äta till frukost ?






ALLT HÄNGER PÅ DIG SJÄLV

Har du något att säga, säg det då. Prata eller skriv inte i gåtor, håll det inte inom dig, säg det bara. Det kommer kännas så mycket bättre då. Spelar ingen roll om vad det handlar om, handlar det om kärlek, hat eller är du förvirrad, du har fastnat och vet inte vad du ska göra, vänd dig då till någon och let it out

I've been there, done that. Hållit allt inom mig men när jag till slut delade med mig kände jag mig plötsligt så mycket starkare och så mycket säkrare. Det finns inget att vara rädd för. Du kanske är rädd för vad vänner, familj eller någon annan ska tycka illa om dig för vad du tycker och tänker. Men om du inte står för vad du tycker och tänker då är du inte den du verkligen är utan då är du någon du tror att andra vill att du ska vara. Jag säger alltid vad jag tycker och det har jag fått både hissar och dissar för, men folk tar mig mer på allvar och jag känner mig allmänt säkrare på vilka som finns där för mig och vilka som inte gör det.

Jag lovar att om du gör allt det där du vill göra och säger allt du vill säga så kommer du vinna så mycket på det.
Man ska vara ärlig mot andra men framförallt så ska man vara ärlig mot sig själv, för den enda som kan stoppa dig är DU ingen annan.

XOXOOO

NYÅRSLÖFTEN

Ha bättre koll på min hälsa alltså träna.
Göra bättre ifrån mig i skolan.
Gå min egen väg.
Alltid vara ärlig och säga vad jag tycker och tänker.



Tack alla för igår de va verkligen jätteskoj att träffa alla.
2009 va ett bra år men 2010 är ett nytt år och ett nytt decennium (stavning) de ska rocka fett !!






RSS 2.0