BILDER + FILMMYS


Det blev lite konstigt med blixten menmen,.. visst har jag gullig tv?

Söt ljuslykta jag ahr satt upp i fönstret.

Gröna goa doftljus. Dom luktar äpple.

Mer utav mitt rum får ni inte se för det står fortfarande en massa kartonger överallt hahaa. Nu ska jag klä på mig och hyra film med mina favvistjajor, pussss

DET BÖRJAR LJUSNA

Nu har jag alltså jobbat klart helt. Så nu ska jag se till att riktigt njuta av de 3 veckor som är kvar av sommarlovet. Usch säger jag bara. Jag vill inte börja skolan igen:(

Nu har jag byggt ihop hyllorna i mitt rum och borden i vardagsrummet. Blev faktiskt riktigt nöjd. Slänger upp en bild senare, men först ska jag äta. Idag bjuds det på spagetti och köttkärssås:) Min favorit.


EN HALVDAG PÅ IKEA

Hemma från IKEA! åh jag ÄLSKAR IKEA hahaa. Jag älskar inredning, ibland kan jag bara se ett helt rum framför mig. Men idag va vi iallafall där för att hitta grejor som vi behöver. Sen så kan man ju inte heller köpa allt på en gång;)

Det här fick vi med oss hem:

- En bäddmadrass till mamma
- En matta till min bror.


-Två förvarings-hyllor till mitt rum.

-Två små soffbord. Tror att det kan bli jättesnyggt med två olika färger.

X-antal doftljus.

Två grymt snygga kuddar,.. enligt mig då.

Nu återstår det bara att bygga ihop allt hehee. Men de e skojj, jag gillar att bygga. Dessutom är jag ganska duktig på de om jag får säga de själv
;)

Nu är det ta mig f*n dags att få lite ordning här hemma hahaa. I vardagsrummet har vi iallafall satt upp gardiner som är jättefina i olika färger och jag fick en superidé.. att vi skulle sätta upp mitt pärldraperi som jag hade förut i mitt rum. Så vi satte upp de framför balkongdörren.
Riktigt snyggt
;)

ITS HERE.. FINALLY

ååååh va sköööönt!! Våran efterlängtade soffa som vi väntat på i ca 8 veckor har äntligen kommit!


Man lär ju få kriga om den dära delen som sticker ut!


Nu ska jag strax iväg till IKEA, fast jag vet inte om vi ska köpa något eller bara kolla;)

OUT TO SEA!

Jag drog som sagt ut med Bjällis och hennes båt. Bello va med också. Mysigt mysigt. Vi åkte iallafall till Rävholmen för er som vet vart det ligger. Sen så är ju inte jag alls van vid havet och så, så jag rycker till varje gång båten guppar till lite extra hehee.

Hade asskoj, badade, solade, kastade stora stenar på brännmaneter.. de gamla vanliga liksom;) Sen när vi skulle hem, ah,.. då fick vi problem, och nu menar jag riktiga riktiga problem. Vi hade lyckats tricksa in ankaret i en glipa eller en sten eller något liknande på botten så ah vi satt fast helt enkelt, skillat.. I knoow!


Till slut fick vi hjälp av några andra som åkte förbi, thank god for that! Jag hade INTE velat sittar där och titta medans solen gick ner i horisonten..



En riktig cooling asså;)


jag vet inte om dom samtycker om att jag lägger ut bilder men whateveeer!

PS. Vi gick förbi en avloppsbil på vägen, ni vet en som tar hand om stopp i toan, EUGH! Fan va de stank och så låg det skit på gatan. Fick nästan kvällningar.. då är det ILLA!

OUTFIT OF THE DAY

....and my gourmet dinner;)


Lite skev bild men för övrigt ser det hyfsat ut måste jag medge.
Topp(klänning) - Gina
Shorts - Gina
Brills - Bikbok
Väska - H&M



BACON!!! ååh vad jag älskar BACON och blodpudding, och jaa.. ni får säga vad ni vill om det men jag tycker det är GOTT:)

Nu ska jag springa och duscha av saltvattnet,.. en sak som jag inte är så förtjust i faktiskt

DE KOMMER

Dagen va asbraaa, tell you about it later.


Nu blire mat;)

WHEN I GET OLDER I WILL BE STRONGER

Nu ska jag bara få i mig lite frukost. Sen hitta något att ha på mig, fixa mig lite lätt och dra iväg till jobbet. Och idag är vädret supernice så jag hoppas på lite bad men vi får se va dagen för mig heheee;)

Nyvaken Helliis..

TEHEE

Hemma från jobbet, nu ska jag tydligen städa:O:O och sen ska jag försöka mig på spagaten igen HAHAA hoppas de går idag med, annars blir det ju lite pinsamt i och med att jag har lovat bild och allt ....


Bello, Kati & Jag

TONIGHTS OUTFIT


Hoppas ni får en rolig måndagskväll :)

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

Hemma en dag efter jobbet. Fast för att vara ärlig så har jag faktiskt vart hemma ett tag. Ska strax packa väskan och dra ner till Näset ett tag. Men först ska jag äta lite och snabbt springa till torget och köpa ett par hörlurar till min nya mobil:)



pssst! .. har tänkt att klippa mig i veckan kanske, några förslag?
Jag är lite rädd för att klippa mig bara så ni vet *carebox*

Update: Blir inge bad, blir en snabbis till torget sen får vi se.


I STILL GOT IT

Testade precis att gå ner i spagat vilket jag fasat att testa igen.. men de GICK! puh sikken lättnad, jag trodde verkligen inte att det skulle gå:O Tre år utav cheerleading gav ändå hyfsat resultat, och eftersom jag inte tränat på ca ett år nu så är jag faktiskt lite förvånad att vigheten sitter i.

Dock så tog jag ingen bild men jag lovar att försöka igen imorgon, så ni inte sitter och tror att jag ljuger ihop en liten lögn hihiii :D

Nu ska jag kolla klart CSI NY och sen sova.. några timmars arbete väntar imorgon.. :P


Mongobild ... bara för attt fylla ut inlägget hehee

BUT NOW, HERE WE ARE

Jag har sagt förut att vädret suger getpung men denna gången håller jag verkligen fast vid det!!! Det är den 25e juli, klockan är just nu 12.37 och det är 13 grader ute.. vad hände med den globala uppvärmningen? Men som sagt, temperaturen sjunker nu och NU är den riktiga svenska sommaren här, TOPPEN!:O

Nejj usch.. nu känns det som att det går utför för oss här på västkusten hahaa nejj men lite nöjd får man väl ändå vara över årets prestation, eller?

Och nu är Gothia-veckan över så nu blir det tomt hör i Götet, eller ah.. tommare om man kan säga så. Det är roligt att gå ner på Heden där det har vart knökat hela veckan och nu är det ett par familjer som går söndagspromenad längs Heden eller ett par cyklister som är ute och tar sin runda haha. Kort sagt.. Gothia fyller upp Göteborg till max under en vecka och sedan när alla åker he så känns det jättetomt:O

Tror inte att Tyskland vann någon pokal:( jag ska se efter ...


Bild från i förrigår!

KNIGHT AND DAY

Såååå värd film att se! Knight And Day, näästan topp betyg på den asså. Jag troor att det var en action-komedi. Cameron Diaz va sjukt rolig och Tom Cruise är HEET! Jag vet vad mer jag kan säga än att.. SE DEN!



PS. jojon is BACK!

VEM LEKERU?

Kort om dagen innan igår: Kolla småpojkar från tyskland, Andy får Jims värld va domare dåråå;) Sen vare IFK-irak på Heden som dom flesta säääkert har läst om, right? De va KAOOOOs

Gårdagen: Middag hos mormor, sedan liite shopping och sedan fika på Evas paley och så glider feeeeetaste bilden in, inte mindre än en lamborgihini. (bilder kommer) sen blev det hem och sova.

Idag: Ivåg till kati och nu blire stan och bio, knight and day!


JAG ÄR LAT!

sugig uppdatering haha, jag vet men ni kanske börjar vänja er? Skulle kunna skriva om dagen och kvällen men jag är på tok för trött på det. Ska upp och jobba klockan 10 så jag ska krypa till kojs nu tänkte jag. Men imorgon blir det jobb + middag hos mormor och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Bio eller mys får se hur det bestäms!:)

Pusssss

OF TO WORK

Ska iväg och tjäna lite pengar!

pusss

HEDEN NÄSTA

Ska åka in till Heden nu och kolla lite fotboll med några kompisar. Sen blire kanske ett kvällsdopp men vi får se hur det blir med den saken. Ha en bäst kväll nu folket:)


Tunika/klänning Gina
Väst Monki
Stövlar Eurosko

Don't worry, jag har shorts under!

SUNNY DAG

Har precis kommit hem från jobbet. Det blev en kort dag idag, endast 3 och en halv timme. Men de va skönt och nu är jag slut! Får nog ta mig en liten powernap och käka lite så är jag snart på topp igen:) Idag är det bra väder så jag ska försöka hitta på något. Men jag har inte fått tag på någon än. för antingen så är alla redan ut och badar och är för upptagna för att svara i telefonen eller så jobbar dom. Så vi får se, nåt blire.


pussss sålänge♥

VIDEO


INVIGNING

God morgon!:D

Uppe i hyfsad tid idag känner jag Men imorgon blir det ännu tidigare, då bär det av till mer jobb! Idag skiner solen iallafall, det känns som att det är sol varannan dag ungefär.

Igår var jag på Gothia invigningen iallafall med Kati, Eiemi, Hector, Bello och Bjällis som har kommit hem nu. Först va nog igen av oss i rätt stämning men de kom. Det är alltid sån skön stämningn på invigningen. Love it! Sen kan man ju inte gå runt och ragga på killar längre känner jag. Känns som att man är för gammal för de och att man kanske borde vara lite mognare och gothia-discot är inte ens att diskutera, BIG NONO haha:D Vi hade skoj iallafall!

Men nu så ska jag släng i mig lite frukost och sedan bege mig ut i det härliga vädret, fast har inte riktigt bestämt mig för om jag ska åka och bada eller om man kanske skulle dra in till stan och kolla lite fotboll på Heden. Men vi får se.

Några bilder från igår.

Bjällis och Kati

Jag och Bello

Hector och Kati



puuussss

HJÄLP!

Jag har lite smått bloggtorka! Och det gillar vi inte, ellerhur? Vad ska jag skriva om?

Detta suger ju! Ska dra in till stan nu iallafall:) pusss♥


WAKA WAKA

Good morning!♥

Har vart vaken en timme eller så. Så nu ska jag äta, fixa till mig och sen åka till mormor. Är där alltför sällan. Sen får vi se vad jag hitta på.

Igår va jag iallafall med Kati och Bello och hade mysigt! Jag var även med min bror på dagen. Det är faktiskt jättebra att man kan vara kompis med sitt syskon, speciellt i tonåren.


MOVIE NIGHT

Iväg och hyra film. Sen blire movienight med flickorna:)


LOVE, HAPPYNESS, SUCCESS

Vad är egentligen meningen med livet? Finns det någon mening? Vad händer efter vi dör? Finns det något såsom karma?

Vissa säger att meningen med livet är att vara framgångsrik och tjäna mycket pengar. Andra säger att det är meningen att vi ska gifta oss och bilda familj för att skapa ytterligare en generation. En tredje part säger att vi ska hjälpa andra, och att pengar inte betyder något.

Det är oftast de svar vi får när vi frågar vad som är meningen med livet. Men är det så? Måste vi välja ett av dessa alternativ? I say, h*ll no! Varför inte göra allt? Skaffa sig det där drömjobbet man alltid drömt om, hitta sin drömprins/prinsessa (om det nu finns något sådant) och hjälpa människor som har tappat den röda tråden. Sounds goog to me:)

Fast om man då var tvungen att välja mellan dessa alternativen, va skulle man då välja? Man brukar säga att love conquers it all men jag tror faktiskt att det är ren bulls*it, faktiskt så gör jag det. Eller visst, de kanske stämmer till en viss del. Jag menar, är du framgångsrik och tjänar mycket pengar, blir du lyckligare för det? Nej de tror jag inte, men har du en partner och inga pengar hur ska ni då klara er? Så jag tror att vi behöver allt det där för att bli riktigt riktigt lyckliga.

...



VECKANS LÅT


SOMEONE, SOMEWHERE IN THE WORLD


My Name is Anna Hellman, I'm a teen in Gothenburg, Sweden. This is just a place somewhere in the world, maybe it's a lot like your world, maybe it's nothing like it. But, if you look closer, you might see someone like you. Someone trying to find their way, someone trying to find their place, someone trying to find their self. Sometimes it's easy to feel like you're the only one in the world who's struggling, who's frustrated, or unsatisfied at barely getting by. But, that feeling is a lie and if you just hold on; just find the courage to face it all for another day, someone or something will find the way and make it all okay. Because we all need a little help sometimes, someone to help us hear the music in the world. To remind us that it won't always be this way. That someone is out there, and that someone will find you.

(Har ändrat början, någon som vet vart texten är ifrån?)

ON MY WAY

Snabb dusch, fixa till mig lite snabbt, sen ut! Har inte vart ute på ca2 dagar:O Har inte känt mig så bra men nu äre bättre så ut ska jag!

pusssss sålänge

LOVE HURTS


Klicka på loggan för att vara med och tävla om lite godsaker. Det är libresse som har tävlingen, men jag lovar att ni inte vinner bindor eller något liknande;) Rösta gärna på den låten jag tävlar med. Broken Strings - James Morrison ft. Nelly Furtado


ENGEL

Jag hoppades att hostan och halsen skulle bli bättre under natten men just nu så hostar jag som en jevla gris:( Så jag får nog stanna hemma idag också, buhuu. Men man kan ändå ine vara ute idag. Det regnar igen, och om jag kollar på vädret på min dashboard så står de att det ska bli regn i princip hela veckan.

Nu så ska jag värma lite coco och sen läsa lite tror jag. Men först ska jag lyssna lite Seebach! Så otroligt grym artist, längtar tills NRJ in the park och Rasmus Seebach:)


WHAT YOU DID'NT KNOW


att jag ville bli målare precis innan jag ändrade mig och sökte till Handelsprogramet förre året! ;)

NOSEJOB


Kanske ingen surprise, eller? Holywood är Hollywood, and it always will be.. ;)

KÖNSBYTE & SKÖNHETSINGREPP

Är det okej att byta kön? Varför vill man göra det? Va gör man om man inser att det var ett misstag? Hur hanterar man pressen från samhället?

Den enda jag kan svara på är första frågan, och det är okej att göra det. Jag kan bara tala för mig själv men jag tycker att om man verkligen är säker på att man vill göra det och inte trivs i sitt skin så är det väl helt okej. Visst, jag tycker att det är aningen extremt att ändra hela sitt utseende, sin röst (som vissa gör, inte alla) och kön.

Jag tycker att det är minst lika extremt att göra X-antal skönhetsoperationer. Att operera brösten, näsan, hakan, påsar under ögonen, höja ögonbrynen, ta bort revben, fettsuga rumpa, lår, mage och armar. Ja ni hör ju. Nu säger jag inte att det inte är okej att göra en eller två operationer men att folk faktiskt gör allt det jag räknat upp det är EXTREMT!

Jag skulle nog aldrig göra någon skönhetsoperation. Jag är nöjd med hur jag ser ut liksom, men man ska aldrig säga aldrig, right? Dock så om jag råkade ut för en olycka eller liknande och jag verkligen inte såg ut som mig, då skulle jag nog kanske göra de ingrepp som krövdes för att se ut som mig själv igen. Men jag skulle aldrig fettsuga något. Om jag kände att jag var för kraftig så skulle jag deffinitivt inte ta till fettsugning utan jag skulle träna bort de!!:)

Jag säger absolut inte att man inte ska få göra ingrepp. Det är ju självklart upp till var och en hur man vill göra. Så länge man gör det för sig själv och inte för någon annan.





NU SKA HÄR LÄSAS

För och främst god morgon och sen ett JÄTTE grattis till Bobcats och stunten som i helgen tävlade i Cheerleading EM i Helsingfors. Tjejerna i Bobcats tog hem en 5e plats och stunten fick en VÄRD 2a plats!:D Så himla roligt.

Vädret är helt awsome idag också så men jag skippar nog bada idag, vill inte bli sämre i halsen utan jag vill att den ska bli braaaa. Så jag ska slappa och läsa andra Twilight boken, på svenska dock. Hoppas att den är bra.



BUHUHU STACKARS LINDSAY LOHAN

Läste nyss att Lindsay Lohan har dömts till fängelse i 90 dagar. Dom skriver att hon vädjade och grät och sa att dom skulle tänka på hennes karriär. BULLSHIT säger jag då. Hon är som vilken annan människa som helst, bara de ätt hon är känd. Men vadå ska hon behandlas annorlunda bara för de? Nejj de tycker jag inte alls. Har hon gjort något får hon ta sitt straff, precis som alla andra!



Här finns hela artikeln för er som vill läsa!

STOP THIS!

God Morgon! :)

Jag sov inte till halv 3 idag så creds till mig haha. Sov bara till halv 1. Okej jag har sommarlov men för de ska jag ju inte sova bort hela dagar så nu får de vara slut med detta. Från och med nu ska jag ställa klockan på 11 så jag inte sover längre än de. Och dessutom kan måste ja gå upp tidigare än så nästa vecka för jag ska jobba några dagar och veckan efter det också. Aldrig fel med lite extra på kortet, right?;)

Nu blire frukost iallafall och sen en dusch tror jag.. awesome!!
PS. Jag har nackspärr!?!


MÅSAR OCH MYGG

Thaimat, 3-2 till Tyskland, godis och några avsnitt One Tree Hill summerar min lördag!:D Sen så har jag mördat X antal myggjävlar också. F*n va jag hatar dom jävlarna. Och fasen va jag hatar fiskmåsar, är nästan rädd för dom.

Nejj men nu ska jag gå och lägga mig tror jag, så jag inte sover till halv 3 imorgon igen haha. Pusspuss och natti natti!

SOMMAREN ÄR TILLBAKA

De blev ingen mer bloggning igårkväll men jag var helt slut efter filmen så jag gick och la mig runt halv ett. Håller nog på att bli sjuk också, jag är jätte tjock i halsen och så gör de lite ont också, buhuu :(

Och idag så är det ju underbart väder också! Synd bara att jag sov bort halva dagen. Vaknade inte förens HALV 3 när mamma och min bror kom hem, då låg jag fortfarande och sov. Men självklart så rusade jag upp och var klar på ca en halvtimme, sprang rakt till stranden och ner i plurret!:D

Senare ikväll blire fotboll iallafall, bronsmatchen mellan Tyskland och Uruguay och jag hoppas VERKLIGEN att Tyskland tar bronset eftersom att jag hejjat på dom sedan början av VM. Bläckfisken Paul har spått att dom ska vinna så vi får hoppas att han rätt även denna gången. De sjuka är att bläckisen ALLTID har rätt haha och det som är ännu sjukare är att dom har döpt den, till Paul dessutom haha.




poouuuusss

HEHEEEEEEE

JAG SUGER JU GETBALLE! KOLLAR FILM JUST NU, MEN LOVAR ATT UPPDATERA ER NÄR DEN ÄR SLUT.

PUSS

ADAMS NYA TATOO


Eftersom jag inte har någåt spreciellt att skriva så kör vi en pytteliten Lambert update från en Glambert :D
Adams nya tatoo på bilden.

REGN OCH GUBBAR

Förlåt för jättedålig uppdatering verkligen men har jag inte haft någon lust alls att blogga, och inte har jag haft något blogga om heller, men jag ska försäka låta min fantasi flöda *missförstå mig inte nu* och verkligen försöka komma på något att blogga om:D

Om jag nu dom senaste dagarna hade skrivit om vad jag har gjort osv, osv så lovar jag er att ni hade bangat min blogg på momangen för jag har inte gjort något alls! Och jag hatar verkligen detta vädret som är just nu. Idag har det typ regnat konstant hela dagen och jag har taget ett steg utanför dörren:(

Men nu blire goa och söta jordgubbar! Det gör åtminstånde dagen lite bättre!


SEMIFINAL NUMERO DOS

Idag har jag inte gjort ett piss heller haha! De är skönt de också ibland eller vad säger ni? Sov ju halva dagen också och sen blev de liksom inte av att jag hitta på något. Vart och köpt jordgubbar har jag gjort iallafall, så de ska jag smaka på sedan till matchen! hoppas hoppas hoppas att Tyskland vinner ikväll. Annars blir jag blöt i ögat :( haha nejj jag skoja men de skulle va asnice om dom vann! :D

Sen blir det som vanligt Sex And The City! Love it!

MORNING

God morgon!

Känns lite konstigt att säga god morgon klockan 1 eftersom att jag vanligtvis vaknar runt 10 hehee. Men de va asskönt att sova ut ordentligt iallafall. HAHaa jag vet inte ens vad det är för dag idag. Så jäkla skönt att inte behöva bry sig ens:D

Just nu har jag typ inget att skriva så vi får höras senare, puss sålänge



HOLLAND - (?)

Matchen slut! Holland i final och nu återstår bara andra semifinalen mellan Spanien och Tyskland. Vem vinner? Jag hoppas STARKT på Tyskland :D GO GERMANY!


DAGENS OUTFIT?

Om man nu kan kalla de outfit ens? Jag har iallafall bara tänkt att vara hemma dag och slappa typ :D Kolla lite film och serier och sådära haha!



Sen ikväll är de Uruguay - Holland och jag ska faktiskt titta. GO HOLLAND!!


VART LIGGER LANDET DÄR MAN BÖJER BANANRENA?

Jag hade tänkt att åka och bada idag men vi får se hur det blir me de, för nu när jag kollar står de att det bara är 19° och igår sa dom att de skule bli 23° :( .. fast som de ser ut nu ska de bli fetingvarmt i helgen så jag får vänta tills dess dårå. Fast man vet aldrig, de kanske spricker upp, får hoppas påt!

Annars så hade jag tänkt att äta frukost, åg jag vill ha en macka med smält ost och en kopp hot coco. Låter awesome! Hörs sen pöss♥

SATC - OTH - GG

Min vardagliga kvällsrutin har börjat haha :)

Först äre två avsnitt Sex And The City och sen ett avsnitt One Tree Hill eller Gossip! Sikken nörd jag är. Men who gives a sh*t? Not me. Jag gillart.
Nana sött mina små hjärtegull

MY NEW LOVER

Nu har jag äntligen fått lite koll på hur mobilen funkar hihii! Jätteovant med touch och hej och hå men ah de lär man väl sig med tiden antar jag. Dock så har jag inte skaffat något minneskort så jag kan inte lägga på musik och sånt :( *buhu.. bummer* Så de får jag väl skaffa mig ett.


Me and Adam hahaa

DAGENS OUTFIT & FACELOOK

De får bli en kass med med cammen för jag har ingen ork att hålla på med kamera och sladdar och hela de köret!

Jacka - Only
Jeanstopp - H&M
Byxor - Gina Tricot



A lá natural!

Kasst väder idag så jag kör på långbyxor :)
puss ivåg och hämta mobil.

ÄR MED I TÄVLING .. IGEN

Jag är med i en tävling nu igen, och denna gången hoppas jag på att det är min tur. Jag måste väl vinna så småningom och nu är den gången:)

Vill du också vara med och tävla? Klicka i så fall på bilden för att komma till inlägget.

puusss

MOBIL - BAD - ECLIPSE

Nu är det nog dags för mig att sova. Jag har t.o.m ställt klockan :O Ska ju ut på Hissingen och hämta min nya mobil och de tar ju ca 1 timme att ta sig dit och en timme hem! Och sen så om de är bra väder vill jag sola&bada en stund.. om jag hinner för jag ska på bio med Elin och Nea imorgon, Eclipse


MOVIE NIGHT - THE CHILDREN

Hade lite filmismys med Issa och Kati ikväll! Vi gick till Filmtajm och hyrde en "psyco jätte läskig film" som vi kallade de när vi skulle bestämma oss. The Children hette den iallafall. Den handla om .. två familjer som skulle fira jul ihop och så blir alla ungarna helt creapy, asså helt störda så dom mördar sina föräldrar. Jag fattar överhuvud taget inte vem som kommer på att göra sånna filmer, menmen.. den va helt okej iallafall. Den får hmmm .. 3 stjärnor! :)

Hoppas inte att det står två små barn utanför mitt fönster om jag tittar ut nu!?! Äschhhhh jag tror jag skiter i att titta ut.. just in case hahaa! :D


NY MOBIL!

Wihoo äntligen har jag en ny mobil! Fast jag har iofs inte fått den än.. den va slut i den butiken vi va i men den är betald iallafall, så jag måste åka till Bäckebol imorgon för att hämta den. Men vad gör man inte för en ny mobil! :D

Det är en LG iallafall så de tar nog kanske ett tag innan jag lär mig eftersom att jag alltid har haft Sony Ericsson.

REGN OCH RUSK

Puuh! Uppe med tuppen idag, fast nee.. Jag gick faktiskt inte upp förens klockan 12.00. Och vad får man för de (?) om inte en lingonvecka på köpet tjohooo! Varje tjejs dröm. Aja what to do liksom. Idag blire väl inget bad iallafall, värdet tillåter inte.. de är regn och rusk idag. Men så jag ska åka iväg och kika på en mobil hade jag tänkt. Jag älskar den jag har fast jag har haft den i snart 4 år haha. Fatta 4ÅR så den är lite seg nu och batteriet glappar och sånt dära. Så de ska jag göra och sen har jag inte planerat någe mer faktiskt :)

NU: Duschen!

Jag måste verkligen klippa mig någon dag nu i veckan också, håret är jätteslitet verkligen.
puuuuuuussss♥

10 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG, OKEJ 9 SAKER







GO GERMANY!

Dagen dårå... Åkte ju som sagt till Näset och badade, hur skönt som helst verkligen! Men iallafall så när jag skulle dit så fick jag inte åka med bussen för den va för full så jag var tvungen att vänta på nästa :O Sen när den kom så blir den lika full den, fast jag fick åka med som tur va. Dock så stod jag inklämd i ett hörn som en packad lax! Och fan va de lukta i svett i allas armhålor. Alla är ju självklart tvugna att stå och fläkta sina armhålor rätt upp i näsan på mig!

Vi va inte där så länge idag för dom andra ville se matchen Argentina - Tyskland. Själv så är jag inte ett dugg intresserad men jag kolla ändå. Dom höll på Argentina så jag höll på Tyskland och så vinner dom med fakking 0-4! :D Jag sa från första början av VM att Tyskland kommer vinna så hoppas fan att dom gör de nu. Bara för de ska jag se alla matcher som är kvar (dock så kan jag inte lova något)


Argentina sög getballe! .. Messi också..

Wihoo mål.. fast nee.. offside hahaa!


pussspuss och gonatt

OUTFIT


Topp - Monki
Shorts - Cheershorts (från när jag gick i cheerleading)

Brills - H&M

BADA !

Gissa vart jag ska? ;)

För er som har hängt med dom sista dagarna är det nog inte så svårt att lista ut. Drar till näset med dom söta nu dårå! Jag slänger upp dagens outfit också! åste bara ta på mig först hihii.


puuussss♥

03-07-10

Up and awake! Gud va trött jag känner mig idag, ändå gick jag inte och la mig alltför sent. I vanliga fall så är jag faktiskt en morgonpigg person. Så jäkla härligt. Fast jag kanner mig jätte ofräsh, jag har inte änns tvättat håret sen badet igår (inte okej) så jag ska nog bara skriva klart detta och sen springa in i duschen.

Vädret är lika härligt idag så jag hoppas att alla tar vara på de, för jag lovar att det snart är försent. Sommaren går alltid så himla fort och snart är det höst bläää! Så ut och bada med er :D Och glöm inte att sola baksidan av benen också (för de har jag gjort) *carebox*

pussssss♥

TIME FOR A SCARY MOVIE

Sitter helt själv hemma faktiskt, orkade inte hitta på något faktiskt. Så jag satte mig med datorn i knät och slog på tvn, så nu kollar jag på Scary Movie fast jag vet inte om den är så scary. Dom är så jäkla blåsta allihopa i den filmen!


DAGENS OUTFIT


Shorts - Gina Tricot
Linne - H&M
Väst - Monki

Fast jag tror jag skippar västen, de är ju 25 grader ute så de kan nog bli lite varmt! :D Ha en underbar dag i solen. Jag hoppas att ni är och badar nu i detta fina vädret. Stackars alla arbetsmyror som måste stå inne i en butik eller sitta på ett kontor från 9-5 i denna hettan. Aja pussss så länge ♥

MUSIC MUSIC MUSIC


California Gurls - Katy Perry


Natteravn - Rasmus Seebach

One Time - Justin Bieber



BREAKFAST TIME

God morgon! :D

Sovit gott? För det har jag. Och nu ropar min mage efter mat så jag ska ge den lite mat när målaren är klar med tapetseringen. Inte så skoj att sitta och käka när man har honom mitt framför ögonen, eller? hahaa.. men jag vet inte vad det blir till frukost idag, hmm.. troligen en skål med fil och lite flingor, en ostmacka med en gurkskiva på och lite hot coco!:D låter super.

Jag kan faktiskt tillochmed ta bild och lägga upp så ni får se.. (måste ju ta igen nu när det har vart så dött på bildfronten)

Update: Bilder



pusss♥

ITS NEVER TOO LATE

Jag lovade lite bilder, så här kommer lite bilder! :)
Eiemi, Kati & Andres
Isabel snygging!
ME!
KATIII

De går jättesegt att ladda upp bilder av någon anldning så ni får nöja er såhära! :D
pusss .. nu blire avsnitt 2 av sex and the city♥

BILDER KOMMER!!!!

Har precis kommi hem från en underbart härlig dag med bad&sol! Jag hade faktiskt med mig kameran så ni får lite bilder efter middan. Bra vah? :D

Nu blire fisk & potäter!♥

OUTFIT & BAD

Slänger upp dagens outfit lite snabbt! Har äntligen hittat sladden wihoo :D Nu drar jag och schteker i solen haha pöss♥


Tröja - Lindex
Shorts - Gina Tricot

VAR MED DU OCKSÅ

Jag är inte den som brukar vara med i olika tävliingar på bloggar osv .. men nu är jag med i en tävling där man kan vinna ett helt kit med grejor från Hawaiian Tropic! produkterna är asgrymma :D var med och tävla du också, KLICKA HÄR för att komma till tävlingen.



RSS 2.0