HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ!

Jag är stört nöjd med designen nu.. de enda kassa är att den inte är lika snygg på PC-datorer som på mac, eftersom att det inte finns samma typsnitt och sånt dära:( ajaj.. ville bara säga de!

Nu ska jag iallafall sova och sen imorgon ska jag till IKEA med min moder och broder. Hoppas på att hitta de vi letar efter.. ljus ska vi köpa det är en sak som är säker. Det är en sån där självklar grej, typ som att man alltid köper plastpåsar varje gång man åker till Ullared! :D

PUSS OCH GODNATT


50 FIRST DATES

Sitter hemma i soffan med mamsen och ska strax kolla en söndagskväll. 50 first dates blir de idag med Adam Sandler och Drew Baryimore, har nog sett den 3 gånger innan eller så men den är bra och sen så va de inte så mycket med att kolla på och man måste ju nästan kolla på en söndagsfilm eller?:P


ÅKER PÅ KALAS


SISTA OKTOBER

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? Wihoo nu ska man få en timmes extra sovmorgon, NAJJS:D

Idag ska jag på kalas iallafall. En kompis fyller 23, eller hon fyller egentligen den 2 november. Så dit ska jag idag iallafall klockan 15. Men jag tror jag drar mig hemifrån lite tidigare så jag kan springa en runda på torget och leta Glambert outfit;) Jag gör faktiskt den bästa shoppingen på egen hand...


Nine days left.. jag hade räknat lite knas så jag låg en dag före i räkningen. Men 9 dagar äre kvar, ååh va jag längtar!!!!

HEADER .. KLAR!!!



Nya headern va tycks? Jag tycker den blev najjs men de e ju bara jag:D Hiss eller diss liksom?

BE PREPARED

Vet ni, jag tänkte på en sak tidigare idag när mamma frågade om inte jag kunde ta fram mer hushållspapper. De ligger så högt upp så hon når inte hehee. Men så tänkte jag på de med toa-papper. Tänk om man är helt själv hemma, sitter på toan och har gjort nummer 1 eller 2, vilket som.. och så när man ska torka sig så finns de bara en liten ruta kvar på rullen. Vad gör man då liksom:question: Man är helt själv, de finns ingen man kan ropa på och säga åt att hämta en ny rulle.

Som tur är så har de aldrig hänt mig, inte när jag vart själv hemma iallafall.. Dock har det hänt en nära person till mig... Här har ni historien...

"Det var en kall decemberdag, han satt på toaletten och *döön döön döööööön* han hade släppt en.. en kabel.. när han sträckte sig efter rullen såg han till sin fasa att rullen va tom:O .. han hade då inget val, så han reste sig från toaletten med byxorna runt fötterna.. ut till skåpet och hämtade en ny rulle.. ÄNTLIGEN kunde han torka bort skiten.. och de hade aldrig känts så bra att få torka sig"


HAPPY HALLOWEEN

Jag är nog den ändå som inte firar halloween och klär ut mig och sådära. Eller de känns så.. Jag ligger här mid mina vampyrtänder aka "valrosständer... I mitt rum med en massa tända ljus:D


Fast i True Blood har dom såhär långa tänder iosf! Works for me..

I BITAR BÅDE HÄR OCH DÄR

Njaa hitta en skitfin skjorta på Cubus. Den va liksom svart transparant eller va de heter med guldiga detaljer men jag köpte den aldrig. Tänkte kolla runt lite till först och sen om jag inte hittar något kör jag på den!  Köpte ingenting faktiskt.. förutom ett par vampyrtänder, dock ser dom mer ut som valrosständer.. hmm.. men men dom e la söta dom också:D

Men jag åker INTE till stan imorgon för de är bomthot mot Nordstan imorgon:O Man vill ju inte bli sprängd i bitar mitt under Halloween-helgen liksom, fast å andra sidan hade de vart lite komiskt hahahaa..

Middan idag va helt AWESOME och sen fick jag buchlapudding till efterätt.. dock så ser det ut som bajs eller va tycker ni? Men de smakar himelskt!


ÅKER IN TILL CITY

Jahopp! Hemma från jobbet och några kronor rikare (dock får jag ju dom inte förens nästa månad men ändå)

Men ska åka in till stan med min favvis anna:D måste kolla efter kläder till konserten ju!!! 10 dagar kvaaarrr♥♥ Men så vi får höras när jag kommer hem och så kan jag kanske slänga upp en bild om jag hittar något fint i stan!

PUSS


HURRYYYYY

Hinner inte skriva nu.. måste blåsa håret och sätta på ansiktet! Sen måste jag springa och jobba, börjar om 30 min!

SKYNDA SKYND!! :D

AHA OOHYEAH!!

Gick på en ovantad liten "intervju" eller vad man ska kalla de nu i eftermiddags. Anna tvingade med mig.. De va iallafall två tjejer som skulle skriva en uppsats om ämnet våldtäckt och dom ville då ha andras perspektiv på vad våldtäckt är och sånt dära. Egentligen ville jag inte hänga med för jag orkade verkligen inte men jag hängde på iallafall.

Så vi pratade om vad det var och vad vi trodde samhället såg på de hela. Men de gick braa!

Och nu är praktiken över. Tråkigt men ändå skönt och nu har jag HÖSTLOOOOVV!!:D så jäkla najjs faktiskt. Få vila upp sig en vecka. Men imorgon ska jag jobba på förmiddagen så om man ska se de så så börjar inte lovet förens imorgon dårå.


NAJ NAJ!

Jag kan verkligen inte göra en header!! Så GRYMT störande.. men jag har inga idéer...

Men de kommer la.. :D


BECAUSE OF YOU

Alla nior har gymnasiedag idag så då va de ju självklart några här också liksom. Egentligen va de ju då treorna som skulle visa dom runt och såntdära men istället fick jag och Anna göra de för de va inga treor här:O Men de gick bra ändå liksom... dock så är dom väldigt blyga. Undra om man själv va sån:question: De va man nog, visste inte riktigt hur man skulle bete sig och visste inte vad man skulle säga.

Tur att de har bättrat sig iallfall.. annars vetefasen va man hade gjort.. hehee

Men de va de, hoppas att det är lunch snart och att de är något gott. Jag är hungrig!!:P



LOVEKILLER!

Vissa är bara fööör mycket och även om jag älskar dom så varför måste dom hålla på och gaaah jag vet inte! Ni vehöver inte bry er om de, ville bara få ut de. Så nu va de klart.. check!;)

Sen så MÅSTE ni ju kolla in Darins Lovekiller som hade premiär idag. Videon alltså! Kolla på Aftonbladet

De va de! Love Darin. Min första riktiga idol faktiskt hehee. Han är ju grym!



CHECK CHECK .. CHECK

ÅÅÅHHH jag ska få min favvismat idag! Pasta med köttförsås, yummi:thumbup:

Sen är det tvkväll som gäller! (dock så ligger datan i knät och får vara med under reklamen)

Paradise

Grey's Anatomy/Välkommen åter

Kungarna av Tylösand

Somna till Scrubs!


Sounds good to me. Vill inte blogga mer idag så vi höres imon mina små kycklingar!

pusss

GAY GUYS = LYCKY GUYS


Det ser nästan inte ut som Adam..


All gay guys are real lucky guys..

WORK OUT

Vad jag fruktar nu är att jag ska vakna imorgon med sjukaste träningsvärken efter spinningen idag. Och jag säger såhär.. JAG KLARA DE!!! De va så stört jobbit asså så ni antar inte. Speciellt när man skulle stå upp liksom. Konditionen klara sig, men sen om benen klara sig de återstår att se..

TO BE CONTINUED! :D

VA GÖR VI! NU KÖR VI!

Sitter på praktien nu igen och gör egentligen ingenting men snart drar jag och Bjällan till gymmet och kör STENHÅRT! Troor jag:|

Hoppas jag överlever.. hihiiii:D

Har inge mer att säga! Så de får bli några pics, btw så kör jag på mittbena idag, ovanligt..


ZZZzzzZzZZZz...

Just nu ligger jag i djup sömn och samlar kraft inför dagens pass.. Får spara på alla krafter nu, inte ta ut mig på onödiga grejer:P


HEJ JAG ÄR EN SOFFPOTATIS

Min dator har vart kidnappad nu under kvällen, men jag har nu hittar gärningsmannen;)

Och samtidigt som jag sitter här och tänker hur lugnt och skönt det är med praktik så får jag ett sms från bossen där de står "Ta med träningskläder imorgon vi ska köra ett spinningpass!" Slut på de friden tänker jag då och dags att köra upp pulsen till 180!! Men vet ni va de jobbiga är? Vet ni? Nä men nu ska jag tant Helliis berätta.. jag har inge bra kondition längre, inte alls.. tror jag inte iallafall, hmm:question: sen så blir man ju svettig som bara den efter ett spinningpass, de rinner ju floder typ eller?

Nä nu fasen ska jag sluta klaga! Ta tag i detta och göra de bästa av situationen eller vad tycker ni? Jag tror att jag under senaste året har blivit en sån där soffpotatis..


GOA KARAMELLER

Håller fortfarande på att pillar i stilmallen och sådant men tror jag ger mig för idag för jag har inga direkta ideér för headern så jag får suga på den karamellen lite till. Gillar den gamla.. men åååh den passar inte in:(

Nä men nu så ska jag fixa mig lite krubb och sen glo Gossip Girl! Favorite time of the week. Inte riktigt, men nära hahaa. Men jag skriver sen om jag har någe roligt att dela med mig av.

puuussss♥

CURLYYYYYYYYYY

Sitter och kör lite bokföring men Bjällan. Fast de e fejk.. för de är inte på riktigt utan fejk. Ni fattar eller? :P

De pysslar vi med iallafall. Ganska lungt faktiskt, fast snart vill jag ha mat. Och idag känner jag att jag är sugen på något fett så hoppas på de! Jag kör inte med någon jevla kaloriräkning som Kissie. Nää kaloriräkning är överskattat, håller ni inte med?


NU GÅRE UTFÖR

GGGAAAAHHH!! Fasen va trött jag blir när designsk*ten inte blir som jag vill!!!! 

Nu ska jag lägga mig! Hörs imon pusssss♥

OHLALAAA

Time for antoher week in paradise! :D

WATCH OUT

Har haft en stört go dag med världens sötaste kid:D Bossens son, såå goo! Så har inte direkt gjort något på praktiken har liksom lekt med honom hela dagen. Asnajjs ju!

Nä men nu ska jag kolla Hitta Nemo faktiskt, har inte sett den på år, men tycker den är så himlans bra hahaa. Så de ska jag göra.. och nu, innan ni gör något annat så ska ni lyssna på Whip my hair med Willow Smith, fettnajjs låt:)


KLART.. (NÄSTAN)

Nä nu är jag trött i hela huvet efter en massa klipp och klistra och koder hit och dit! Men jag har fixat en ny design iallafall. Som är en gratisdesign från DENNA SIDAN vill du också ha en gratisdesign så kika in vetja.

Sen så fixade jag den dära bilden också men den får ni icke se! För den blv inte alls bra, ser jätte orealistiskt ut, så får försöka fixa de i veckan eller nåt för nu orkar jag verkligen inte.

Tänkte hoppa in i duschen och sedan sätta i några flätor så får jag fint och krusigt hår tills imon. Tycker att de är jättefint på mig faktiskt. Sen blire till att kolla lite tv med mamsen.



TIME FOR A CHANGE

Har fått hemläxa av bossen!! :O Fattar ni eller? HEMLÄXA! SOM JAG SKA GÖRA PÅ HELGEN! Måste göra en bild till hemsidan. Om ni inte vet så är jag på praktik, hos en av mina lärare som också driver eget företag. Så de måste jag göra! .. tills imorgon.

Sen så funderar jag på ny desing. Gillar den jag har nu, men vill ha lite frändring liksom. Men jag orkar inte göra en själv så jag kanske snor en från nån sån dära design-sida. Men får se hur jag gör;) Om jag hinner och om jag hittar någon bra så kan ni förvänta er en ny desing tills ikväll eller senare undr veckan!

ÄLSKAR DOCK MIN HEADER! STOLT ÖVER DEN:D




BLAH BLAH BLAH

ooohyes! Idag var det dags att städa.. de sköp lite husdjur under sängen såg jag. Fast egentligen så va de mamma som sa åt mig att städa.

Nog om de.. Åkte iväg till en kompis igår och hade skoj med tjajorna. Alltid lika goa. Förresten så har min goa trio startat en blogg, så de borde ni lätt checka in HÄR Kommer bli grymt. Sen så va en annan kompis där som jag inte träffat på eviigheter, så de va skojsigt. Nemen de va la typ de som hände igår. Nu tänkte jag gå och göra andra viktigare saker.. pusss♥


DETTA VISSTE NI INTE VA?


Det har gått sån lång tid nu och jag kan inte dölja de längre nästan.. Detta var aldrig min mening.

Närå.. men detta är alltså vad som kan hända om jag är råkar vara väldigt hungrig en dag. Det är faktiskt ganska skoj ändå.. kan blåsa upp magen hur mycket som helst:P Den blir helt rund och ser nästan ut som om det skulle ligga nåt annat där inne än all den maten jag just tryckt i mig hehee!

BARA SKRÄP

Egentligen så har jag som vanligt inget att skriva om så alla dessa ord som står i detta inlägget är bara för att fylla ut liksom:)

Vädret idag är ju underbaart eller va säger ni? Dra ut en sväng och få lite sol kanske? Jaa... de skulle ju inte vara helt fel dårå... *ooh snap* nu vakna jag och insåg att det faktiskt är november snart och att solen och värmen är long gone by now:( Sen å andra sidan så är inte allt med November dåligt heller. År 2010s bösta dag kommer äga rum 9 novenber i Stockholm! Ni vet vad jag pratar om va? Hoppas jag? Om inte.... kolla menyn;) ADAAAAAMMMM♥


TROR NI DE FINNS MONSTER?

Känner hur ögonlocken stängs mer och mer... time for bed makby? Måste bara tvätta mig och borsta tänderna.. kolla garderoben efter monster och en snabb titt under sängen också för säkerhetsskull :P


HUGO - PAULINA - NEMO - DRAMAT

De känns liksom som att alla kommenterar de här med Hugo och Paulina. Och bara för att så tänkte jag också göra de:)

Tycker att det är grymt synd att Paulina gjorde som hon gjorde, dom verkade liksom så perfekta tillsammans. Men icke! Alla säger att Nemo förstörde allt. Och så kanske de va, men som Nemo själv säger.. "de va ingen som tvingade Paulina att ha sex med mig" och de va de ju inte heller. Visst tycker jag synd om Hugo och så, ingen ska behöva bli sårad på de sättet. Många säger att han borde förlåta Paulina och att alla gör misstag, men tänk själva om det var eran tjej/kille som va otrogen, skulle ni förlåta då?

Jag kan inte säga vems fel det är för de vet jag självklart inte. Men mest får Paulina skylla sig själv. Jag tycker att Paulina verkar vara en supertjej men nu har hon gjort bort sig BIG TIME! Jag vet inte vad och hur hon kände, men vad det än va så tycker jag ändå att Hugo förtjänar att hon säger det till honom än att bara vara tyst.

Resten av er verkar skylla allt på stackars Nemo. Men egentligen så har Nemo inte gjort något fel. Okej jag skulle aldrig kunna ligga med någon som har kille men de är upp till var och en. Nemo är singel.. okej han visste att Paulina hade Hugo. Grejen är den att tjejen han hade sex med råkade vara Paulina, som har en av Sveriges största bloggar, som råkade vara tillsammans med Hugo som har Sveriges största manliga blogg. Hade det rört sig om ett helt "vanligt" par så hade de inte blivit en lika stor grej av de hela och Nemo hade inte fått hela skulden. Från min point of veiw så var det Paulinas fel!

pussss :D

ALICE HOPPAR AV!

Kanske vet ni redan detta men jag skriver de ändå. Alice har nu hoppat av Idol. "Jag har tappat glädjen för musiken" Personligen förstår jag inte hur man kan tappa glädjen för musiken. Hade jag kunnat sjunga hade jag inte tvivlat en sekund! Men eftersom Alice hoppar av så gör Minnah comeback. Vilket jag tycker är väldigt orättvist, hon åkte ut förre veckan, men varför ska hon få en andra chans för? Sassa åkte ut veckan innan de.. vadå.. varför förtjänar inte hon en andra chans också då?

Jag gillar inte Minnah alls, tycker att hon är platt och tråkig. De är liksom inget man kommer ihåg. Men nu är hon tillbaka iallafall.. bara att gilla läget liksom. Hoppas att hon åker ikväll igen!


GO GO OLLE, ELIN, DANIEL & JAY!! :D


UPPMÄRKSAMMAT

Läser Aftonbladet varje dag och förut har jag lagt upp grejer här som jag fastnar i liksom. Idag läste jag och fastnade för detta...

Dallas, 25, mannen utan ansikte - Dallas har levt utan ansikte i 2 år nu efter det att han fått en högspänningsledning över sig. Han låg på sjukhuset i 3 månader innan han vaknade upp i mörker och utan känsel i ansiktet, men strax därefter fick han klart för sig att det inte fanns något ansikte kvar längre.. inget ALLS. Nu har Dallas väntat i två år och nu äntligen ska han få en ansiktstransplatation. Äntligen kommer han känna sin dotters pussar på kinden och kunna pussa på henne igen - Äntligen ska Dallas få sitt liv tillbaka. (Läs hela artikeln här)

Tvingades abortera - Jag vet inte om ni vet detta, men i Kina har dom en lag om att man inte får skaffa mer än ett barn. Och nu nyligen blev en kvinna misshandlad, fängslad och tvingad till att abortera i åttonde månaden. Man kom och hämtade kvinnan i deras hem. Förde henne till sjukhus och injicerade ett preparet som skulle döda barnet. Efter det fick hon föda barnet... (Läs hela artikeln här)

MARDRÖMMAR

Nu är det ju hela 1,5 timme till Paradise.. vad ska jag hitta på tro? Spela lite spel? Kolla senaste One Tree Hill? Jag vet inte, you tell me;)

Datan är fortfarande knas men den funkar ändå liksom. På tal om ingenting så drömde jag en jättekonstig dröm inatt också . Tror inte ens att ni kan gissa. De va min värsta mardröm nästan:O och de säger mycke.. jag drömmer nästan aldrig mardrömar. Iallafall så drömde jag såhär.. De är julafton och jag ser ett sketstort paket med mitt namn på,.. blablablaa.. händer massa saker där emellan som jag inte har nåt minne av.. men sen när jag öppnar på hoppas Caroline af Ugglas ut ur paketer!!! Jag får paniiiik och springer runt runt .. och sen vakna jag! PUUH!

Men jag kommer ihåg en mardröm från när jag var mindre faktiskt, den ända drömmen jag kommer ihåg över huvudtaget. Jag sov iallafall hemma hos min farfar och då drömde jag att det var jättestor och jätteläskiga jättepingviner som jagade mig uppe på vinden:O de låter inte alls läskigt men tro mig... är man 8 år är det läskigt!!

Lite komiskt att jag drömde mardrömmar om pingviner faktiskt.. för när jag va liten så klafsade jag liksom med fötterna som en liten pingvin, så mamma kallade mig alltid för pingvin. Även idag så när det kommer en pingvin på TV eller en bild eller så, så ropar mamma "ANNA DU ÄR PÅ TV!" :D


19 OKTOBER

åååh nu har min lille Macbook gått lös och fått världens fnatt! inte kul nånstans. Den vill liksom stänga av sig hela tiden och de funkar ju inte alls i längden, så jag får göra så att jag får gå till datakillarna och så får dom kolla på den och i värsta fall kanske jag måste skicka iväg honom på operation:(

Aja de löööser sig!:D Idag tog jag en pyjamasdag som jag sa, har inte gjort ett piss. Bara glott på TV typ, druckit te, läst True Blood! De är så roligt att läsa en bok som gått som serie eller film för då kan man liksom leva sig in i texten mycket mer, så de blir verkligt nästan.

Nu ska jag hjälpa mamsen med maten!  pussssss
BTW Ed Westwick är schyyyygggg!


BLÄÄÄÄÄ

Internetet här hemma laggar sönder så de gär skiiiiiitsegt att skriva och allt sånt där:O

skriver när de funkar sen igen!

pussss ♥

TEA-TIME


Har inte druckit te på jag vet inte hur länge. Men de va supergott! Fast jag måste ha lite, lite socker i annars tycker jag inte att de är nå gott faktiskt. De va extra gott nu också när det är "that time of the month" if you know what I mean?

Min temugg fick jag när jag va 8 tror jag när vi va och hälsade på uppe i Färna. Kommer igår att vi va där och jag åt 12 mackor och mamma höll på att ramla i sjön när hon fick en Gädda på kroken HAHA. De är roligt att tänka bak på minnen man har från när man va mindre:D När allt va så himla bra, när man bara lekte hela dagarna och de fanns inte ett ända fel!

INSPIRATION



Snälla!! Titta på videon! Detta är varför Adam är min inspiration! Jag kan verkligen inte skriva med ord de jag vill, men titta på videon så kommer du förstå. ÄLSKAR DENNA KILLEN♥

Det har vart en lång rad med självmord bland homosexulla i USA på senaste tiden och nu har man startat ett projekt som heter "It gets better". Det är meddelande till alla homosexuella, mobbade, annorlunda personer, jag skulle säga att det är ett meddelande till var och en av oss för att vi alla kan känna oss mobbade, eller ensamma ibland och då kan det vara bra att veta att It Gets Better.

(på youtube finns många fler klipp)

BACK ON TRACK!

Nu är helvetes-helgen över! Nu har jag ledigt i två dagar och ska bara dega järnet hade jag tänkt, sounds good to me;) Ska på middag hos mormor sen också.

Men nu är mässan slut iallfall och de känns grymt skönt! Jag och bjällan hade lite skoj iallafall. Snacka med en asskön kille från viasat. En SKETSNYGG kille från Telenor, vet inte efternamnet dock *buhuu* aja life goes on! Hemresan blev lite knepig dock men de löste sig tillslut, som tur va


FIXIT-gubben! kunde inte hålla mig för skratt så för jag såg honom!

TALK TO YW LATER!

Jag ska hoppa in i duschen och sen fixa lite krubb! Sen skriver jag, ska försöka hitta på något skoj att skriva om också:D

pusssss

NÄR TRÖTTHETEN TAR ÖVER

STÖÖÖÖRT skönt att vara hemma nu efter en heldag på bomässan i Borås! Kan ju berätta att jag gick hemifrån vid halv sju och kom hem runt åtta. Men de gick liksom. Ont i fötterna har jag nu och lär ha ännu ondare imon.. Just nu känns det som att jag vill sova i en hel vecka. Men back to reallity.. har precis tagit en dusch och nu efter idol hoppar jag ner under täcket, tänkte sova några timmar, upp igen vid halv sju.. PÅ EN LÖRDAG!!! Hoppa på tåget till Floda så kommer bossen och hämtar upp oss där och så drar upp till Borås.

Och bara för att jag ska slippa berätta vad jag ska göra på söndag, så kan jag säga att söndagen ser likadan ut som lördagen. Så ingen vila här inte, nejnej. Men ah.. det var faktiskt ganska OK på mässan,fick sålt en del grejor, snacka med en GRYMT snygg kille från Telenor;) Sen va de nån annan kille får Norrköping som försökte ragga upp Bjällan och mig med väääärldens sämsta repliker. Tror inte ens att ni vill höra haha!! :)

Aja.. nu vet ni, ha en super helg nu mina små kycklingar, puuussssss♥

Nissen monterar möbler! Gick inge bra... men de gick, typ..

BOMÄSSA I BORÅS!

Uppdateringen kommer suga getpung nu i helgen! Men jobbar på mässa uppe i Borås! Berättar mer ikväll om jag hinner/orkar. Annars får vi helt enkelt göra så att vi hörs på Måndag:D

pusssss


Nu ska jag sätta på mig ansiktet och strax dra mig in mot centralen! Bussen till Borås går halv åtta, LIKE?

PARADISE

Nu blire strax PH. Tittar ni också på de? Har ni hunnit få någon favvis? Jag gillar Petter och JP än så länge. Men de lär u ändras. Dock så gillar jag PH Danmark bättre, det är roligare och de händer mer liksom:)

aja ska titta på de nu och sen vet jag inte!

LIKA

Har precis tittat på Twilight och vet ni va jag märkte? Att Peter Facinelli (carlisle cullen) för er som inte vet, och Matthew Mcconaughey faktiskt är ganska lika! .. tycker jag då:)


HEHEEe jag hittar igen bra jämförelsebild men vet ni hur Matthew Mcconaughey ser ut kan ni ju jämföra själva:D

LEDIG DAG!

God morgon:)

Eller ah.. har vart uppe ca 2 timmar. Är ju som sagr ledig från praktiken idag. Gött! Och vad ska jag göra? Jo, jag ska bara dega och ha en galet slapp dag. Go tv, film, sova, börja läsa True Blood som jag inte gjort än.

Åh jag älskar One Tree Hill! Såg precis de senaste avsnittet och damn.. jag tror aldrig att den serien kommer bli dålig. Dock så är dom inne på sista säsongen *buhuu* Så jag får klara mig med Gossip;) Men de e lugnt, as long as I have Chuck Bass heheee.





HJÄLP MIG VÄLJA!

Moa tyckte den första.. va tycker ni? :)



PRAKTIK DAG 2

Assssnice praktik dåråååå!! Sitter på vårat eget lillan kontor och jobbar... "jobbar" nejj men vi har gjort de mesta och nu vet ni inte vad vi ska göra liksom:) Vi måste ringa ett samtal ocksåå.. men vi hittar nog inte rätt nummer. Men vi får la ringa och höra efter. Sen får vi la dra upp till bossen och klura ut vad vi ska göra.

Pimpar kontoret och allt!

Fick blommor också.. Runar och Rutger:)


SMÅ-DAMP

Jag har lite haltv små-damp! Eller inte damp, bara lite frustrerad. Men vad vet jag.. jag kanske inbillar mig. Aja kanske skriver mer detaljerat imon. Eller så kanske de har släppt så kan vi gå vidare:)

pusspusss♥

Längtar redan tillbaka till sommaren♥

SIKKEN DISS

Till: Mamma
Sms: Fan vilken träningsverk jag har i kroppen efter allt pökande igår!
Svar: I muskler du inte har använt på länge eller?


Va inne på felsms nu igen hehee. Det är ungefär min underhållning när jag inte har så mycket att göra hehee. Kolla detta då :)

Till: Mamma
Sms:
Nu kommer jag gå till köket och hämtar gurkan. Så desperat är jag :)
Svar:
Tobias kommer hem på Fredag väl? Du får hålla dig. Gurkan skall jag ha till maten i kväll.

Till: Mamma
Sms: Lånade mammas dildo nyss, fyfan asså du måste pröva! Om du kommer över nu så kan du få låna den. :)
Svar: Jag har ingen dildo, måste vara pappas.

HAHA jag och min humor... :)

BOMB IT 2

Jag är helt drogad! HAHA har spelat de i typ en timme nu:)  TESTA


10-10-10

Imöra börjar praktiken! WOHOO tre veckor och sen är höstlov som sagt! Ska bli skönt att komma bort från plugg och allt sånt dära.

Ligger i sängen och glor serier. Jag vet inte om jag är smått sjuk eller vad det är. Igår mådde jag illa hela dagen och nu fryser jag och i morse snorade jag som en gris och ja. Men de går nog över;) Börjar bli lite sugen på mat så jag kanske hjälper till med middan idag.

Känns som att alla mina inlägg låter likadana heheh så jag slänger in ett roligt sms bara för ATT liksom:)

Till: Pojkvännen
Sms: Idag hånglade jag för första gången med min pojkvän, det var så himla äckligt. Hans andedräkt stank skit, som om att han att ätit ägg eller nått innan och han stoppade in tungan för mycket så jag trodde att jag skulle kvävas. Tycker du att jag ska göra slut?
Svar: Okej, tack för den.. det är slut.


NOBODY SAID IT WAS EASY

Har faktiskt bara slappat hela dagen. Suttit vid datorn och sådär. Sen ikväll blir det kanske att jag drar till en kompis men vi får se. Sen måste jag fixa lite krubb också:)

Ni vet dom där gruvarbetarna som har vart instägnda i ca 2 månader nu i en gruva i Chile är äntligen kommit ut! Tänk att sitta 700 meter ner i 2 månader. Vi får ju hoppas att ingen av dom lider av klaustrofobi, Men nu är dom snart ute iallafall! GOTT:)




KALLBLODIG, JAG?

Jag fryser.. fryser du också? Det är så kallt, börjar jag bli sjuk kanske? Nej de hoppas jag inte. Men jag fryser. Kanske är jag kallblodig bara.. hmm? Och så är jag hungrig också, magen kurrar. Maten står i kylen så jag behöver bara värma den. Sen vill jag mysa i soffan och kolla på IDOL. Jag är supertrött, kanske tar en liten powernap. Försov mig idag också, ajdå.. jag som aldrig försover mig. Jag som har 0.0% frånvaro hehee *STOLT* men inte längre. Attans. Jag försov mig 3 timmar. Men så kan de gå;)

Känner mig deg! Adam hamnade på 5e plats.. *buhuu* Nu ska ni få slippa mitt tjöt. Jag ska kolla Smallville tror jag, och åta mat:)

pussssss

Nästan 1 år sedan denna bilden togs heheee..

OH YOU MAKE ME WANNA LISTEN TO MUSIC AGAIN

Lång dag.. mycket plugg tills imon.. vill ha mat.. men jag måste laga den själv.... sen vill jag kolla på tv och deeega... men jag måste plugga... åååh jag orkar inte... men jag måste.. och ska duscha också.... slappt!

Men nu har jag en ynka liten dag kvar i skolan och sen äre frid och fröjd, prakik i tre veckor och sendan lov... efter de är det bara TVÅ DAGAR KVAR!! :D ååååh jag längtar ihjäääl mig!

ooh you make me wanna listen to music again!!


Berns i Mars!

VÅGAR JAG? VÅGAR JAG INTE?

Jag ska ju klippa mig.. eller ah some day iallafall. Fast det har jag ju sagt ett tag nu. Men grejen är den att jag inte vet HUR jag vill ha de. Nu har jag bara långt och lite uppklippt, lite tråkigt sådär, men praktiskt man kan göra mycket med det liksom. Men nu känner jag att jag är redo för något annat.. men frågan är VAD?

Klippa av typ 2 decimeter och fixa nåt med luggen? Toppa av bara och köra sidecut? Jag vet inte, är lite sugen på sidecut men jag är nog för feg tror jag.


JAG OCH MIN TORRA HUMOR


HÖGEN BLIR MINDRE OCH MINDRE..

Om man ändå kunde slippa allt plugg, de skulle va toppen! Egentligen har jag inte speciellt mycket plugg, men när allt kommer på en gång blir det ganska mycket. Men de är bara te att göra de bästa av situationen eller va säger ni? Nu är det bara torsdag och fredag kvar iallafall för sen har jag praktiiik i tre hela veckor och sen efter det har jag HÖSTLOOV!! ... Idag har jag iallafall suttit på stadsbiblioteket och pluggat med Elin och Nea. Naturprov imöra. Jag kommer såå kicka asssss;) .. kan jag ju hoppas åtminstånde heheheee..


Men nu är det färdig pluggat för tillfället. De får bli Gossip Girl emellan! Tittade aldrig på det igår..



SLÄCKA LYSET

Har ni sånna människor som ni ÄLSKAR men kan ibland störa sig något så ENORMT på den personen? De har jag. Självklart tänkter jag inte skriva ut vem det är. Ville bara Get it out of my system liksom!

Nu har jag iallafall gjort mig i ordning för sängen. Så nu släcker jag lyset och slår på Gossip Girl. Sen efter det kommer jag sov gott. Gotta love Chuck Bass:)


GÅTT LÖÖS MED FIA HELA DAN!

Dagen har vart såååå givande! Hade redovisning som gick sådääääär asså, men vi gjorde den iallafall:) Skickat in en fältupgift. Lånat om min bok "Svenne". Skulle stannat på biblioteket och pluggat med Fia men vi gick till mig och plugga iställe. Och joo vi fick faktiskt saker gjorda. Gick lööös på photoboot! Fick skrattanfall 10 gånger om.

Nu ska jag nog be kocken att fixa lite krubb till mig;) Börjar kurra lite i magen. Måste ju hinna få i mig maten innan DH börjar! WOHOOO säsongspremiär idag ju! och inte nog med det.. efter de blire Cougar Town. Älskar den serien! och INNAN deee... ska jag hinna duscha och kolla senaste Gossip Girl! HIHIHHIII


HAHAA Fia tyckte att det såg ut om något annat en min fossing...

STOR FET HÖG!

11 FAVORITER
Färg - Lila, svart och marinblå!
Mat - Spagetti me köttfärssås
Band - Adam Lambert!!!:) fast han är ju inte ett band.
Film - "Pretty Woman" har alltid vart en favorit. "Knight and day" är en ny favvis!
Bok - "Syskonkärlek"
Sport - Cheerleading och jo det är en sport!
Årstid - Sommar, men vintern är mysig.. men ruggigt kall..
Veckodag - Lördag Sova länge!!
Glassmak - Vet inte vad den heter men det är vanilj med krossad chokla
Dryck - MJÖLK! hahaa
Tid på dygnet
- Sovmorrontiden

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör - Kissnödig!
Smak - Trötthet
Kläder - Mina brallor från Afrika, t-shirt och hood!
Bakgrund - Adam (a)
Nagellack - Har inga naglar att måla hehe

Tid - 22.32
Omgivning - Soffan
Irritationsobjekt - Plugget som ligger på hög..





3 PERSONER
Du kan berätta allt för - Berättar nog inte ALLT för någon..
Du tycker om - Mamma, Bror, Fia, Bjällis, Nea, Elin, Bello, Kati, Mormor, ****, massa andra .. Adam♥
Du inte gillar - Korkade människor.. finns nog fler än 3


2 VAL
Kaffe eller te - Mocca-latte
Vår eller höst - Vår för då äre snart sommar!!:)


1 ÖNSKAN

Träffa Adam och Flytta hemifrån! opsii de va visst 2 :O



NYA LÅTAR


Nu har jag också lagt in nya "veckans låtar" ville helst haft kvar dom från förra veckan men sen tänkte jag, nääe. Så denna veckan bjuder jag på en Coldplay och en Oskar Linnros;)


MIN IDOL 2010

Rysningar varje gång! Gillar Olle massvis:)



Nu: PLUGGA MASSOR

FÖRKYLNING PÅ G?

Nobody said it was easy, It's such a shame for us to part..

lalaaaa sitter och sjunger med min gudomligt vackra morgonstämma;) Jag är helt kär i denna låten! Måste nog ta mitt pick pch pack och bege mig till skolan snart nu också. Börjar dock inte förens klockan 10 idag! Riktigt noce faktisit att inte börja klockan åtta på en måndag liksom. Nu på morronen är det idrott som gäller, får köra så mycket jag orkar, börjar nämligen att bli förkyld. Allt tack vare att jag gick ute utan jacka i full storm i lördags och satte upp flygblad. Jaja sånna smällar för man ta.

Näe men nu så ska jag se till att packa ner grejorna, börsta tänderna och pumpa lite Adam innan jag åker. Får mig alltid på topp:)


Måste ta min omega3 också innan!

SLEEPYYYYYYYY!

Har vart en lååååång lördag! Jag och bjällis gick upp kvart över sex för att ta bussen vid sju typ.. Stack iväg till utförsäljningen. Låång dag som sagt men vi hade de hyfsat skoj iallafall:) .. Ikväll ska jag till en kompis och sådär men först middag!

Heta käror med ris!

Missa ju idol igår men jag har fått veta att både Olle och Elin gick vidare wohoooo!! :D


HEEELG ÄNTLIGEN!

Äntligen helg! Kanske inte så mycket att hurra för med tanke på att jag ska upp som vanligt imon... :( buhuu, aja jag får sova ut på söndag iställe!:) Är hemma nu iallafall och min kära mor har köpt tågisbiljetter till Stockholm! Så nu är allt klappat och klart så nu blir det till att vänta 38 dagar till och sen sätter vi oss på tåget och går på ADAM LAMBERT! WOHOO:D

Ska iväg tidigt imorrn och hjälpa till med någon försjälning för APU:n och så. Det är lite svårt att skriva så man fattar men ah.. Så jag sover hos Bjälliis i natt så blire närmre dit. Men först ska jag och mamsen käka middag.. gissa vad jag får? *trummvirvel* svamptoast! SÅÅ JEVLA GOTT!!

Nu ska jag läsa en bok heheee "Svenne" heter den. Måste läsa ut den tills nästa vecka, skoluppgift!

RSS 2.0