GO GREEN!

FESTIS! mitt nya beroende:D



Mina favvisar..

Guanabana & Annanas               Cactus & Lime

OUTFIT & FACELOOK

Ska åka till torget och kolla efter en ny bikini hade jag tänkt och lite annat smått och gott! Vi hörs när jag kommer hem :D



Inget smink idag, behövs nästan inte på sommaren! asnice :D


GOD MORGON

God morgon mina sockersöta små läsare! :D

Jag vaknar av att en målargubbe knackar på min dörr, låssas som ingenting för jag orkar int prata med honom, jag vill sova. Nu har dom gått.. fast jag tror att dom kommer tillbaka..?

Jag går iallafall bort till fönstret och ser att de inte är någon sol alls ute, så då kan jag ju lika gärna sova en timme till eller två, super! Dessutom är det nog bra för mig att vara borta från solen en dag, så det röda kan hinner försvinna. Jag vill ju inte gärna bränna mig ännu mera för att sedan börja flagna.


I EFTERSKOTT

Sorry Hunniiiiiieeeeeee ! Jag glömde din fördelsedag, men HAPPY BIRTHDAY .. i efterskott :D


Stor pojke nu.. 23år!

VA HÄNDER?

Va finns de att blogga om nu på sommarn när det är så härligt väder och det enda man gör är att sola och bada? :D Jag händer inte med vad som hänger någonstans. Inte nåt haah men de är så sommarn ska vara. Nu hoppar jag in i duschen, köss smack!


mongo pics!

I FEEL THE SUMMER!

Nu är jag hemma från mölnlycke! Eller jag har faktiskt vart hemma några timmar men inte orkat uppdatera. Vi va iallafall vid någon sjö jag inte kommer ihåg namnet på och sola och bada! Så jäkla härligt väder nu :D nu är det verkligen sommar. Jag tror t.o.m att jag har fått färg nu dom här sista dagarna, super juh!! Dock så är jag helt röd på axlarna, ännu rödare än häromdan t.o.m men whateveeeer, de försvinner hoppas jag.

Tjajorna skulle visst hem till Isabel idag men jag fick lov att skippa de för jag är för trött (a' hoppas iallafall att dom får en toppenkväll och ni också! Nu ska jag mysa lite med mammsen och sen ska jag glo True Blood wihooooo love it!

(jag lovar mer bilder i veckan, har vart fittigt med dom nu på sista tiden)

puussss ♥

2010-06-27

Har precis vaknat och det kliar över hela benen... massa knottbett :( buhuhuuu.. va ute och grillade och lite sånt igår och de kryllade och då menar jag kryllade av knott! Jag hatar dom jävlarna.
Vi ska strax käka frukost och sen kanske dra och bada. Sen måste jag hem, ska hjälpa mamma md tvätten naaw va duktig dotter jag är :) hhaha skojja, men man får ju hjälpa dom lite äldre ibland.
pööööössss

OVER AND OUT

Är i Mölnlycke nu hos Elin och Nea! Blir inte nån mer bloggning idag inte så vi höres imöra :D
puuuuus

DAGEN (SRY FÖR INGA BILDER)

Vädret har vart helt underbart idag! Drog till Näset med flickorna och badade och solade. Vattnet va asskönt :D Bjällis brände sig på en manet IGEN! Och nu har jag märkt att jag har bränt mig lite lätt på ryggen, ATTANS aja de försvinner snart.

Nu håller jag iallafall på att laga mat med mig bror. Spagetti och köttfärssås mm.. min favvis. Idag ska jag nog bara vara hemma och tat lungt, äta chips och kolla film typ :D och sen imöra ska jag till Mölnlycke till Nea & Elin.

pöss så länge♥

SOL OCH BAD

God morgon! :D

Jag har sovit som en stock och jag har drömt massa saker i natt faktiskt, dock så har jag glömt av vad det va hahaa. Man borde typ skriva ner vad man har drömt precis när man vaknar så man kan komma ihåg de, fan va smart jag är! :)
Jag hade en bra kväll igår, finns inte så mycket att säga men jag va me Isabel och Bjälldal.

Idag så blir det nog att dra och bada, fast de blåser ganska mycket men de är säkert varnt ute iallafall! Sa jag förresten att jag tog mitt första badhäromdan? De va faktiskt asnice, fast e tog typ en kvart innan jag doppade mig haha.

Men så nu ska jag äta lite frukost och sådära. Ha bästaste dagen och puss på er!


FORTSATT GLAD MIDSOMMAR

Vädret i Göteborg suger getpung!! Bara 16 grader ute :O Jag är fortfarande hemma och nu känner jag mig jätteopepp att dra ut över huvdtaget. Man blir så jäkla deprimerad av detta mulna vädret. Men det är midsommarafton så jag kanske inte ska sitta inne hela kvällen heller. Jag ska ut men är inte allt pepp på nåt just nu!

HAHaa jag låter som värsta bitterfittan men jag är bara inte sugen liksom :) får se hur jag gör! Men ni får ha en fortsatt bra midsommar och sup er inte stupfulla nu!
puussss

KING OF POP

Idag är det exakt ett år sedan Michael Joseph Jackson lämnade oss. Hela världen dabbdes av sorg när man fick veta om hans bortgång. Michael va en ikon, en musik ikon och ingen kommer någonsin kunna mäta sig med honom. Han gav oss musik, han gav oss extrem dans och han gav oss moonwalk. Han gav oss också några skandaler. Nu är han borta och folk runt om i världen sörjer fortfarande Michaels död. Michael va en person som gav många av oss inspiration och styrka, många säger t.o.m att han var en gud. Och man kommer prata om honom i många år framöver. Om 50 år när våra barnbarn frågar vem Michael Jackson var, då kommer vi säga att han var och är än idag The King Of Pop. Dom kommer veta vem han var och många år efter det kommer man prata om honom.

Ända sedan Michael gick bort har medierna och folk runt om spekulerat i om han verkligen är död eller om det bara är ett sk. "PR-trick"? Det finns många sajter, klipp, foton som säger att han fortfarande är vid liv. Då säger jag såhär, att Michael är död, han kommer inte tillbaka så sluta spekulera i sådant som inte existerar. Visa lite respekt och hänsyn till dom bortgångna och visa det för Michael Jackson The King Of Pop!




#2 HAPPY BIRTHDAY ME!

Precis denna dagen fast för 17 år sedan föddes jag! Inte precis denna tiden men denna dagen. Klockan 12.02 har jag vart vart levande i 17 år! Börjar känna mig gammal nu, haha nä skojja bara. Men jag gillar att fylla år, synd bara att jag inte har någon släkt typ .. får inte lika många presenter på.

Men idag ska jag vara med mina kompisar och sedan ikväll ska jag fira lite smått med the fam :D

Nu ska jag äta frukost, duscha och fräscha till mig och sen ska jag gå och hämta en tårta!! mumms ..


haha jag tror faktiskt att denna bilden togs förra året på min födelsdag!

pusspuusssss

HAPPY BIRTHDAY ME !! ♥

...

SÄSONG EFTER SÄSONG

4 laxar sitter ju adrig fel liksom! Nu har jag gjort klart de jag skulle på jobbet så nu ska jag packa upp varor imorgon och sedan efter de vet jag inte om jag ska jobba någe mer, men vi får väl se. de blir inte lika långa dagar iallafall om man bara ska packa upp varor. Kanske bara 4 timmar eller så ;)

Nu har jag läst UNDERBARA nyheter i en blogg. True Blood kommer få en säsong 4 (jag vet att tredje precis har börjat men är man ett fan så är man hahaa) One Tree Hill kommer få en 8e säsong!!!!!!!! :):):) HAPPY FACE!! GossipGirl skådespelara har skrivit på ett kontrakt som gäller 7 år eller något sånt där så de kommer komma massa säsonger.

Alla mina favvisar kommer alltså fortsätta!! :D Nu saknas bara O.C haha fast de vet vi ju att inte de kommer kommer men ändå..


XOXOOO


JOBB - JOBB - TRUE BLOOD

Kom hem från jobbet för en stund sedan !! Har jobbat mellan 08.00-18.00 :O :O jeeeevlar va trött jag är nu ! Men jag piggnar nog till efter middan och 2a avsnittet av säsong 3 på True Blood:D .. och Alexander Skarsgård, Sveriges näst snyggaste man...
Sen så vet jag inte om det kommer bli så mycket mer bloggning idag. Just nu suuuuger uppdateringen men det är faktiskt inte så lätt att uppdatera när man jobbar hela dagen, men jag ska nog bara jobba 1 eller 2 dagar till och sen på torsdag fyller jag 17!! :D




CAN'T STOP LOVE



Låten Can't stop love skrev Darin till Victora och Daniels bröllop som säkert INGEN missade igår. Låten är hur bra som helst. Jag satt iallafall och tittade på bröllopet till och från för mamma satt och kollade. Kronprinsessan höll ett tal inför folket utanför slottet, visserligen har hon dyesleksi men faaaaan va tråkigt och långsamt tal hon höll! Kungens tal va ännu värre, sen höll Daniels pappa ett tal.. de va ju något bättre iallafall och sen höll Daniel själv ett tal och de va jättebraa tyckte iallafall jag :) De va typ de bästa på helt middagen!


I'M LOVIN THIS GUY



Jag har sagt detta ett antal gånger förut men jag säger det igen.. Jag absolut ÄLSKAR Adam Lambert. Nu kommer deta låta jättelöjligt men han och hans musik gör att jag blir på superbra humör. Det är honom jag lyssnar på om jag är nere eller vad som helst. Han är en helt fantastisk performer och en underbar artist! LOVE ADAM FOREVER ;)

SLAPPDAG

Idag tänker jag inte göra ett piss! Jag har jobbat 9 timmar måndag-onsdag så idag är jag ledig och jag ska bara vara hemma och inte göra nåt. As gutt, för imöra ska jag jobba igen ;)

Så nu hade jag tänkt sätta på en film. Jag ska nog kolla på Twilight haha va länge sedan och sen lite Gossip Girl eller OC
pusss

YAAAAHOOO

Hemma efter ännu en tuff dag på jobbet då ! :D men de värt de, har redan tjänat 2000 på 3 dagar. Inte illa pinkat. Men imorgon är jag iallafall ledig, asgött! Behöver vila lite nu, men sen på fredag är det back to work och sen efter de får vi se om jag får jobba ngt mer ;) hoppas påt!

Kom hem till en glad överraskning, alla mina betyg hade kommit in.

Helt grymt stolt över mina två MVG i engelska & estet! Dock så fick jag bara G i svenska haha *pinsamt* fast iosf så är faktiskt svensk gramatik svårt så jag skyller på de! men annars är jag sketastolt faktiiiiiskt :D

pusssss

WEDNESDAY

yuuuppp I'm up ! Ska bara slänga på mig lite kläder sen sticker jag och jobbar :O
Talk to you guys later pusss♣

I DON'T GIVE A FUCK SO GOOD NIGHT

Hur ofta tänker ni på vad era vänner och bekanta egentligen tycker och tänker om er? Hur dom ser på er som personer liksom? =)

Jag vet att jag har sagt förut att jag inte bryr mig men de är väl klart att jag gör de liksim. Jag bryr mig om vad mina nära och kära tycker och tänker men jag tänker inte så mycket på vad andra tycker, ni vet sånna man känner lite halvt sådär. I don't give a fuck om vad någon tycker om mig om jag bara har träffat personen ett fåtal gånger.

Va bara något litet jag funderade på nu. haha men nu måste jag sova ska upp och jobba klockan 7 imon bitti!
pusspussss

SVERIGES TOPP 10

Improveme.se har listat Sveriges 99 snyggaste män. Ni kanske redan vet de menmen jag tänker skriva lite ändå :) På vissa placeringar var dom heeeelt ute och cyklade, men de tog sig mot slutet. Sen så har dom heller inte valt dom snyggaste bilderna på många men jag tänkte iallafall lägga upp topp 10!



Hur fään tänkte dom hära undrar jag då ? hahaa


fortfarande .. hur tänkte dom. Okej Petter är snygg, men inte fään är han Sveriges 9e snyggaste man?

Heeeelt rätt !! till 110% fast han kunde gärna ha kommit högre upp på listan haha ;)

Måns, måns, måns .. joo men han är ju GRYMT snygg !! En riktig hunk. Enligt HugoRosas så ligger han själv på denna placering, fast att han egentligen ligger på 67e plats! Själv så tycker jag att han borde ligga högre än så menmen ;)

wohooooooo !! Killen är snyyygg. HELT RÄTT ..

Pontus Gårdinger är snyggg.. tycker t.o.m jag men ingen 5e plats kanske ? ..

Jag är inget fan av skidor så de kanske inte är någon större överraskning att jag inte har den blekaste om vem denne Jon Olsson är men han är la snygg.. kanske..

WHAAAT !?

Här snackar vi grejer haha !! Jag har största crushen på Alex Skarsgård! Helt klart en värt 2a plats..

okej .. efter det här så undrade jag innngen aning om vem som skulle kunna ligga på 1a plats, jag menar alla snygga svenska hade ju redan vart .. FAN va jag skratta när bilden kom upp ..

wait for it ..
..
waaaaait ...

har inget annat att säga än .. HAHAHAHAHAHAHAAAAAA HAHAHAHA HAHAHA !!!

11. Pelle Porseryd
12. Robin Söderling
13. Björn Gustavsson
14. Jocke Berg
15. Darin Zanyar
16. Alex Väggö
17. Andreas Carlsson
18. Ola Rapace
19. Niclas Rahm
20. Daniel Lindström

*Klicka på siffrorna för bilder eller klicka här för hela listan*



OF TO WORK

Yupyup ! Nu sja jag aldelles snart kila iväg till jobbet med mami. Och idag vakna jag i tid och allt så jag känner mig lite halvt som en människa iallafall. Ni som inte ska jobba får ha en toppendag och jag troooor faktiskt att de ska vara fint vädet idag :D så sitt inte inne och muppa !!


puss♥

ADAM ADAM ... IGEN

Det finns massa recensioner överallt på Adam Lamberts video och här finns länkar till många utav dom.
Här är min favvis haha :D




Videon funkar inte för tillfället så kolla HÄR istället :)

ADAM LAMBERT - IF I HAD YOU - OFFICIAL VIDEO

Som ni vet så är jag världens Adam Lambert fan ! :D Älskar honom verkligen. Så jäkla grym på alla sätt! Idag släpptes videon till "If I Had You" min personliga favvolåt. Videon är hur jäkla bra som helst. Jag vet att de hat vart ett himla tjohej om Lady GaGas video som släpptes nån gång förre veckan eller något sånt och den är grym den också, men jag vetefasen om inte Adams If I Had You är bättre !! :D

älskarälskarälskar videon ! Här är länk till videon, ni måste tittaaaaaaaa


haha jag borde tyo göra en Adam Lambert kategori !


JAG ÄR LAT !

Bajjs också !! nu är varken mamma eller min bror hemma, vilket betyder att jag måste fixa mat själv :( bummer! Måste gå ner till Axel och köpa något. Åååh jag orkar inte gå ut ser ju som jag vet inte vad. Så jag måste alltså dusch och grejs innan och sen kommer klockan vara jättemycke :O

Måste jag verkligen äta ? haha skojja ! men nu så måste jag skynda mig dårå, är superhungrig.

POWERNAP + ONE TREE HILL

Jag är helt slut och ändå har jag typ inte gjort något. Eller jo jag va i stan en snabbis och sen va jag med en friend ett tag. Men förutom de har jag ine gjort något, men men. Nu ska jag kolla lite One Tree Hill och sen kanske ta en liten powernap :D Sen imon ska jag jobba så jag måste ju liksom vara utvilad tills dess.
Köpte förresten två söta toppar i stan. Jag kan ta kort senare och lägga upp så ni får se dårå.

pussss♥

SUNDAY

Är uppe med tuppen känner jag. Har fixat mig lite snabbt så jag ser väl fortfarande ut som att jag precis stigit upp ur graven, menmen. Ska iväg en stund men ah skriver kanske senare dårå :)



pusssssss♥

ON THE WALL

Jag har liksom alltid gillat att måla och sådant. Jag tänkte faktiskt bli målare ett tag men de blev aldrig så haha. Men iallafall så har jag genom åren fått "tavlor" som inte är färglagda utan det fanns liksom bara konturer, så man ska kunna fylla i dom själv. Jag har ca 6 stycken och nu när vi har flyttat så har jag tänkt att rama in dom och sätta upp på väggen. Det kommer bli skitsnyggt till mina svart tapeter! :D





Jag tycker verkligen att alla är supersnygga! Och alla är liksom olika också så jag tror att det kommer att bli super braaa:D

PIMP MY STUFF

Va i stan igår och köpte med mig lite skojsiga stickers. Så nu har jag pimpat mitt tangentbord och mobil. Bilderna är tagna med mobilkamera så ha inte föör höga förväntningar ;)

wops! bilden blev visst spegelvänd men det är iallafall mina initialer "A.H" och ett hjärta

Snyggt va? haha

P-A-T-H-E-T-I-C

Har varken tid eller lust att skriva inlägg nu så jag gör det imöra när jag ha tid ! :D

puss & gonatt ♥


ERIC SAADE - MASQUERADE

He's surreal
He's dangerous and no one else can match those eyes
He’s concealed
So mysterious, that nobody can catch his lies

Drop this game of fame
No one can win
I believe this can be serious if I can get under his skin

We're both in this masquerade
What can I do to see you
The boy behind the mask
Our love was just a masquerade
I wanna get to know you
The boy behind the mask
I want a chance to feel you
The boy behind the mask
A masquerade
A masquerade
A masquerade
A masquerade

Everytime we sit around and talk I try to turn him inside out
I get closer but still miles away from getting what he's all about

Stop this masquerade
No one can win
I believe this can be serious
If I can get under your skin

We're both in this masquerade
What can I do to see you
The boy behind the mask
Our love was just a masquerade
I wanna get to know you
The boy behind the mask
I want a chance to feel you
The boy behind the mask
A masquerade
A masquerade
A masquerade
A masquerade

Our love was just a masquerade
I wanna get to know you
The boy behind the mask
I want a chance to feel you
The boy behind the mask

A masquerade
A masquerade
A masquerade
A masquerade

I’m confused and I just don’t know what to be for you
I’m so vulnerable I need you to confess your love for me

A masquerade, a masquerade
A masquerade, a masquerade
A masquerade, a masquerade
A masquerade, a masquerade

We're both in this masquerade
What can I do to see you
The boy behind the mask
Our love was just a masquerade
I wanna get to know you
The boy behind the mask
I want a chance to feel you
The boy behind the mask

A masquerade
A masquerade
A masquerade
A masquerade

Our love was just a masquerade
I wanna get to know you
The boy behind the mask
I want a chance to feel you
The boy behind the mask

GÅRDAGEN

Gårdagen va jättemysig med tjejora och killarna i Näset för Kati fyllde är. Och nej vi drack ingenting, man kan faktiskt ha roligt ändå. Vi pumpade fullt med musik ur Katis nya ipod-högtalare som hon fick av oss dårå. Men så vi drog hem runt halv elva eller nåt sånt.

Och snart fyller jag år wohoooo! :D om exakt 2 veckor dfyller Helliis 17! Då ska de firas!!!

Nu måste jag upp puss♥

WRONG WAY

Förlåt förlåt för superdålig update men mina händer har vart helt störda sen i måndags .. men nu har svullnaden gått ner som tur är! Piss på värdet och wohoo för att sommarlovet börjar på fredag:D Hoppas att det blir en supersommar och att jag ska åka på militärläger .. har fortfarande inte fått brev :( dom kanske har glömt av mig ? Aja, det blir nog en grym sommar iallafall!

Roligt att jag höll på att gå in i fel lägenhet nu på vägen hem. Har ju precis flyttat så jag gick in i första uppgången fast jag bor i andra haha! Hade ju bart lagom pinigt om jag hade gått in i någon annans lägenhet haha !


Ser ut som en liten unge! HAHA


SNYGGINGAR ! NEA & FIA

Sikka mongo.ungar vi är! Såhär roligt har vi i skolan (Y)

HOST HOST HARKEL HARKEL

Jag är förkyld som en gris men ändå är jag i skolan .. jag är ju liite puckad bara ! men men de får man vara. Ska bara ha estet nu sen ska jag dra hem och krypa ner under täcket och klo film eller nåt. Låter duper

puss♥

AJAJAJ

Ville bara informera om att båda mina händer är jätte uppsvullnade så jag kan inte riktigt skriva utan att det gör ont. Kan inte ens knyta handen eller sträcka ut den helt :( så jag får skriva när mina fingrar och händer mår bättre ! Är satans förkyld också .. känner nästan på mig att det är en jätte förkylning på G
puss♥

REGN & RUSK

Nu blire att gå ut och gå en mil e regn och rusk :(
JÄTTETAGGAD !!! NOT

Ser ut som att detta vädret hänger med oss resten utav veckan ...

INFLYTTAD OCH KLAR

Wohoo flytten genomförd! :D Känns super så nu ska vi bara packa upp också. Men de fixar vi. Just nu är jag bara så jeeavla trött men kan ändå inte sova haha knas. Jag ska iallafall få i mig lite frukost och sen börja packa upp så att jag kanske hinner få en liten stänk av solen.

puss♥

THE FINAL ONE

Jag är smått irriterad nu men de ska jag inte ta ut på detta kära sista inlägg i denna lägenheten. Men nu är jag HELT färdigpackad så de känns ju skönt!


Bild tagen med webcamen, men de är iallafall de av mina grejor som INTE fick plast i lådorna. Plus att de finns lite grejor på andra ställen också.

Tror ni de är för varmt att ha denna mössan idag ? ;)

Detta blir väl iallafall troligen mitt sista inlägg på ett tag eftersom vi måste fixa nätet i den nya lägenheten, fast hoppas att någon av grannarna har oskyddat bredband för då kan jag ju använda de lite i smyg sådär haha.

VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE

Klockan är nu 08.09 och gissa vem som är vaken? Jo .. jag. Vaken klockan 8 på en lördag haha. Men men, what to do :) Jag mår bättre nu men jag har fortfarande ont i halsen och sen så ni vet den dära grejen man har som hänger i gommen? ah den iallafall den har svullnat upp så den typ hänger på tungan och det är skiiiitobehagligt ;( känns som att jag ska s*y helt ärligt. nej usch nu ska jag inte äckla er mer.

Men som sagt .. idag är det flyttningsdag fast han som ska hjälpa oss kan inte få flyttbilen förrens 4 så de kanske blir ngt mer inlägg lite senare. But for now .. I know you love me, XOXO Helliis ♥

OVESENTLIG UPDATE

Jag sitter nu vid en mini-pc och det är jättesvårt att skriva haha :D Dessutom är jag inte van vid PC för jag har ju en Mac så de gör ju de hela bara ännu svårare .. ville bara ge en liten snabb utdate .. jag vet att jag bloggar om många ovesentliga grejer nu men de är nog bara för att jag troligen inte kommer kunna blogga under ett tag .. pga flytten och det tar ju lite tid att fina internetet ... :D

Men nu så får ni ha en underbar kväll och så hörs vi imöra .. eller senare puss♥

FEELING BETTER

Har solat lite lite lite nu så kan ju hoppas på lite lite lite färg iallafall. Men jag tvivlar påt asså! ;)
Jag mår mycket bättre nu så nu ska jag vara med Slätten en stund, sen så får vi se vad vi hittar på.
puss ♥


I FEEL HUMAN AGAIN

Nu känner jag mig som en människa igen :) underbart! Efter en dusch känns allt bättre. Har även hunnit packa en del, så nu äre bara jättelite kvar men de får mamma ta när hon kommer hem.

Frågan är vad jag ska hitta på nu, jag är ju fortfarande lite småsjuk så jag ska väl försöka ta de lugnt och så. Hostar som en gris också, inte mysigt! Men jag ska väl slänga i mig lite frukost och sen kanske jag lägger mig i solen en stund men vi får se. Känner inte för att göra så mycket faktiskt även fast det är fredag men jag måste vara pigg och kry imorgon.

Såhär ser förresten linnet ut jag köpte igår :D de va rea så jag fick de för ca.70:-


Två favoriter just nu! ;)

Erik Saade - Masquerade

Salem al Fakir - 4 O'clock

DAGORDNING

SJUK - DUSCHA - ÄTA - PACKA - SOL ? - SOVA ?

301 .. I'M SICK

Redan .. :O Detta är mitt 301 inlägg och jag mår piss !
Jag har skiiiitont i halsen, jag är tät i näsan, har ont i magen pga lingonen som kommit på besök. Och jag kan inte sova så jag får stå ut med att må dåligt i vaket tillstånd. Jag som hade hoppast på en superdag nu när jag är ledig och allt .. men icke !
Men jag måste vila nu i vilket fall som helst med tanke på att jag flyttar imöra och då vill man ju kanske må hyfsat ändå

Hoppas ni är friska och får en superdag iallafall, puss♥

COMING UP ...

Dom sista dagarna innan sommarlovet kommer bara svischa förbi.

Fredag: Ledig !
Lördag: Flytta :D
Söndag: Packa upp och åka iväg för att ev handla lite saker.
Måndag: Gå 1mil i Skatås istället för 3mil i Jonsered.
Tisdag: Vanlig skola, men slappa lektioner.
Onsdag: Vanlig skola, men slappa lektioner.
Torsdag: Klassens dag, har ingen aning om vad vi ska göra.
FREDAG: LAST DAY !! SOMMARLOOOOOV :D :D :D


LOVELYYYYYY

Idag har vart en UNDERBAR dag ! Efter skolan drog jag in till staden med Fisen, köpte USB åt mami. Såg sedan att jag hade 1000:- extra på kontot ;) satt ju inte fel precis. Gick runt och kollade på lite bikinis men köpte ingen .. inte då ialf. Sen köpte vi varsin glass och satte oss ute i solen, hur härligt som helst! Sommaren är verkligen här.

Efter det drog Fisen hem och jag gick där och väntade på Bjällan som jag trodde skulle komma strax .. men hon satt och softa på en uteservering med sina miliär-vänner (Y) toppen ! så jag hade la inget annat val än att dra dit. Satt där en stund sen åkte vi till Torget och där köpte jag mig en bikini och ett kort sött linne, perfa till beachen i sommar :D har fortfarande ingen kamera .. vet inte vart den har tagit vägen så ni får vanliga bilder fårn nätbutikerna hihi .. på bikinin iallafall.


överdel 79:- från Gina

underdel också från Gina 79:-



UTTRÅKAD

Buhuuuhuu .. de går ju inte att sola nu, det blåser ju halv storm ute :( Så jag får väl sysselsätta mig med annat. Men vad finns att göra ? Packa ? Nääe de är jag klar med .. sjunga med i "I wish I was a punkrocker" som spelas på radion ? Baka en underbar kaka ? Nää orkar inte de. Kolla en film kanske ? Men hmm .. jag har sett alla som jag har. Eller nej vafan jag kan ju se Avatar har inte sett klart den än hehee :P

Ja !! Så får det bli :D
puss ♥
Hörs efter ..

HEY BABE



Hello you !! Skolan .. hmm .. ja ... vet inte riktigt vad jag ens gör här med tanke på att jag i stort sett är klar med allt. Känns super duper dunder bra :D Och det är föfan sol idag också!! Klockan är bara 09.40 och det är 17°

ÄNTLIGEN LITE VÄRME

Hur awesome är det inte att de kom massor av värme just precis när sommaren började. Hos mig har det vart minst 25 grader hela dagen :D hur jäkla niice som helst.


Hela veckans väder och det sko vara sol HELA veckan ! Dock så blev de inte så mycket sola för min del idag för solen kommer så sent till mig :( men lite grann blev det allt. Härligt att vädret ska hålla i sig hela veckan.

Och så en grej som inte hör till ämnet men jag fick starkt VG på engelska nationella, så jag är 99,9% säker på att jag får ett MVG i slutbetyg :D

SIKKEN JÄDRA HÖG ASSÅ ..

Nu har jag ÄNTLIGEN rensat bort kläder jag inte ska ha och vikt ihop resten och lagt det i fina högar så nu äre bara till att packa ner alltsammans någonstans ! :D Det var en feting hög på golvet iallafall, tyvärr har jag ingen kamera så så jag kan inte visa hur jävligt det var men ah. Det blev 2 påsar att göra sig av med iallafall.

Hmm .. undra om jag borde lägga ut det på nätet ? Fast nä .. jag får nog inte så mycket för de så jag får la kasta de :O

Nu ska jag tvätta håret ich sen möta upp mamma för att åka in till stan, puss ♥

RSS 2.0