OKEJ .. HERE IT COMES

Jag vet att det inte har blivit någon uppdatering idag men jag har vart upptagen med plugg. Har nämligen prov imorgon. Sen så är jag ju förkyld också så jag använder det som en ursäkt till den dåliga uppdateringen hihii.

Jag har precis tagit mig ett långt varmt bad, måste erkänna att det var otroligt skönt. Får nog göra det oftare. Och imon... hoppas jag att jag får ta av tandställningen, det är sagt så i alla fall men vi får se vad han säger Elias om mina små tänder. Får ju hålla tummarna för det ellerhur ?

Och nu.. till det dära jag inte berättade igår.. den dära boken ni vet ? Har ni listat ut vilken det är ? Om inte .. here it comes .. Twilight - Om jag kunde drömma *pinsamt* Alla och då menar jag typ alla har ju läst den så ah de blev så och så mycket som jag hatar att erkänna att jag hade fel och att alla andra hade rätt så är den OTROLIGT BRA ! There .. I said it !



YOU KNOW...

Nu har jag svikit mig själv. Ni kan aldrig gissa vad som ligger på min säng, jag kan knappt tro det själv faktiskt. Jag törs inte berätta för er .. in än i alla fall .. jag är inte redo (aa' haha nejj men det är en bok i alla fall och alla som känner mig vet kanske vilken jag talar om. Detta är inte okej. BIG NO NO!

GODMORGON PÅ ER

Godmorgon på er. Hoppas alla ni mår lite bättre än vad jag gör, jag har gått och blivit förkyld. Inte alls skoj. Näsan rinner, halsen gör ont, ögonen rinner och jaa.. Men de är ju alltid värst på morgonen och på kvällen så jag ska nog klara mig igenom dagen. Jag borde kanske ligga hemma i sängen men jag tror jag följer med mami till 421 en snabbis.

Sen ikväll blir det Melodifestivalen wohoo! Ska ni titta ? Det ska jag i alla fall, men idag har jag faktiskt ingen favorit.. än. Vi får se hur det ser ut efter alla har framfört sin låt helt enkelt.

Men nu ska jag hoppa in i duschen så ni får ha en underbar dag! ♥
puspuss!



HAHAHA

HAHAHA nu kan man blogga vid Bilddagboken hahahahha.

Nu är maten strax klar. Idag får jag Lammfärsbiffar med klyftpotatis och vitlökssås.
Visst låter det gott ?

Och just de.. klicka på bilden. Bara om ni vill liksom ♥

HÖGA KRAV ?

GAAAAAAAAAAAAAAH !!! ååh jag e daaamp!!

Flera studier har visat att människor som har
dålig självkänsla (det kan vi styka för stämmer såå inte in på mig), orimligt höga krav och som strävar efter perfektionism reagerar starkare på påfrestningar även rent fysiologiskt.

Jag lovar att det stämmer såå bra. Seriöst jag får damp/panik/ångest och jaa allt .. när jag f*cking inte fattar eller inte kommer in i det jag ska göra. Så sitter alla runt omkring och frågar typ .. "Hur går det?" .. "Vill du ha hjälp?" .. "Ta det lungt, du hinner". Okej jag fattar kanske att folk i allmänhet menar väl och så men asså.. jag vet inte hur jag ska säga men .. ah. Om ngn annan är likdan så fattar dom säkert och om ngn nu inte skulle vara det så kommer dom inte fatta ändå, spelar ingen roll hur jag vrider och vänder på det och försöker förklara.

Jag är född som jag är jag kan inte hjälpa att jag har så höga krav på mig själv när det gäller vissa saker !!


LOTS OF GG

Godnatt mina små! Nu ska jag krypa till kojjs och få en släng av skönhetssömn, det kan man aldrig få för mycket av. Har tillbringat kvällen fastklistrad vid datorn och glott Gossip Girl. Är inne på säsong 2 om jag får lov att tillägga de hihii ååh Chuck Bass (Ed Westwick) är det sötaste som finns.


7/3 är det igång igen. Can't wait

PRAKTIK OCH MERA KYLA

Fy sjutton sikket väder det har varit idag. JAg vet inte hur det har vart i resten av vårt avlånga land men i Göteborg har det snöat och då menar jag verkligen snöat, det såg ut som det regnade bomull typ, as stora flingor.. sen börja de regna och det blev pissekallt !! Hoppas det var den sista snön som kom nu och att våren är på väg!

Var och letade praktik idag, gjorde det igår också fast utan framsteg. Men idag så fick jag ett kanske.. ska tillbaka imorgon och prata med butikschefen. Gick till ett X-antal butiker men fick svar som; "nejj tyvärr vi tar inte emot praktikanter" eller nejj tyvärr vi tar bara emot om man är 18 eller äldre" eller "nejj tyvärr vi har samarbete med andra skolor" det roliga är att alla säger "nejj tyvärr" .. det är ju för att vara artig de fattar jag också liksom men när alla säger så och fyller ut dom sista orden så låter det bara som en dålig ursäkt haha.



Titta vad jag har lärt mig. Jag är inte så duktig än mer jag lär mig.. you'll see

I WILL BE BETTER

Förlåt för usel uppdatering idag. Det bler mer imorgon I promise. Men nu behöver jag a good night sleep.
Godnatt mina fina små kycklingar!♥


JAG ÄR MED

Jag är med i en veckans blogg tävling så alla söta bloggläsare får gärna gå in och rösta på mig!

Klicka här för att rösta !♥


SWEET DREAMS

Godnatt mina små troll ! Sleep tight ♥




I WANT SUMMEEEEER

What time is it? Summertime! What time is it? Party time!




Nu längtar jag verkligen till sommaren. I år är det lite utav ett mode med magtröja så då kan man ju för en gångs skull gå med bar mage utan att folk kan säga vad som helst. Sen så jeans-shortsen hänger med även i år. Åh jag kommer bo i dom typ. Sen så det dära med high heels är vanligtvis mig, utan jag kör på convers och tygskor av annat slag. En snygg väska och acsessoarer and I'm ready to go.


Sedan slänger man enklet på sig lite solpuder och mascara, tar ett fint lite ljusrosa läppstift på läpparna och slänger på ett färgstarkt nagellack. Mer än så behövs inte för att få en fräsch sommarlook.. Inte för mig i alla fall.

Åååh jag längtar till playan!

XOXOO

OWL CITY - FIREFLIES

you would not believe your eyes

if ten million fireflies lit up the world as i fell asleep

'Cause they'd fill the open air
and leave teardrops everywhere
you'd think me rude but I would just stand and stare

Chorus:
I'd like to make myself believe
that planet Earth turns slowly
Its hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems

'Cause I'd get a thousand hugs from ten thousand lightning bugs
as they tried to teach me how to dance
A foxtrot above my head
a sock hop beneath my bed
a disco ball is just hanging by a thread

(chorus)

When I fall asleep leave my door open just a crack
(please take me away from here)
'Cause I feel like such an insomniac
(please take me away from here)
why do I tire of counting sheep
(please take me away from here)
when I'm far too tired to fall asleep

To ten million fireflies
I'm weird 'cause I hate goodbyes
I got misty eyes as they said farewell
but I'll know where several are
if my dreams get real bizarre
'cause I saved a few and I keep them in a jar

Chorus (x2)

(I fall asleep)
I'd like to make myself believe that planet earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep
Because my dreams are bursting at the seams

SUMMERTIME NOOOOW!!!

I want summer !!
Give me summer !!





DAGENS

En kort liten sammanfattning av dagen.
Morgonen började med snö och kyla. Förmiddagen fortsatte med snö, kyla och idrott som för övrigt va riktigt underhållande idag. Eftermiddagen .. snö, snö, mycket kyla och frusna tår (mest lilltår) och j*vla massa KAOS med bussar, spårvagnar och så vidare. När jag och min friend sedan sitter på bussen får jag syn på en liten snopp som stack ut från fyllots brallor. Då fick jag mig ett litet skrattanfall.. för vemfan ställer sig mitt på Förlunda Torg in public mitt bland bussarna, plockar ut de lilla han hade och pissar ? HAHA nåja sånt kan väl kanske hända .. antar jag.

Nu känner jag dom goda doften utifrån köket så nu tror jag att jag ska käka !!
Puss puss bitches !

...

Nu är det dags för en skitvecka i skolan efter de underbara lovet. Shit jag är inte redo asså + att det är -13 ute.


Ready for school !

DARIN OCH JA.. TIMOTEIJ TILL GLOBEN

Gårdagens delfinal va ju i min underbara stad Göteborg. Okej den kanske inte är så underbar just nu i denna snökaoos. Igår skulle jag ut till källaren och jag överdriver inte när jag säger att jag hade snö utt till knäna haha och en sån dära liten gunga i sandlådan va täckt med snö.. man såg toppen av den typ. Aja nog om all denna skitsnö och över till gårdagen och Melodifestivalen.

Va tyckte ni ? Var det rätt bidrag som gick vidare till globen ?

Timoteijs låt "Kom" den hade ett bra sväng liksom och en bra text, det va personerna som framförde den som var fel. Som mamma sa.. om Nordman hade haft den låten hade den vart så mycket bättre i mina öron.

Darins låt "You're out of my life"
den va så braaa. Jag har alltid gillat honom, ända sedan han ställde sig i auditionrummet i idol 2004. Jag kan inte inte gillar honom liksom, allt han gör är bra i mina ögon och öron. Igår var han verkligen magisk, jag sögs verkligen in i tv:n. Allt runt omkring mig va som bort typ. Love it ! Love Darin


Globen finalisterna.

Några som tyvärr inte gick vidare till globen är Alcazar. Deras låtar får en alltid att vilja gå upp och ba skaka rumpa haha nejj men dom är liksom alltid bra och man vill bara röja loss på dansgolvet. Dock så gick dom ju till andra chansen. Där ska som få möta Jessica Andersson. Det är två helt olika låtar men jag tror starkt på Alcazar och deras låt "Headlines".

Det som är så skoj är att alla låtar har velat skulle vara i final är i final.
(Förutom Alcazar då, men dom kommer) Ola, Darin, Salem al Fakir, Eric Saade, Anderas Johnson. Hur bra är inte de liksom.
Och som dom har sagt.. det är verkligen solokillarnas år.


XOXOOO



BLOGGTORKA




GÅRDAGEN

Igår va vi jag hemma hos annabjälldal med lite folks, eller ah lite och lite .. några sådär haha. jag drack inte nåt till skillnad från vissa då kanske. De va lite stelt i början men sen släppte de liksom. Sen så när Jensa och Danne har druckit liiite så har dom en viss dragning till mina bröst kände jag. Men men de är bara att säga åt dom.

Jag had vart ute en sväng med Isabel så när jag gick in i hallen så ramla lilla jag. De va as blött på golvet så jag bara gled genom hallen och vurpa typ hahah fan va jag garva och bjällal ska vi inte snacka om.. fan va hon skratta haha. De måste ha sett j**ligt skoj ut hahah

Tack alla för igår.


Tog bilden från Dina



DET HANDLAR OM ATT BJUDA PÅ SIG SJÄLV


Har tagit massa knas bilder i väntan på bussen men dom verkar inte vilja laddas upp så dom får komma senare eller en annan gång haha. Men ni får en bild, de va den enda som ville liksom. Det handlar bara om att bjuda på sig själv!!

Nu ska jag hämta mitt kontokort och denna gången ska jag ta lappen med mig! Får inte glömma den, då är det nästan så att jag skäms.

Anyway.. ha den bästaste fredagen, nu ska jag bege mig ut i snöskiten !!

DARIN ZANYAR



Darin ... i Melodifestivalen on saturday. Hur tror ni att det kommer gå för honom ? Jag tror det kommer gå bra, det är ju Darin liksom. Tänk att jag har tycket om honom ändå sen 2004 när han var med i IDOL. Jag kommer ihåg att han va min absolut största idol, jag verkligen älskade honom och alla mina kompisar retade mig för de. Sen avtog Darin-febern. Tycker fortfarande att han är en grymt bra artist. Han är nog fortfarande en av mina idoler (musikidoler)

Aja nog om de köss på gumpen !♥

GOING TO MORMORS PLACE

Va är det för dag idag ? Torsdag va? Eller är det onsdag ? Jag har ingen aning, vet bara att jag har lov så jag sk*ter i vilket. Har fixat till mig nu ialf och ska strax rusa till bussen och åka hem till min mormor.

Sen så har jag fått några småfinnar i pannan !?!?! SÅÅ inte okej !! I dessa lägen kan man ju kanske önska att man faktiskt hade lugg så man kunde dölja de. Aja man får stå ut med pinan, dom försvinner ju liksom men ändå.

Naee men nu måste jag rusa. Ha en bäst dag. pösspöss !♥




FINNS IGEN PASSANDE RUBRIK

Jag skulle nog passa bra i elite klassen för unga stupidos !!
Som sagt så skulle jag ju hämta ut mitt kontokort eftersom jag blev av med det andra förra veckan. I alla fall så sitter jag ju självklar vid datorn in i sista minuten tills det bara är ca 4 min tills bussen kommer. Jag skyndar mig som attan, klär på mig utterkläder, går ut, låser dörren.. kommer på att jag har glömt mig mobil.. låser upp dörren igen och hämtar min mobil, låser igen och rusar ut till bussen. Tur nog så hann jag med bussen. Det jag inte visste då var att jag hade glämt själva lappen man måste ha för att hämta ut något från posten, utan de kommer jag på när jag nästan är framme. Så jäkla klantig måste jag säga !!

haha aja thats me. Men allt va värt de ändå, kom på finaste killen på bussen. Mörkhårig, lång, muskulös och världens finaste ögon .. Grönblåbgråa typ, ba lös rakt igenom typ. Sen går han av, så byter jag buss på torget så går han på samma buss som är aspackad med folks.. så sätter han sig berdvid mig. Vet ni hur gott den killen lukta eller ? o-m-g .. Nejj nog om mitt snack om heta killar haha .. Nu ska jag äta lite food och glo lite Gossip Girl.

Later babes !!

DAYS OF OUR LIVES

God !! What am I doin up ? Jag har lov ffs. Funderar på om jag skulle släpa mig tillbaka till sängen, men sen å andra sidan måste jag iväg och hämta mitt kontokort på posten borta i Sisjön vilket är väldans jobbit! Man måste åka till torget och sen dit, det gå liksom ingen direktbuss dit. Menmen så kan de gå sometimes.

Men det är bra att jag är uppe för jag slog på TVn så va det Våra bästa år på 3an .. har inte sett det på evigheter, trodde att det skulle vara slut vid det här laget. Vet inte hur länge det har hållt på, tillräckligt länge kanske man kunde tycka.

Nu ska jag fixa mig lite frukost så min mage slutar skrika haha. Får se va köket bjuder på idag. Talk to you later små kycklingar!


JAG BEHÖVER HJÄLP !

Jag behöver verkligen eran hjälp.. är inte nöjd med min header, vilket jag nästan aldrig är men nu måste jag ju nästan bestämma mig. Men jag tror jag behöver eran hjälp att välja. Så vilken tycker ni ?

Okej dom här två första är ju nästan likadana men ändå inte..

1.


2.


3.



4.



5.


ONE TREE HILL

Ska precis dyka in i ytterligare ett avsnitt av One Tree Hill den klara favoriten hos mig. Det är nu inne på 7e säsongen (stavning) och än har jag inte tröttnat. Det har nog blivit en del av mig eller nåt, skämt åsido. Vad tycker ni om serien ?


Nu ska jag titta i alla fall titta avsnitt 17 säsong 7 och samtidigt checka in Robert Buckley!!

Love it!

VÄRT ELLER OVÄRT ?

Good Morning sweeties !!

Nu börjar jag bli redigt irriterad på blogg.se .. det är jätteofta som det inte går att logga in och att allt strular. Hela kvällen igår va de kaos och det gick inte att logga in. Så är det värt att ha kvar på blogg.se eller ska man byta ?

Va tycker du ?


FLIRTING WITH FORTY

Har precis kollat Flirting with forty en jättebra film verkligen och het kille haha.
Robert Buckley spelar Kyle Hamilton som även medverkar i One Tree Hill som Clay.



Så oerhört sexig!!
Filmen är att rekomendera, tror den kommer på tv i veckan. Så bänka er framför tv och njut av godheterna på skärmen och självklart utav filmen !

Köss på Robert Buckley

150210

Sitter i min mitt rum med laptopen i högsta hugg efter en lång dusch och partar till Eric Saades "sleepless" Den spelas om och om igen om jag får tillägga de!
Resultatet efter en lång varm dusch resulterar även att man ser ut lite som ett russin.

Hörde ni förresten att Eric Saade riskerar att diskas i Melodifestivalen pga i slutet av hans nummer då han fick sig en riktig dusch och att det då va playback .. vi får hoppas på att der verkligen inte blir så!


Sleepless - Eric Saade


Sen måste jag säga att Snabba Cash .. va riktigt bra i mina ögon och Joel Kinnaman spelade riktigt bra!! Love it !

SNABBA CASH

Hur var eran valentines day ? Min va vella helt okej och bestod av kalas.. min bror fyllde år, 18 bast !! Så nu får han både dricka och röka lagligt haha.

Sitter här nu i alla fall men fejjan dampar så jag kan inte komma in :'( ... Så jag tror jag ska skriva klart detta och sedan sätta på en film.. det blir nog Snabba Cash .. är inte trött riktigt än, men vad gör de... jag har ju lov liksom.

Till alla er som inte har de så får ni ha en underbar dag i skolan medans jag ligger hemma i min säng och sover bort hela dagarna!! Nejj de ska jag inte göra men jag tänker inte gå upp klockan 7 det är en sak som är klar!
Men lite bus ska jag allt hinna hitta på under dessa dagarna!

Ni får ha de så jättebra nu.. sov så gott !!♥


HAPPY VALENTINESDAY ♥

...

NATTINLÄGG

Jag vet inte ens vad jag fortfarande gör uppe. Det är ju snart morgon ffs !! Jag borde nog ligga i djup sömn just nu och drömma om Eric Saade eller typ Joel Kinnaman.. jag tror att det skulle vara bra drömmar faktikst.

Men vet ni.. ? Joo en fiskmås har 5 i IQ och den kan flyga ellerhur ? Men det kan ju inte jag.. betyder det då är jag är dummare än en fiskmås ?
Och igår så hade ja på mig mina sköna dumtofflor.. så säger Johan (mammas kille) att jag har hål i hjärnan! Visst va de elakt sagt ? Som om att jag skulle ha en hönshjärna.

Okej just nu låter jag nog dummare än både en fiskmås och en höna.. men jag tror att det kan bero på min sömnbrist eller nåt sånt dära.

Fast nu tror jag nog att jag ska avsluta detta inlägg innan det blir alltför knasigt haha ! Godnatt små rumpenissar


ERIC SAADE & JOHNSON TILL GLOBEN

Va tyckte ni? Var det rätt låtar som gick vidare?
Själv så är jag helt såld på Eric Saade och hans låt Manboy. Måste få tillägga att han är sjukt snygg!! Röstade gärnet på honom!!

Annars så tycker jag inte dom andra var så bra, men helt låtar som gick till final. Andreas Johnson, låten var inte jättebra, han har ju haft bättre låtar men den va tydligen tillräckligt bra för globen. I mina ögon va alla rätt kassa (bortsett från Saade), visst fanns det lite gung i vissa av låtarna men inget så som tillalde mig.


Jag tror jag är kär !

I alla fall ...
Nästa vecka bär det av till min stad Göteborg. Där väntar bla Darin och Alcazar.


COLD.. ICE COLD

Svingit jäkla kallt ute!!
Jag är sååå glad att jag inte bor längre upp i Sverige. Typ i dalarna där mammas kille jobbar varje vecka eller ännu längre upp. Jag hade ju helt klart frusit skinkorna av mig.

Jag har alltid sagt attt jag ska bo kvar i Göteborg och Sverige men jag vet inte asså. Har tänkt att de kanske skulle vara skänt med riktig värme någon gång så vi får helt enkelt se hur det blir i framtiden. Fast... iofs, om man flyttar till något varmt land kommer det ju aldrig någon snö.. hmm.. fast jag kan ju åka hit på vintern och stanna så länge jag vill sen kan jag fara tillbaka till min värme haha.

Jaja men vi får seeee... jag tror jag flyttar till Miami !!


JOEL KINNAMAN

Det är lördag och jag är vän med Joel Kinnaman .. på facebook dock hihi men ändååååå !!!
Vet ni hur jäkla snygg han är eller ? Mycket snyggare nu också utan de långa håret. *dreggel*

I alla fall så ska vi ha lite kalas för min bror idag, han fyller ju 18 imorgon. Kanske blri lite skoj, det är ju liskom aldrig fel med god mat sådär. Vet inte om det händer så mycket mer idag faktiskt!




DELFINAL #2 SANDVIKEN

Imorgon är det dags igen. Då är det dags för den andra delfinalen i melodifestivalen 2010, denna gång i Sandviken. Radion stod på förut och då fick man höra alla bidrag, inte hela men en del av dom. Och för att vara ärlig så tyckte jag inte att något bidrag va riktigt bra.

Andreas Johnson och Erik Saade skulle jag väl kanske säga ligger i topp för mig just nu i alla fall. Men vi får se vad som händer imorgon helt enkelt. Sen så pratade dom om att Erik Saade skulle bli nerduschad på scen under sitt framträdande, kan ju kanske bli lite skoj och spännande att se.

Men men här är de tävlande

Andreas Johnson                   Erik Saade

Anna Maria Espinosa            Hanna Lindblad

Pauline                                     Highlights & MiSt

Andra Generationen &          Kalle Morelius &
Dogge                                        Orsa Spelmän

SIKKEN TRAGEDI DET SKULLE VARA

Varför kan alla utom jag åka skidor? Jag kan verkligen inte. Eller asså jag kanske skulle kunna nu om jag öva lite. Sist jag åkte va i hmm.. va kan de ha vart .. 7an kanske? haha jag vågar typ inte. Och med tanke på hur jädra klantig jag är så skulle jag säkerligen komma hem med två brutna ben, ett antal skadade revben och hmm.. en lätt hjärnskakning.

Och nejj jag över driver inte, det skulle helt klart sluta så. Tänk sikken tragedi!! Det kan vi ju inte låta hända.


Titta sikket proffs !!

ÅRETS VINNARE PÅ FINEST AWARDS



ÅRETS MODEBUTIK
: TOPSHOP
ÅRETS NATTKLUBB: COLLAGE
ÅRETS RESTAURANG: VAPIANO

ÅRETS MEDLEMSBLOGG: FELICIA BOOK


ÅRETS PERSONLIGA BLOGG
: KENZA ZOUITEN
ÅRETS MODEBLOGG: KENZA ZOUITEN

Jag är väl en av dom få som faktiskt inte läser Kenzas blogg. Så jag vet inte men antagligen värd det.

ÅRETS BÄST KLÄDDA KVINNA: SIBEL REDZEP


ÅRETS BÄST KLÄDDA MAN: MÅNS ZELMERLÖW

Håller såå med om detta !

ÅRETS TOPPBLOGG: JOSEFIN CRAFOORD


ÅRETS TV PERSONLIGHET
: JACKIE FERM

Jackie the one and only haha. Röstade faktiskt på henne.

GÖTEBORGSPRISET: AMANDA BERG


ÅRETS DANSLÅT
: SEXY BITCH

Heeelt rätt val !

ÅRETS SNYGGASTE MAN: Cimon Lungberg

Okej kategorin fanns inte med.. men om den hade vart med hade Cimon vart en klar vinnare.

@?!@£#€%!!!!?!!!?@@#

FAAAAAAAAAAAAAAN FAN FAAANN !!

Mitt kort är borta!! Mitt kontokort !!!! GAAAAAAH va arg jag blir !!!
Vafan jag kan la inte vara tappa de eller ? Vadå har någon tagit de ? Vart är deeeeee !!!?!?

Jag behöver det
IDAG! Min brorsa fyller 18 på söndag på alla hjärtansdag alltså !! och jag måste köpa persent !!! Har inte gjort det än och så är mitt kort BORTAAAAA !!!

ååååh varför ska de alltid hända mig?
VARFÖR VARFÖR VARFÖÖÖÖÖÖRRRR ???

AVUNDSJUKA

Varför har alla så fruktansvärt mycket att säga om alla stor bloggare såsom Kissie, Amir, Dessie .. ah jag tror ni fattar. Den största delen är nog avundsjuka.

Ni gillar inte Kissie för att hon är för provocerande och för att hon just nu skriver om sina nya boobies. Men varför gör hon de tror ni? Kanske för att hon är Sveriges största bloggerska? För att man ska fortsätta läsa hennes blogg? Men va skulle ni säga om hon inte skrev något om de? Jo då skulle folk börja klaga istället, ellerhur?

Amir klagar ni på och säger att han är tjock och för att han är gay. Måste folk verkligen döma andra efter utseende och läggning. Hur skulle ni känna om någon klanka ner på er pga erat utseende och eran läggning?

Dessie är för öppen i sin blogg, visar för mycket av vem hon är och vad hon gör, varför klagar ni? Skulle hon inte göra de skulle ni inte läsa ellerhur?

I slutändan handlar allt om avundsjuka!




GLAMOURAMA

Har precis kollat in den nya serien Glamourama. Den var helt okej faktiskt fast det var liksom lite för mycket The Hills över det hela. Kan inte svenskarna komma på något eget.

Okej visst kan det vara kul med sånna serier men helt ärlig så börjar de bli för mycket. Men men det är skoj att titta på så .. who gives a shit egentligen.



Glamourama Avsnitt 1
Glamourama Avsnitt 2
Glamourama Avsnitt 3

ITS FUNNY ACTUALLY

Det är alltid trevligt med komplimanger, visst är de? Tycker jag i alla fall.

Hade svenska redovisning today. KAOOOOOS! Behöver jag säga mer? Naee jag tror ni fattar grejen.
Hade förresten leggings idag, väldans länge sedan jag hade de .. carebox jag vet.

HAHA Anna Bjälldal sa en skojig sak idag. När vi va på Vallahalla häromdagen och simmade så i omklädningsrummet så va de en tjej, hon böjde sig framåt.. framför Bjälldal då så hon såg hela alltet ah ni fattar. Så kolla Bjälldal på mig och typ hintade med huvet eller vad man ska säga så jag skulle fatta.. men de gjorde ju jag inte haha så jag stod högt och sa något i stil med "vah vad menar du? vad är det? va ska jag kolla på?" så hörde tjejen de så kolla hon först på mig och sedan på Bjälldal.

Ungefär sådär tror jag de va. haha jag hade ingen aning om att det ens hände förens hon berätta det idag. HAHA så klantig är jag mhahah. Aja sånt händer, oturligt nog så händer det alltid mig. Antar att det är min lott i livet.


IMORGON ÄR EN ANNAN DAG

Gud det har verkligen inte vart mycket till uppdatering idag. Men de kommer mer imorgon.

Har en sak att säga i alla fall och det är att Brangelina håller ihop, det var bara ett rykte som gick att dom skulle skiljas. Nu är fallet säkert såhär att alla som läser detta vet säkerligen redan detta. Men då ska jag tala om att jag alltid är efter med allt sånt här.

Jag är inte blåst jag snappar bara inte upp allting så snabbt haha !!
Aja det får ni leva med.

Men som sagt, det blir mer uppdatering imon. Nu ska jag tvätta mig och lite så sen väntar sängen. Det är ju trots allt en dag imorgon och jag har ingen spanska !!! YEEEESSS



puss på er mina små kyckligar ! ♥

I SPELARN

Put on my blue suede shoes
And I boarded the plane
Touched down in the land of the Delta Blues
In the middle of the pouring rain

Nu rullar Calle Kristiansson med Wakling in Memphis i spelaren



THE ONE WE HAVE BEEN WAITING FOR






XOXOOOOO

CHICKEN .. LOVE IT!

Ska strax sätta mig och kolla Sherlock Holmes och sen Valentines day om jag hinner. Det är väldans många bra skådisar med i den Valentinesday. Jag meddelar senare!!

Men först blir det middag. Idag står det kycklingwook med ris på bordet. HUH så gott.
Kyckling är jäkligt gott måste jag få lov att tillägga medans jag ändå är igång. Kyckling funkar alltid.


HERE WE GO AGAIN

Oh god!
Here we go again.

Sluta klaga! Bara SLUTA
Vill folk ha en blogg låt dom ha de då. Det är väl skit samma om man inte har flera tusen läsare per dag, man kanske inte ens har en, men vadå då?
Kan någon vara snäll att svara på de.

Personligen så tycker jag att har man en blogg som man vill att folk ska läsa så kan man väl i alla fall försöka uppdatera den minst en gång om dagen. Men har man en blogg för att bara kunna skriva av sig så tycker jag att man ska få ha de. Men klaga då inte på andra som har en blogg som faktiskt vill blogga trots att man inte har flera tusen läsare om dagen.




NY KATEGORI

Nu kör jag igång med en ny kategori. Nämligen kändisar.

Behöver kanske inte berätta vad som kommer skrivas om de kanske ni förstår. Naee men allt från skvaller till roliga händelser och så. Allt från A till B till C kändisar. Ah.. ni fattar nog.







OZZY

Ozzy Osbourne jaaa vad ska man säga om honom. En sak vet jag och det är att han inte kan göra micro-popcorn och att hans hund pissar inomhus på hans matta. En sak är säker och det är att han är jäkligt speciell.

Hela Osbourne familjen är speciell men dom är jäkligt coola ibland haha.



16ÅR OCH TVILLINGMAMMA

Kom in på en blogg precis nyss. En 16årig tjej som är mamma till tvillingar. Hon blev gravid när hon bara var 15år. Fatta va tufft (och nu menar jag inte tufft som i ååh va ballt utan tufft som i faaan va jobbit!). Sedan hade hon sån tur om man nu får kalla det så, att hennes kille faktiskt va helt okej med det. I många andra fall kan jag tänka mig att vissa bara skulle dra eller att man inte har föräldrar som stöttar en. Men det har hon.

Jag kan inte ens föreställa mig det, hur jobbit det måste vara. Det är i alla fall väldigt inspirerande att läsa.

Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!






PRINCESS MAYA

JUST NU!



Ungefär såhär sitter jag nu. Sitter och skriver en berättelse till engelskan. Jag la ju ut en bit häromdagen men min lärare sa att det var fel stuk eller inte fel men han ville ha det mer i bärättarform, mer som en saga liksom. Så det håller jag på med nu. Är uppe i två sidor så ska kanske försöka runda av de så det inte blir allt för långt.

Sen känner jag att det kurrar lite i magen. Tror att middagen strax är klar, om en timme eller så kanske. Sen känner jag för ett bad med mycke bubblor love it!

Pusspuss så länge !


EM-KVALLOTTNING

För alla er fotbollafantaster (jag hör inte till en av dom) så var det precis EM-kvallottning. Satt faktiskt och lyssnade på de av någon konstig anledning. Men så för alla er som missade de så kan jag tala om att Sverige hamnade i grupp E tillsammans med Finland, Ungern, Moldavien, San Marino och Holland.

Jag vet som sagt ingenting om fotboll mer än det som min fotbollsgalna broder talar om för mig. Men så Holland är rankad 3e bäst i världen så de kan ju kanske bli liiiite svårt. Men vi får i alla fall hoppas på det bästa helt enkelt.


OLA OCH SALEM AL FAKIR TILL GLOBEN

Då vart det klart .. årets första finalister är klara. Det blev två grabbs som fick åla direkt till finalen efter den första deltävlingen i Melodifestivalen 2010. Det blev alltså Ola och Salem.

Personligen tyckte jag att det var helt rätt. Dock så tycker jag att det är ganska segt att Pain of Salvation gick till kvalet. Linda Pritchards låt var grymt mycket bättre.

Men Ola med Unstoppable och Salem med Keep On Walking var helt rätt val av svenska folket. Äntligen har rösterna lagt på rätt personer.




Två välförtjänta finalplatser till två vädriga artister!


SATURDAY

Hellu bitcheeees !!
How's it goin ?


Känner mig otroligt seg idag. Vaknar runt halv ett, gick upp och kände mig hur svag som helst, vet inte va de va. Sen hoppa jag in i duschen och kände mig fortarande konstig. Hmm undra ve de va? .. men sen när jag hade fått i mig frukost kändes det väldans mycke bättre.

Sen har jag vart med en kompis nu på dagen. Kolla en film som hette Nina Frisk den va helt okej bra faktiskt. Så nu är jag hemma och väntar på maten, sen tagga Svt1 och melodifestivalen. Det är såå ett måste att kolla, det ingår in den svenska ritualen typ haha för mig i alla fall.

Nu ska jag chilla med lite music. Just what I need !


Pusspuss mina små kycklingar!


GOD NATT

Tänkte säga godnatt nu.

Tittade ju let's dance förut, lite trist att Rabih åkte ut men jag måste säga at han sjunger bättre än vad han dansar. Och sen så har jag fixat om lite i bloggen, inga stora ändringar så det är antagligen anledningen till att ni kanske ser det i så fall.

Men nu faller ögonlocken sakta ner så vi får helt enkelt höras imorgon. Natti natti och sov så gott alla söta !




FREDAGSMYS

Snart blire god middag. Idag blire grillad kyckling, poatissallad och gott bröd till. De blir super.
Till det blir det Let's Dance ..
Nu är det fredagsmyyyys lalalaaa hahah .. love it !

Heja Mattias Anderasson !!



pusspuss

MELODIFESTIVALEN

Imorgon börjar melodifestivalen mina vänner. Personligen tycker jag att det mest är okända artister som medverkar. Som imon tex så vem är Frispråkarn eller Jenny Silver, har aldrig hört talas om dom förut. Jag håller helt klart på Ola imorgon. Andra delfinalen måste jag nog hålla på Erik Saade. Den tredje som är här i Göteborg håkkar jag på Darin för hela slanten. Och i den sista hmm ... Peter Jöback typ, han har så mysig röst. Hoppas på bra låter i år nu då, brukar annars bli lite besviken.

Förre året var ju TOTAL SKANDAL. Opera som ett vinnande bidrag och Snälla Snälla på andra plats. Bättre än så kan det nog allt bli!! Detta året måste vi se till att komma på bätte placering i ESC så vi borde kanske skicka Darin eller Alcazar.

Vem håller du på ?









NY HEADER

Har suttit och gjort en ny header. Hade inte mycke annat för mig så jag vet inte om jag överdrev den lite.
Vad tycker ni ? Blev de för mycket ?

Jag tycker liksom att den blev fin och så men ah.. blir ändå aldrig nöjd så de får duga som det blev nu. Måste ha lite variation sometimes hihihi ..

Men nu så ska jag dra mig in i badrummet och tvätta mig och så och sen blir nog sängen tror jag. Så vi höres imorgon.
Pusspuss på er !


SINGING LALALALAAA

Har suttit och sjungt sen jag kom hem för typ 2.5 timme sedan sedan kom jag på att de skulle städas så ah de har jag sysselsatt mig med sen senaste halvtimmen. Jag sjunger ju såå fint! Nästa idol 2010 haha eller inte .. troligen inte. Fast jag sjunger faktiskt hyffsat när jag väl försöker annars värnas jag nog mest haha men who tha fuck cares haha.

Såg ni förresten att Kissie har oprerat sig nu ? Dom såg väldans stora ut fast iofs vare ju massa bandage och grejs runt så dom är nog inte riktigt så stora som dom ser ut. Men ah ..
Sen så har ju Amir ny design och så .. måste säga att den ser något bättre ut nu, lite vuxnare om man kan säga så hihi

Nog om detta .. nu ska jag mumsa mat !!
pöss !!



IMORGON ÄR EN ANNAN DAG

Nu har jag väldans många skriv-uppgifter.
Eller inte många men fler än vanligt om man säger så.



Allt det ska jag skriva, jag vet inte när allt ska vara klar men det är inte snart i alla fall. Men ändå jag kan typ inte skriva en ända mening på spanska .. notera att jag har läst spanska sen 7an haha ganska illa men ah .. engelskan går bra som ni läste innan, om ni nu gjorde de. Paolo går asbra sen får vi se med svenskan.. vet inte ens vad vi ska göra, vet bara att det ska göras!

Aja nog om detta .. så nu ska jag sova och imorgon är en annan dag och idag ligger i de förflutna haha! Va poetiskt de lät hihi .. Min framtid .. Anna Hellman 2000-talets stora poet !!

mahaha pusspuss små kycklingar !


THE TIME OF MY LIFE

Lite av det som står längre ner har jag skrivit till engelskan. Ska skriva en text bara om vad som helst tror jag. Detta blir nog en bra början, dock låter jag som en ensam, deprimerad människa. Det är jag verkligen inte, men det blir typ så när jag skriver och lyssnar på musik så ba ploppar de upp massa grejer i huvet och så skriver jag ner det och sen blir det såhär ... lyssna på låten sammtidigt

 


This is the time of my life. Or at least it should be. I'm young, beautiful and so alive. But yet I feel so far away, as if everything's just passing by. It feels like I'm missing out on everything important and everything else that actually means something.

This doesn't seem to bother anyone else but me and I don't get why. I go to school everyday like everybody else and I do all those thing that I'm supposed to do and Its great, but.. still it doesn't feel right. I feel I'm supposed to do something else, something bigger, something that actually matters. But what is it that matters? I mean really matters? Is it who we are or what we do? Or what is it?



PAOLO ROBERTO

Det blir Paolo Roberto .. gillar honom som f*n.
Lätt värd att beundra !!



ADMIRER

Shulululu..... Idag äre ju final i Paradise. Synd bara att jag vet vem som vinner, det är ju liksom inte lika spännande då hihi. Igår åkte ju Greta ut.. inte skoj. Jag höll ju liksom på Cimon och henne och nu har båda åkt ut. Aja får hoppas på Jackie eller Kristoffer för dom är dom ända som är kvar som har vart med hela tiden utan att åka ut eller komma in senare. Jag tycker liksom att dom förtjänar det mest, kanske mest Kristoffer för jag tycker att han har fått kämpa mycket mer än Jackie för att hålla sig kvar och så .. aja nog om det.

Glömde av att blogga igår men det hände inte så mycket igår ändå så..
Idag fick vi i uppgift i skolan att vi ska skriva om någon vi beundrar och sedan ska vi ha en persentation inför klassen om det. Vet inte vem jag ska ta, det finns liksom mer än en person i världen som jag berundrar .. tyvärr fick man inte skriva om sig själv, annars hade jag vart min nummet 1 haha nejj ja skojja. Men vi får se hur det blir.. kanske .. Al Gore, funderar på de men jag vet inte hihih vi får se ..



Al Gore ..?

RSS 2.0