SKOLFOTON

Jahopp! Då har jag sett fotona från idag då... gick som väntat haha!!


Här har ni otroligt snygga klass;) Lite suddig bild men de få gå!

Ser heelt skev ut hahaaa! Blir aldrig bra på dom enskilda:(

STRIKE ONE, TWO, THREE

Det har såå inte vart min dag idag HAHA!!

För det första så försov jag mig, kom dock inte försent men jag hade skolfoto idag så jag fick sminka till mig lite i skolan för jag ville inte komma sent till lektionen hehee. Låter som värsta nörden typ, men jag har 0.00% frånvaro och så ska de förbli;).. Sen så tog vi fotot, både klassfoto och enskilt. Vet inte hur det blev än men jag log med tänderna iallafall och jag brukar vanligtvis inte göra det, så jag hoppas att det blev bra!

Sen... helt plötsligt så hittar jag inte mon mobil och får paniiiiiiik. Kommer då på att jag har glömt den på toan så jag kutar till toan.. och så är den borta:O Men som tur va så har vi en jättesöt städerska som hade lämnat in den på receptionen. Inte nog med det så upptäcker jag senare att min väska är poff borta! Får ännu mer paniiiiiiiiiiiiiik... springer runt som en galning och letar men hittar den tillslut inlåst i mitt skåp. JAPP så mycket koll har jag på läget liksom hahaha!! De va dagens missar de;)

Nu ska jag fortsätta kolla på IDOL! FASEN VA GRYM GEIR VA! FICK RYSNINGAR!!


Ni skulle allt gärna vilja veta vad som gömmer dig på andra sidan kameran, ellerhur;)

MÅSTE BÖRJA BANTA NU!

Asså gud, jag måste VERKLIGEN börja tänka på hur jag ser ut nu.. mina lår är asfeta nu, och jag har blivit jättetjock verkligen. Mina tänder är inte alls fina, och jaa.. usch! Måste verkligen börja banta nu.. eller åtminstånde börja träna. Tycker inte ni också de? Jag tycker verkligen de.. och de är inte alls för att jag söker uppmärksamhet eller så som jag skriver detta. ..




Jag hoppas ni ser ironin i detta... Men det är verkligen så vissa tjejer håller på. "OMG jag är såååå fet.. asså jag väger typ 50 men egentligen vill jag väga 40, MAX!" Man ba men fa faasen.. Tycker verkligen sånt är sååå roligt att läsa, tjejer i min ålder och yngre som klagar över deras kropp. Fast samtidigt så är de synd om dom. ..

Visst kan jag tycka att jag är lite småtjock då och då... men vafan liksom.. jag är inte de, men de e sånt man får för sig ibland liksom. Jag tycker inte att mina lår är feta och går ihop. Jag tycker inte att jag har putmage. Jag tycker inte att jag har fula tänder, vore ju synd isåfall med tanke på att jag har haft tandställning i 1 & 1/2 år. Innan dess hade jag en stor glugg mellan framtänderna HAAH. But thats all gone by now;)

Jag är nöjd med min kropp som den är. Jag är lång så jag BORDE inte väga 40 kilo, vilket jag inte gör heller men ah.. Jag tycker de är fint med lite kurvor så man inte ser ut som en pinne på två ben liksom. De är min åsikt!

Nu blire middag och jag ska äta mig riiiiktigt fet som värsta fläskpaddan! haha :)


SEX LASKAR I EN LASK ASK

Tredje kvalet idag! Helt klart så håller jag på Michaela och Jay! Den där Malin-tjejen TÅL JAG INTE! :O



Så jäkla konstiga!

Tredje kvalet idag! Helt klart så håller jag på Michaela och Jay! Den där Malin-tjejen TÅL JAG INTE! :O

FASTNAR INTE

HAHA tur att jag inte är stor-bloggare! De hade ju ALDRIG funkat liksom, inte med denna updateringen inte! Idag har jag vart dötrött, men som tur va så hade jag bara en lektion idag. Så jag sitter hemma nu och ska precis sätta på ett nytt avsnitt One Tree Hill men jag tänkte bara uppdatera lite snabbt eftersom att jag har vart ganska kass på det nu den senaste tiden. Jag försöker bättra mig men jag känner inte att jag har någon lust.. men jag försöker:)


ABRA KADABRA

Ganska skönt att vara ledig idag nu då;) Eller ah, ledig och ledig.. jag har skolgrejer jag ska göra men ingen skola idag iallafall. Och imorgon så har jag bara en lektion ju! De kallar jag nice;) Sen så på torsdag har jag skolfotografering så jag får väl hoppas på de bästa för jag blir alltid dålig så skolkorten. På torsdag ska jag även köpa tågbiljetter. Ska ju upp till Stockholm i November på Lambert konsert!!!! :D

Super glad för de! BARA 41 DAGAR KVAR!


Spex från i 9an

KVALET BÖRJAR!

Idag startar kvlaveckan i IDOL... två av mina favvisar är med idag ju:O Både Sebastian och Jonathan.. hur ska detta sluta? Jag får hålla tummarna nu.. hoppas dom är bra nu också då! Annars håller jag på Chris bara för att han ska sjunga Someone Like You - Keith Urban:)

Jag tycker faktiskt att killarna alltid är bättre, men jag har mina tjejfavvisar också ju! Men nu börjar de så puusssseeen♥


GILLAR INTE SPÅRVAGNEN!

Åh va störande det kan vara med kollektivtrafiken ibland va:O Sitter på bussen från skolan... så stannar den och står STILLA i ca 5 minuter pga något vägarbete!! Sen hoppar jag av och ska ta vagnen dom sista hållplatserna hem.. tror ni inte att spårvagnsj**eln kör förbi min hållplats då:O GRYMT störande. Så jag fick hoppa av på nästa och då gick jag hem iställe! *duktigt av mig*


PRINTSCREEN

Jag har verkligen iiiingenting att skriva om... För idag har jag inte gjort någonting, det har inte hänt något roligt eller konstigt. Så de finns ingenting jag kan klaga över. Allt är bara bra!:)

Sitter iallafall och tittar på en film med Will och Jaden Smith! Han är ju urgullig lilla Jaden:D Så den ska jag väl kolla klart på nu och sen blir det väl sängen. Skola imon igen ju. DAMN har ingen lust alls.. menmen..


TJILLEVIPPEN!

God morgon världen!:D

Idag får nog bli en läsardag och någon film kanske. Jag har två påbörjade böcker. Sedan så har jag en bok jag måste läsa ut tills vecka 40, en skolgrej och den har jag inte börjat med än. Så de ska jag väl kanske göra dårå. Jag måste även skriva klart mitt val-arbete vilket är lite svårt nu ... men de ska jag nog fixa till;)

Usch, det känns som att jag bara pluggar på söndagar, för att jag inte har ork att göra det när jag kommer hem från skolan. Aja de är som det är!

Men först.. SCRUBS!


VECKANS LÅTAR

Adam får ligga kvar;) Sen så slänger jag in lite Robyn också - Hang With me! Dunderbra låt.



Låtarna ligger i menyn!

TRÖTTER..

fasen va trött jag är!! Vet inte varför, har ju inte direkt vart en hård dag eller så.. Ska nog å och lägga mig efter filmen som jag inte riktigt fattar vafasen den handlar om heheee..:)

imorgon ska jag till mormor iallafall som fyller år idag! Så Grattiiis Mormor!



nattinatti puussss

SÅ FÅR DE INTE GÅ TILL!!!!

jajaa jag vet att det har vart mycke politik nu de senaste men de får ni ta för jag gillarT;)

Läste på Aftonbladet i morse att man hade tappat bort ca. 240 förtidsröster i Halmstad där dom tdligen hade lagt inlåsta någon stans!?!? vafaan asså? och av dom rösterna skulle 29 av dom till valnämnden här i Göteborg.. och det var ju just de rösterna härifrån Göteborg som kunde avgjort hela valet liksom. Jag fattar verkligen inte hur man kan ha missat de.. när vi är i den situationen vi är i.. det är alltid viktigt med att alla röster kommer rätt och så men i detta fallet är det ju EXTREMT viktigt!!!

gaaaah jag blir så ARG! får nu får Alliansen 173 och det fattas alltså bara 2 för egen majoritet.. och nu blir SD skiten vågmästare!!!


utöver det har jag haft en toppendag! lite segt i skolan ba men de funka:) ikväll blire tacos och idol! Heja Olle, Björn, Sebastian, Jonathan, Michaela, Madelene, Weise, Jimmy och alla andra men de e mina favvisaaR :D


FAVVOPLATSEN!

Hemma från dagen som va full med arbete! Dock så var det bara provjobb idag som sagt så jag tjänade ju inget:( *buhuu*

nu sitter jag iallafall på min favvoplats! I soffan, på den långa delen med Macbooken i knät framför IDOL! Som börjar NU! :D hörs efter de... puussss♥


Snygga jag och mammii! :D

JOBBA?

God Morgon! :D

Det blir ingen skola idag. Jag ska jobba eller ah "provjobba" och selite sådär.. kolla upp lite grejer och så. Vanligtvis så har jag ju bara en lektion på ondsagar men den är inställd idag hheeee GÖTT! ;)

Har duschat och så nu så jag sitter här med datron och käkar frukost! Idag bliev de två ostmackor och en kopp chokla! :D mumms..


IDOL .. LITE BESVIKEN

Sitter och tittar på idol as we speak! Men fyyy va dåliga alla är:O är lite besviken på Olle Hedberg och Sebastian Krantz som va lite av favoriter. Jag hoppas på att dom går vidare iallafall heheeee:D


update: wohoooo dom gick vidare!! :D

VI GILLAR OLIKA.


Jag säger nej till främlingsfientlighet. Jag gillar olika. Stödj kampanjen du med! Klicka på bilden!

SAND I TROSAN

Hemma från volleybollen! Med sand lite överallt! Det va iallafall super roligt och jag va faktiskt hyfsat duktig.. :)
Nu ska jag kolla Gossip Girl och sedan plugga. pusssen♥


KAOOOS!!

Valet slutade ju i KAOS som ni säkert redan vet! men de ska nog ordna sig! Hela min dag har kretsat kring valet såskippar i att skriva något om det. Jag hoppas att alliansen löser detta iallafall så att dom får sitta kvar i regeringen! :D

Imorgon ska jag spela beach volleyboll med hela skolan.. inte för att jag är speciellt bra på det men de ska bli skoj faktiskt ;) Har inte mycket mer att bjuda på! heheeeee


VALVAKA

ca 1800 av 5668 är räknade och alliansen leder just nu med 48,6% mot 43,6% men mycket kan hända än. Siffrorna ändras ju hela tiden. Dock så hoppas jag att de håller;)

och jag får säga att det är en STOR besvikelse att SD just nu har såpass mycket röster som dom har! 



uppdaterar allt eftersom! Hoppas att ni också tittar på valvakan :)

update: Man pratar ju om denna vågmästarrollen som SD kommer att få om varken alliansen eller röd/gröna får mer än 50%. De röd/gröna har sagt NEJ! och även alliansen och Fredrik Reinfelt har sagt NEJ, men fortfarande så spekulerar man över om Fredrik Reinfelt skulle kunna tänka sig att ta åt sig SD eller inte. Men det tvivlar jag STARKT på! Om inget av blocken väljer att ta åt sig SD för att vinna valet så har det nu pratats om att alliansen kan ha en chans hos Miljöpartiet.. men vi får se..

22.30 just nu firar SD och hyllar sin partiledare Jimmy Åkesson.. man ska inte ta ut segern i förskott. Än är dom inte inne i riksdagen. Men mycket tyder på det då det nu återstår endast 600 oräknade valdistrikt..

Man säger att detta är Sossarnas sämsta val sedan 1914 och dom har sjunkt med ca 4%. Å andra sidan är detta Miljöpartiets bästa val någonsin. Som dom precis sa, Miljöpartiet har gått från att vara riksdagen 7e största parti till att vara riksdagens 3e största parti, som det ser ut just nu alltså.

Som man ser på bilden så är det ca 73000 röster som vart oglitiga eller blanka. Jag tycker att man SKA rösta och att det är en skyldighet som svensk medborgare. Röstar man blankt så har man iallafall röstar, dock så kan jag undra varför man röstar blankt? Man måste väl ha en åsikt, eller?



Alliansen sitter kvar och Moderaterna har gjort sitt bästa val! Reinfeldt säger nu också att dom INTE kommer ingå något samarbeta med SD och att dom hoppas på en räckande hand från MP!

NYA MODERATERNA REDO FÖR SVERIGE!
:D

19 SEPTEMBER

Val idag! Har ni röstat? Har ni inte de så gå och rösta. Har man möjlighet att rösta tycker jag att man ska göra det. Annars tycker jag inte att man har rätt att klaga:) Jag ska iallafall passa på att göra ett samhäll-arbete vi har i skolan där vi ska skriva om före och efter valet.

och sen ikväll blire valvaka! :D


puusssss♥




LONG DAY

Denna lördagen har vart så låååååång! Den tar liksom aldrig slut. Kan ha något att göra med att jag vart hemma hela dagen heheee. Sitter och kollar på Borat nu iallfall och sen blir det nog sängen för min del:P

pusssss och natti natti♥



PLAY THAT FUNKY MUSIC

Nu har jag tittat på lite serier och så som jag låg efter i heheeee ... One Tree Hill 8, True Blood 3 och Top Model 15! :D Så nu tänkte jag försöka skriva rent en grejs till historian, vi får se hur de blir;) Till de får det bli lite Adam as usual!

Sleepwalker igår i Melbourne

JAG VILL OCKSÅ VARA MED OCH BESTÄMMA

heheheeeee .. vi kanske kan se detta som en liten bloggpaus.. för jag VET att jag inte gjort så mycket inlägg denna veckan.. men ah de beror ju helt enkelt på att jag inte haft någon dator.. och i skolan har jag ingen direkt lust att skriva. För vad skulle jag skriva liksom? ..

"Hej bloggen, nu sitter jag på mattelektion och de är inte alls skoj"

inte så skoj kanske... Aja vädret suger getpung idag också så man blir ju inte direkt taggad på att göra något. Helst av alla vill man bara ligga i sängen hela dagen. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på.. dra med mig någon in till stan och hälsa på Freddan? Hörde att han skulle vara där idag! ;) näe men vi får se..

btw. glöm inte att rösta imorgon! Jag har redan röstat, dock så räknas inte min röst! Är ju inte myndig!!!! :O



TV-NIGHT

HEHEeee de känns som att jag varje vecka ber om ursäkt för dålig update så denna gången struntar jag i det även om jag kanske borde;)

Idag har det bara vart tråkig skola och sen plugg ... men nu bilre IDOL, CSI Miami och sen Human Tagret! Torsdagar är en riktigt tv-night:) Så jag skriver imorgon (tror jag)

pusssss och kraaaam!!♥


HEJ

hej

GUESS WHO'S BACK..

oooooh... someone's dating Gossip Girl...

Har precis tittat klart på första avsnittet av säsong 4! :D ooh de va braaa.. och WOOOOw like I said.. someone's dating Gossip Girl, (I think)

this is gonna get interesting.. don't you think?



XOXO Gossip Girl ;)

"MINIVAL"

Vi hade minival i klassen idag.. kan ni gilla vilka som vann? nääe trooor inte de... FOLKPARTIET. Dock så fick Sossarna lika mycket röster. Då räknar man ju ihop alla röster från de som patriet står samman med. Alltså de Folkpartiet står på den Borgerliga sidan och Sossarna på den röd/gröna, hänger ni med? Så då vann Folkpartiet pga att Moderaterna hade många röster också. Vad jag dock inte förstår är hur SD kunde få några röster över huvudtaget?!?!

Synd då i alla fall att inte de jag röstade på vann:(

ajaa de va min dag de... nu ska jag kolla film:)


Hämtade ut biljetterna idag med :D :D ♥

STILL NO BATTERI

OJOJJJ va sugig update de har vart! :O opsii! Men som jag sa.. så har min laddare till datorn gått sönder!!!?!?! Så jag kan alltså inte sitta vid datorn alltför mycket. Men jag får försöka fixa en ny så fort som möjligt.

Igår kväll så efter choklasås videon så åkte jag till en kompis och umgicks med vänner och lite så, myysigt! Sen idag så har jag vart hos mormor på lördagsmidda;) och nu ikväll har jag bara tänkt att vara hemmA. Kolla film och förmooodligen lyssna Adam Lambert och lämgta tills november.


Hoppas ni får en grym lördakväll.. puuussss♥


VIDEOINLÄGG

...för första gången !! enjoy !!

PAYBACK'S A BITCH!

INGEN MER BLOGNING IDAG! DATALADDAREN HAR GÅTT SÖNDER... TACK FÖR DE! SKA FAN BEGÄRA EN NY.. JAG HAR INTE ENS GJORT NÅGOT MED DEN :O

IT KEEPS GETTING EVER BETTER!

Näää.. de har ju inte blivit någon bloggning idag pga skolan osv. slutade inte förens 4! På rasterna har jag fullt upp med att försöka boka Lambert-biljetter och ticnet dampa över hela tiden. Och underhåltimmen så var jag på jobb-intervju på ett ställe där jag hade praktik nu i våras. Gick superbraa, dock så var själva intervjuen med en tjej jag känner som jobbar i butiken;) så de va ju asnice! HAHA de roliga var att hon bara frågade när jag kunde jobba osv.. eftersom att hon redan känner mig liksom. Så jag hoppas och tror faktiskt att jag får de. Så då kommer jag jobba lite helger och några dagar i veckan efter skolan och så... men ah vi får se helt enkelt:)

På tala om Lambert-biljetter .... så HAR JAG BOKAT DOM NU! BETALDA OCH ALLT!!! SKA BARA HÄMTA UT DOM NU:D:D


OBESKRIVLIGT!!

Grejen är denna att den här dagen har nått ÖVER mina förväntningar och jag är OBESKRIVLIGT GLAD just nu!!:D:D:D

För får jag reda på att Adam ska komma till Sverige!! De gjorde helt klart min dag. För saken är den att jag trodde verkligen INTE att han skulle komma till oss i Sverige. Jag visste att han skulle komma till Norden men jag chansade på att han skulle till Finland med tanke på att han är mycket störr där. Men HAN KOMMER HIT! TILL SVERIGE! :)

09-11-10 kommer Adam till mig!! Jag har drömt om denna dagen♥

Biljetterna släpps inte förens på måndag så jag kommer vara nervös tills jag fått en biljett! Det finns nämligen bara 850 stycken ar jag hört?! Och konserten ska äga rum på ett ställe som heter Debaser Medis i Stockholm.

Sen lite senare får jag ett sms om en jobbintervju imorgon! Fatta att jag blev glad då eller! Och fick ett ännu större smile på läpparna! HEEELT GALET att två så grymma saker händer på en dag!!! :D


I'm ready!! Adam come here and get a little Swedish love! *lots of Swedish love* ♥


VERY VERYYY GOOD NEWS!!

OMG OMG OMG OMG!!!! DENNA DAGEN BLEV HELT PLÖTSLIGT 10000000 GÅNGER BÄTTRE!!!!! :D:D:D:D:D

ADAM LAMBERT KOMMER TILL STOCKHOLM 9 NOVEMBER!!

ÅÅH JAG DÖÖÖÖÖÖR!! :) MAMMA MÅSTE LÅTA MIG ÅKA!!

OKEJ JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA ANNAT ÄN ATT JAG ÄR ÖVERLYCKLIG


VECKANS LÅTAR

Förut körde jag alltid "veckans artist" men efter ett tag tyckte jag bara att det var helt onödigt med tanke på att Adam alltid är veckans artist numer;) så nu kör jag på veckans låtar istället. Bra va? Det är alltså de låtarna JAG lyssnar på, inte de nyaste heller hetaste låtarna just nu. Ah tror att ni fattar.

Förra veckan var det Bumpy Ride med Mohombi och Dangerous Game med Darin från hans nyaste platta! Denna veckan blir det liite annarlunda men jag har klämt med Adam faktiskt hehee. Jag kör på Aftermath som faktiskt är en av mina absoluta favorit låtar. Lyssna på texten! Det är dessutom en aukustiskt version och ett live uppträdande från förra veckan faktiskt.


Sen så har jag valt en låt som heter The Beautiful People av Marilyn Manson. Har alltid vart jätteemot honom för jag tycker att han ser så läskig ut och jag har aldrig riktigt lyssnat på honom. Men de har jag gjort nu och han är faktiskt rätt okej! Så han får vara med.

Två helt olika låtar men ah hahaaa:P hoppas att ni lyssnar på dom! Som sagt, dom finns i menyn under veckans låtar!




IDOL 2010

IDOL 2010.. dags för en sjunde säsnong. Jäklar va längre de har hållt på ändå. 6 säsonger har gått vilket betyder 6 nya Idol-vinnare. Men vilka ha det vart och vart har dom tagit vägen? .. Och vad har hänt med andra deltagare..

Säsong 1 - Daniel Lindström.. han har ju TOTALT gått upp i rök. Istället så blev det Darin som slog igenom och har nu släppt 5 superbra album!

Säsong 2
- Vem vann då? Agnes va? aah tror de, och hon är fortfarande superaktuell ju! Sebastian som kom tvåa är ju aktuell i musikalen Grease. Sen så är det andra från den säsongen som också har gått långt.. Måns Zelmerlöw som nu är aktuell i Romeo Och Julia som Romeo. Ola som har en jättebra solokarriär. Och Sibel!

Säsong 3
- Vanns av Markus Fagerwall som har blåst bort med vinden. Två kom Erik Segerstedt medlem i E.M.D och de tror jag inte att någon har missat, eller? Och även Danny vad med de året också och har medverkat i Let's Dance

Säsong 4
- Marie Picasso och vart har hon tagit vägen liksom? Amanda Jensen dock är ju igång! Gillar inte henne men men.. sen så har vi Mattias Andreasson 3e medlemen i E.M.D.. Tror nog att han är den som lyckats bäst från den säsongen eller? Även han har medverkat i Let's Dace och vann dessutom!

Säsong 5 - Kevin Borg som egentligen var den självklara vinnaren ändå ifrån början. Fortfarande aktuell just nu i den svenska uppsättningen av High School Musical. Sen har vi Anna Bergendahl och Johan Palm. Och så Alice Svensson som kom tvåa.. som ibland kan ses på kändis-events typ mer än så vet jag inte.

Säsong 6
- Vanns av självaste Erik Grönwall har släppt ett cover album och sitt egna. Turnerar runt och sådär så han är ju igång liksom. Sen har vi Tove som är lite halvt aktuell typ. Och självklart Eddie och Rabih som tillsammans tildar Rebound och DE har väl KNAPPAST någon missat?

Så vi har ändå fått ihop några svenska idoler:) Även utav dom som åkte ut tidigare i tävlingen. Speciellt E.M.D kanske. Ola har klarat sig bra och Rebound är på glöd just nu! Men den som klarat sig allra allra bäst måste väl ändå vara Darin:D Aja ikväll startar en nu säsong och jag sitter helt klart bänkar framför tvn!






STANDING WHERE YOU LEFT ME

Känns jäkligt skönt att börja klocka 8 och sedan sluta runt 11! Dock så fick vi ytterligare en fältuppgilt i skolan idag. Nu ska vi gå till en butik och lära oss om deras profil typ. Tyvärr kan jag inte förklare det bättre än så för jag förstår det knappt själv. Av den informationen vi får ut ska vi iallafall göra en Power Point presentation som jag ÄLSKAR såå *ironi*

Så de lär ju bli skoj att se hur detta slutar. Men de ska nog gå bra! Har inte åtit någon lunch idag heller eftersom vi gick direkt från lektion och till stan för att göra denna uppgiften då.. så jag kanske ska se om vi har nå mat hemma eller vad tror ni? Äter du lunch varje dag?:D

Nu ska jag ta mig något och äta iallafall och pumpa lite Erik Hassle och förmooodligen lite Lambert också heehee Sen så ska jag byta ut veckans låtar också.. som ni hittar till vänster högst upp i menyn!!



LATER BITCHES HIHIIII!

MODERAT ELLER SOSSE, VAD ÄR DU?

Förlåt förlåt! Jag har verkligen inte suttit och skrivit politik ända tills nu så oroa er inte! Sanningen är att jag inte ens gjorde klart det jag skulle göra men jag är en bra bit påväg.

Det jag ska göra tillsammans med en kompis är att gå runt till de olika partierna och ställa just de frågot VI vill ha svar på, och de var alltså det vi gjorde tidigare idag. Sedan ska vi sammanställa alltsammans och berätta inför klassen. Självklart så ska resten av klassen göra samma sak. När alla sedan har gjort det så ska vi ha ett litet "mini-val" i klassen!

Sen så tänkte jag att det kanske kunde vara skoj och se vad ni tycker om partierna och sådant. Sen förstår jag att ni kanske inte är så insatta i politiken med tanke på att de flesta av er.. percis som mig inte har rösträtt än. Men för det så får ni ju ha en åsikt ellerhur?! :D

Så för er som är lite intresserade iallafall så kanske ni ville skriva om vad ni tycker lite kortfattat och kanske vilken sida ni skulle vilja rösta på.. om ni fick ;)


Är du Moderat eller kanske Sosse? Eller är du kanske för något annat parti;) TELL ME!


PLUGGET ÄR IGÅNG PÅ ALLVAR

Har inte riktigt tid att blogga nu... måste skriva rent en grej som vi gjorde i skolan idag. Har med valet att göra, kan berätta mer om det senare.

pussss så länge!


OF TO SCHOOL

Skola!!! Ha bästaste dagen! Hörs när jag kommer hem för jag lämnar datan hemma ;)

puussss

KOLLAT PÅ SÖNDAGSFILM

Har precis kollar på söndagsfilm på tv3... Dumpad hette den iallafall och va aaaaas rolig!:)

Har värken tid eller lust att berätta vad den handlade om.. så undrar ni så får ni kolla på den typ. Marshall från How I Met Your Mother va med också. Han är även med i I Love You Man som jag berättade om för ett tag sedan! Också en hysteriskt rolig film så se den också.

Så nu har ni två filmer att se en regnig dag eller något. Nä nu är klockan snart 12 och jag ska upp 8 så nu vill jag sova!! :) nanaaa pussss♥


Nu ska jag drömma om min prins hihiii♥

SLAPPEDAG

Klockan är halv två, jag sitter fortfarande i pyjamas vid datorn. Idag har jag inte tänkt göra någonting alls. Jag vet inte vad jag ska äta för mat för kocken aka min bror har inte vaknat än.....

Sitter iallafall och kollar På shutter Island som är skiiitkonstig. Jag har även hunnit att kolla på Adam Lamberts konsert ifrån igår på youtube! God Bless Youtube:)

Vet inte om jag kanske borde ståda lite i mitt rum senare.. jag har börjat slarva och efter 2 dagar ligger det kläder och onödiga grejor framme och tar en massa plats så jag BORDe nog säda upp lite! Eller vad tror ni? Måste även köra en uppdatering på datorn för den har börjat sega som fään. Vanligtvis uppdaterar jag den en gång varannan vecka men nu tror jag inte att jag har gjort det på ca 1 månad eller kanske mer:O

Men som sagt.. det är söndag och söndag = slappedag!


Älskar tatueringen på handleden!



SUPERMAN

Ligger i soffan med sitt gosiga duntäck och kollar på Superman Returns samtidigt som jag halvsover. Har inte sett filmen innan men den är faktiskt bra, dick inte lika bra som Smallville hihiiii :)

Tänkte bara updatera lite snabbt i pausen sådär
puussssss♥

IN IT TO WIN IT

Hemma från IKEA och sitter just nu i soffan och kollar film. Bring it on: In It To Win It! :) jättebra film.. cheerfilm dessutom. Och Michael Copon som spelar Penn är ju bara såå heT! Och bara för att jag har slutat med cheer betyder de inte att jag fortfarande just love IT!


Visste ni förresten att det var Michael Copon som skulle tagit över rollen som Jacob Black i New Moon? Pga att Taylor inte var tillräckligt muskulös hahaa. Så Taylor tränade som en dåre för att få den kroppen har har nu för att få fortsätta mid Twilght filmerna.

Annars så hade nog Michael gjort en bra roll som Jacob Black!;) Dom är faktiskt ganska lika också.. Men ah...


puuuuuussssss♥

MILSTOLPE!

Wihoooo! :)

500 inlägg är nu klara! Känner mig lite smått stolt, för de att jag alltid har lagt ner bloggen innan jag ens har kommit till 200! Men nu är det 500 så nu ska jag fira med frukost hahaa;)

puusssssss♥ åker till IKEA sen också och sen får vi se vad jag hittar på för bus!

JAG ÄLSKAR DENNA KILLEN!



Aftermath är en av mina ABSOLUTA favorit låtar!♥

VIDEOS FRÅN NRJ IN THE PARK

Rasmus Seebach - Engel!
ååh jag fick riktig gåshud♥



Reebound Not Helpless♥ Love!

HOMO SAPIEN

Många är emot homosexuallitet men HOMO betyder människa!! Så alla ni GAYHATARE.. kan ta er nånstans hahaaa:)

I love all gay people.. Adam, Bobby.. all of you ;)


puusssssss har inget att skriva.. får se vad som händer ikväll!

I'M GAY

Kollade igenom lite skvallersidor sådär. Trottnade på grillningen utav Reinfeldt! .. Iallafall så hitta jag fram till ett inlägg sen i januari i år. Det står om de bästa kändiscitaten från 2009, bland dessa fanns ett utan Adam Lambert:)



HAHAHA okej de kanske inte är så skoj för er andra men jag tycker att det är HYSTERISKT skoj HAHAHAHAHAAA :D Dom flesta vet nu vem Adam Lambert är, t.o.m här i Sverige men det roliga är att vissa faktiskt blir förvånade när dom fattar att han är gay! I mean come ON.. hur kan man inte fatta de. Kläderna, sminket,.. allt! I donät care, I love him no matter what♥

David Letterman: I got into the car this morning and the navigation lady wasn't speaking to me.
Megan Fox: I'm clearly not ugly.

HAHAHA Megan Fox kommentar är så KLOCKERS!

VAL, KRIG OCH ...... ZLATAN

OJOJOOOOj man märker verkligen på statistiken att skolan har börjat... sämre uppdatering än vanligt heheee. Färre inlägg=lägre statistik. Men men de löser sig. Istället för att babbla på om hur skolan har varit så kan jag ju kanske ta upp något mer aktuellt och kanske lite instressantare. Typ som....

Valet?
USA har dragit tillbaka soldarena ifrån Irak?
Zlatan till Milan?

Det var allt jag kunde komma på, det är allt som står om man slår upp Aftonbladet på nätet. Valet vill jag inte yttra mig alltför mycket om eftersom jag bara är liten och 17 år och ändå inte får rösta. Men jag tycker tvärt emot dom flesta att politik är ganska intressant och sådär. Men jag tänker inte säga att jag ska rösta på Sossarna eller Moderaterna och DEFFINITIVT inte Sverigedemokraterna (om jag nu hade fått rösta) Alla har bra frågor men alla har också dåliga frågor. Jag hoppas verkligen att alla som får rösta och har åldern inne röstar på ett parti och inte röstar blankt! Röstar man blankt har man heller ingen rätt att klaga.. anser inte jag!;)

Jag tycker att det är roligt att diskutera politiken med andra även fast att jag inte får rösta. Och alla tycker att det är så roligt att prata med mig om det för jag blir alltid så upprörd och frustrerad när jag pratar om det. Dock så handlar ALL politik om EN ända sak... och det är MAKT!


JUSTDE! IKVÄLL KLOCKAN 20 PÅ SVT SKA REINFELDT GRILLAS! JAG SKA KOLLA! SKA DU?


Att USA nu ÄNTLIGEN har dragit sig tillbaka och kallat fred är så AWSOME! Nu har jag ingen koll på hur länge detta kriget höll på men de va ett jäkla tag!
Men nu är det ÄNTLIIGEN slut så.. THANK YOU OBAMA! :)  Vi får hoppas på att det är slut iallafall! Bush gjorde ju ett misstag 2003 då han förklarde att kriget var över. Dock så hade han GRYMT fel! Vi får hoppas att de blir rätt denna gången. Och se om det håller.


Jag tittade iallafall lite på livesändingen från Irak igår där man höll ett flertal tal och såndant. Vill du läsa mer så klicka här för att läsa en artikel ur Aftonbladet från igår!


Zlatan till Milan..? So WHAT liksom.. dig deal? Ska de behöva ta över hela jäkla media eller? Han har vart på tv hela veckan nu ju! GET OVER IT!



TITTA OCH NJUT SÅ HÖRS VI IMORGON





GILLAR!!


Min termometer står på 25 men den ligger rakt i solen så! Men de känns gutt, lite värme kvar iallafall:) Gillar veckans prognos STARKT!

Ut och springa...

AN HOUR..

Hemma igen! :D

Har vart hemma i ca en timme. Slutade ju klockan 9 idag, hade bara en lektion. Känns lite onödigt att åka till skolan för att ha en lektion. Så jag har tänkt att jag ska höra med min lärare om jag kanske kan jobba hemma istället, iallafall de lektionerna vi inte ska ha speciella genomgångar eller så. Kan ju hoppas att det går igenom men TVEK på de!

Men nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen.  .. alla andra är i skolan ju!

Hmm.. aja vi får väl se, ppuuuuussssssss♥

RSS 2.0