DAGENS

Inne på Clas Olsson men anna .. hon hittar en sparkcykel .. åker runt runt .. sen ramlar hon haha såg helt fail ut !!

Sitter inne på Donken så sitter det en bebis bakom mig som kollar. Sen kolla bebisen bort så säger jag "psst" så kollar den igen hahahahahaha.

Fortfarande på donken, det finns en stolpe med ballonger till alla ungar. Ballongerna tar slut, så kommer de en kille och fyller på, när han kom tillbaka var dom slut igen haha fan va vi garva !! :D

DAGENS ÄCKLIGASTE !! Donken .. fortfarande .. så är handikapptoaletten/skötrummet upptaget .. så mamman drar av ungen byxor och byter om på sin unge utanför toan .. alltså UTE DÄR MAN ÄTER !!!!!


PLASTIC BARBIE

Människan ser ju inte klok ut :O
okej hennes kropp är snygg men bomberna är fööör stora, de passar inte ihop med resten ju..

Helloooo plastic barbie !!
Stackars Spencer.. Hon va ju så söt innan juh .. va hon tvungen att gå och operera hela kroppen ?

ANSWERS

Har du några förslag på bloggnamn ? 
Det bästa är att ha ett kort och lätt bloggnamn som är lätt för andra att komma ihåg.

Jag har läst att du har skrivt mycket om adam lambert, varför gillar du honom så mycke ? 
Jag har nästan precis "upptäckt" honom för jag tittade inte på American Idol förra säsongen :O Men han är verkligen GRYM och jag uppskattar verkligen hans musik. Han är en otrolig artist och hur snygg som helst .. eller mer vacker kanske :D



Vad e det första du tittar på hos en kille när du träffar honom för första gången ?
Jag älskar rumpor så jag skulle nog säga de men och leendet och ögonen. I know the perfect one ;)

Vad tycker du om Sverigedemokraterna ?
Jag är inte så engagerad i politiken och dom olika partierna men dom har ju många frågor angående invandring. Jag vill helst ine yttra mig men vissa saker som säger stämmer andra inte. De beror helt på vad man har för värderingar. Men Sverige är ett av de land i världen som välkomnar dom flest från utlandet och jag tycker det är bra och så. Men om man ska bo här så tycker jag att man ska försöka ta del av det svenska samhället. Det verkar som att Sverigedemokraterna gör allt för att stoppa invandring och sådant, det tycker jag är helt fel !! för det är fan inte bara folk från andra länder som bär sig illa åt här .. det är lika mycket svenskar som inte kan uppföra sig !! Jag har mycket fler tankar men det får räcka, för jag vill inte göra detta till en big deal även om det är det för samhället.
WOW de blev långt ..

Vad ska du göra i sommar ?
Jag ska ha grymt jäkla skojj !! Sen så har jag sökt till ett militär-läger som är i juli, men det är inte säkert att jag kommer med eller så men jag kan ju alltid hoppas. Ett sommarjobb skulle ju inte sitter fel heller, har sökt ett par stycken så vi får se. Och självklart massa sol&bad :D

Vad använder du för smink ?
Jag använder faktiskt inte så mycket smink längre, jag sminkar mig inte ens varje dag. Det är bra att vila huden ibland från foundation och puder och allt vad det är. Men använder jag smink så blir det lite foundation, mascara och rouge typ.


Perfekt !! Ger en snygg fräsch sommar-look right ?

Vilken är världens bästa låt enligt dig ?
ooh thats a tuff one .. men jag har absolut ingen aning de varierar hela tiden, men just nu så är det helt klart Whataya want from me - Adam lambert och Sunset boulevard - Tyler Hilton .. Den får bli veckans låt ..

Om du fick skriva en bok, vad skulle den få för titel? Det ska vara något slagkraftigt och som beskriver ditt liv som du levt det hittills.
Let me get back to that question later.

Favoritfärg på kallingar?
Använder inte de allt för ofta men hmm .. I like pink ?

XS eller L? (Fritt att tolka)
M .. ? Inte för stort .. inte för litet .. lagom skulle jag säga haha som sagt
fritt att tolka :D

Favoritfilm?
Dirty Dancing !!

Hur länge har du bloggat?
Sammanlagt ca ett år nu tror jag. Min första blev hackad av någon konstig anledning :( den andra var på wordpress man jag gilla de inte så now here I am.

Vilka bloggar läser du och vilken som är din favorit och varför ?
Hmm .. Jag läser mina vänners bloggar sen så läser jag alla dessa stor bloggar, vissa oftare än andra. Men dom jag läser dagligen är Gaybloggen, Paow, DennisM och Kissies bloggar. Gaybloggen är min absoluta favorit, för han verkar verkligen vara sig själv rakt igenom och han skriver ibland inlägg som får en att tänka efter ibland. Sen så är bloggen i sig väldigt underhållande.



Vad är ditt problem ? varför är du sån fitta ? din blogg är sämst !!!
Jag vet inte, vad är mitt problem ? Om du nu vem du än är tycker att jag har ett problem .. feel free to tell me. Och fitta .. ? Seriöst, väx upp !

annnnaaaaaa, knycklar du eller viker du toapappret när du skiter ?
hahaa Dina, jag brukar faktiskt vika de, de känns liksom bäst. Men de är väl en smaksak antar jag :D

Men om du fick va kille för en dag va skulle du göra då ?
Spana på tjejer och försöka förstå fascinationen med det.

Vad vill du göra i framiden ? Och vart vill du bo ?
Saken är den att jag har INGEN som helst aning om vad jag vill, men jag vill få en bra karriär och en husband och en unge eller två kanske, de är väl det alla vill antar jag. Och sen så har jag alltid drömt om att bo i USA .. Kalifornien kanske ..

Vem är din favorit skådis och vilken film tycker du är bäst med honom/henne ?

Den är ju också supersvår, jag har så många .. George Clooney, Kirsten Dunst, Patrick Swayze, Ashton Kutcher. Men om jag småate välja en nu så väljer jag Ashton Kutcher och The Guardian.


Kevin Costner är ju het ! Eller han va .. nu är han bara gammal :D

 


..


Att Jackson Rathbone som spelar Jasper Cullen i Twilight har medverkat i OC som Justin. Lite skillnad att gå från en California boy till en vampyr eller ? :D




Mentworth Miller som spelar Michael Scofield .. har gått upp några kilo :O Från att bli utsedd till en av USAs snyggaste killar så är det allt ett steg neråt .. I wonder what happend ?


Jag menar .. han är gaaaaalet snygg .. eller ah .. han va !! He's gotta step it up

XOXOO

STUDY-BUDDY

Söndag idag .. vilket betyder skola imon och plugga matte idag :(
Ajaa, jag har vart duktig idag iallafall och vart ute och sprungit med Bjällan och tro de eller ej .. men de va faktiskt jag som fick peppa henne den sista biten :D *stolt* hahaa :D Sen tog jag mig en kall dusch, och jaa den va KALL ! asniice.
Fast nu har mitt hår pajjat .. de får massa fula lockar när jag inte fönar håret buhuu :(

Men men .. nu ska jag skutta över till min study-buddy .. wish me luck !!


röd som en tomat efter min lilla springtur !!

I'M HOME

Yes yes ! :D Hemma helt oskadd hehee men ah ska glo OC nu pössss

UT NU

Ska ut med Bjällan en stund .. får se vad vi hittar på :D
Hörs sen pusspuss

I LIKE IT !






SEBOLINA OCH JENSA = HEMSKA


SÅ HÄR HEMSKA KOMPISAR HAR JAG !! KLICKA HÄR

FRÅGESTUND


Fråga vad du vill, jag svarar på allt nästan
Avslutas när jag känner för de ! :D

HISS OCH DISS


Nu ska jag diss så de skvätter om de ! haha om man nu ens kan säga så ? :|

Nu ska jag tamejfan dissa äckliga cigaretter ! För de första får man ett kortare liv. För de andra kostar de en jäkla massa pengar och för de tredje så luktar de RÖV ! RÖKNING DÖDAR!


Sen så tänker jag dissa äckliga potensekvationer som jag inte fattar ett piss av !! Undra hur de kommer gå nästa år och året efter de .. om detta bara är matte A hur ska jag då klara matte B och C hmm .. Jag kan ju trösta mig med att jag har en svårare bok än resten iallafall hahah :P Nejj men jag är faktiskt duktig men nu är jag nästan i behov av privatlektioner hahah ..


Dessa individuella-val tänker jag också passa på att dissa ! Vi fick pappret som man ska fylla i idag, visserligen fanns de inte alltför många att välja bland men dom räckte för att förvirra mig rejält !! Jag ska läsa 100p i tvåan och 200p i trean och de jag vill läsa blir typ .. 450p :O Hur ska jag välja dåda ? Men jag tror man kan få läsa mer än 300p kanske så jag får se till att kolla upp de med min studierektor !
GAAAAH its driving me CARZYYYYY !!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Hissar är mycke roligare än dissar right ?

Rebound - Hurricane .. RabihJaber och EddieRazaz måste få en feting hiss nu asså !!! Låten fastnar verkligen på hjärnan, jag tycker helt ärligt att den är grym :D What do you think ? Och jaa jag vet att jag la in låten igår men den förtjänar fan ett inlägg till hahah. Så en FETING hiss till dom. Sen så har ju Erik släppt sin nya singel också men den finns inte uppe på youtube än (jag hittar den inte iallafall) men den måste få en hiss också "Crash and Burn" heter den ni kan ladda ner den från itunes iallafall.



Sen så vill jag hissa Fia .. Okej jag kan få små dampryck på henne ibland men den bruden är verkligen hur skojj som helst och man garvar typ helt tiden när man är med henne hahaa :D och Fia om du läser nu så skrattar jag ihjäl mig åt din imitation av ***** gångstil hahahahahahah :D



Och i samband med bilden vill jag hissa Macbooken och PhotoBooth hahahah :D de är superbra tidsfördriv på onödiga lektioner hahaah :D



HAHAHA :D




FIREFOX

Jag har lyckats lägga på två program på Firefox ?
Här är det ena


De är typ en slideshow eller va man ska kalla de .. man kan kolla bilder, kolla film-trailers, spela spel tror jag, kolla musik massa :D ganska användbart hehee


De andra är hmm .. vet inte vad det är men man kan gå in på msn, twitter, facebook och sånna dära grejs. De är som ett fönster som hela tiden är öppet till väster. Lite svårt att förklara hahaa men de är säkert bra de också bara de att inte jag fattar hur man gör :P

Sen så till sist så har jag hittat en sida där man kan välja olika teman att ha i sin firefox .. HÄR är länken till sidan om du vill ha den :D

REBOUND - HURRICANE


Hurricane Hurricane .. Hurricane Hurricane
She's like a bomb, thats about to explode on the floor .. :D

Its good !! No Its GREAT !! :D

MÅL I LIVET

Gjorde precis min dagliga runda inne på Aftonbladet och även idag hittade jag lite spännande grejs :D


Stämmer de tror ni ? Jag tror faktiskt att nästan alla mer eller mindre har försäkt att gå ner i vikt och har man inte de så tror jag helt säkert att man någon gång kommer göra ett försök. Jag ska vara ärlig och säga att jag har tänk på att jag kanske vill tappa några kilon men de va då inte nu haha men jag gav upp efter jag ens hade tänkt klart den tanken haha :D de skulle verkligen inte funka !
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sen så hittade jag en grej om att man .. ah ni ser ju själv ? Whats up with that liksom ? huh ?



Att gå liiiiiite över gränsen kan jag tycka, eller ? :thumbdown:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Sounds good to me ? Vissa kvinnor kanske behover de inte vet jag, men i så fall så äre ju sketa bra, right ? :thumbup:

PLEASE BE PATIENT

Lite tålamod please ! :D

Jag har inte en stor blogg direkt så jag känner inte att jag har någon skyldighet att uppdatera flera gånger om dan och just nu har jag faktiskt ingen lust att blogg pga personliga skäl. Först så fick jag ett mail och sen en kommentar om varför jag inte bloggar så mycket nu.





De är jättegullit att läsare undrar men just nu är inte allt på topp men jag lovar att jag ska försöka blogga.
Men nu ska jag och mami kolla på Bond så ah ..
pusspussss ♥


ÄR MED I TÄVLING

Är med i en tävlingDennisMs blogg!! :D
Vet inte om det är såååå stor chans att jag vinner men jag är ju i gaaaanska stort behov av en ny, min är ändå väldigt gammal !! hahaa :D


DENNA SNYGGINGEN VINNER MAN !! :D PLEEEASE GIVE IT TO ME DENNIS M




SO MESSED UP !

Everything is jst sooooo messed up right now !!


...

Mår inte bra bloggar när jag har lust igen !



SUNSHINE



Bye bye of to school ! :D 12C° ute ffs !!!!

AMERICAN IDOL


Now thats a performence sa Ryan Seacrest

De är fan bara 8 kvar nu juh i American Idol ! Jag håller iallafall på Lee Dewyze och Tim Urban :D


Från igår Lee DeWyze - Little less conversation av Elvis !


Också från igår, Tim Urban - Can't help falling in love whit you av Elvis !

ADAM LAMBERT AND ED WESTWICK .. AGAIN

Jag funderar på att dumpa Ed Westwick och köra på Adam Lambert. Eller jag kanske kan ha båda ? :D fast fan .. Adam är ju gay fan .. annars hade jag typ hoppat över honom hahaa ..

Hoppas ni förstår ironin :D

Men nejj nu ska jag vara seriös. Okej jag gillar typ all musik och jag hoppar typ fråm favvis till favvis men nu tror jag verkligen att jag har hittat den jag letade efter. Adam Lambert är verkligen hur jäkla grym som helst, han har världens finaste röst och dessutom är han galet snygg.


Han är verkligen snygg men också sjukt vacker. Och hur söt som helst utan smink och grejs.

Och Ed Westwick .. hmm .. jag läste om honom i SOLS ni vet tidningen ? Så då hade dom frågat vad han skulle göra om skådespelarkarriären skulle gå åt skogen (vilket den förhoppningsvis aldrig gör för han är grym) men iallafall så sa han att då skulle han plantera trädgårdar .. kanske inte de man hade trott men då hade han sagt. Tyckte de va lite skoj sådära :D


Hur jäkla het som helst !!!

Adam är favvis artist, verkligen en grym performer och Ed utan tvekan favvis skådis :D

LOTS OF THINGS TO DO

Hejsan hopp getsnopp ? Rimma de :question:

Shiit det känns verkligen som att jag har fullt upp nu. Jag har vart i skolan i tre dagar nu efter praktiken och lovet och jag har redan fått 4 arbeten och inlämningar som ska göras .. whats up whit that liksom !!

Först så äre dom dära APU-frågorna om praktiken då.

Sen så är det en redovisning som ska göras med power point och allt (som jag inte har lärt mig hur man gör än) och de ska vara typ 10 min !!

Sen så har jag en svenska inlämning, då ska jag skriva ett reportage.

Och till sist en inlämning i Gimp men de är inte så svårt juh eftersom att jag är ganska duktig hahaa :D


Sen så är det nationella mellan och efter alla dom dära arbeten och inlämningarna :O och sen så är det kanske några prov och några redovisningar kvar tror jag kanske .. och sen äntligen så är det SOMMARLOV !!

Men det känns som att jag har fullt upp nu dom här sista 8 veckorna .. but I think that I can do it :D


Men nu så sks jag knarka lite Adam Lambert medans middan blir ready! :D
pusspussss


MY BOYS



Jag har gjort bilderna själv faktiskt :D *stolt*

PAUS

Nu tar jag en liten paus från bloggen så ni vet det. Jag kommer kanske slänga in något inlägg om dan kanske men vi får se. Jag blir inte borta länge bara ett litet tag sådär :D


Don't miss me toooooooo much pusspusssss :D

SÖNDAG DEN 11 APRIL

Godmorgon mina underbara solstrålar ! :D Hur mår ni ? Jag har aningen ont i huvudet.. va hos Bjällan igår.. kom hem runt 01.30 .. somna runt 3 tror jag sen vaknar jag klockan 6 typ och hör en massa fåglar .. så va jag helt snustorr i munnen. Men men hahaha :D

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Måste kanske plugga lite .. har inte vart i skolan på 3 veckor nu och jag har lite att göra. Förutom de så ska jag nog bara chilla och se till så att jag är utvilad inför en ny skolvecka.

Men ni får ha de så jättebraa och en underbar dag i de härliga vädret sp hörs vi sen ! pusspusss

ITS TRUE .. HE IS A FREE MAN

ED Westwick är nu singel. Nu är det säker fakta !! :D


Han är helt heartbroken .. stackarn !

XOXOOO

INGEN RUBRIK

Idag äre IDOL audition i Göteborg .. WOHOO. Jag skulle faktiskt ha gått dit, dock för skojjs skull .. jag kan inte direkt sjunga hehee men min kompis är där ialf och jag hoppas verkligen att hon går vidare .. och jaa hon sjunger jättebra !! :D


Annars så är denna dagen helt underbaaaar. Solen är på G idag med och snart är det fan vår på riktigt !! Fast fan .. då kommer pollen .. jag HATAR pollen !!! :O

Men ni får ha en underbar dag nu pusspusssss :D

XOXOOO

REBOUND -HURRICANE

Nästa vecka släpper två av mina favvisar sin första singel. Eddie & Rabih .. tillsammans bildar dom duon Rebound och singel heter Hurricane.

Can't wait to hear it !! Den är säkert GRYM :D



ED WESTWICK GOSSIP

De ryktas att Ed är singel. True or false ?

Jessica Szohr firade nyligen sin födelsedag och flirtade öppet med Eds kompis Marco. De har visat sig att dom hamnade på samma hotel .. but no one knows what happend behind closed doors. När Ed hörde nyheten slutade hans och Jessicas relation tydligen omedelbart:O

Fast självklart är det fortfarande inte klart vad som egentligen hände på hotellet och vad som har hänt eller inte hänt mellan Ed och Jessica. Det är ju trots allt bara ett rykte än så länge .. ingen fast fakta.



Faaast å andra sidan så gör de ju inte så mycket för min del .. i sånna fall har jag ju honom för mig själv hahaa :D


Mr & Mrs Ed Westwick .. love it !!

XOXOOO

VÄRT ELLER OVÄRT ?

Sorry for no bloging yesterday :D

Hallå shiit !! Fatta sikket niice väder det är idag eller ?? Ska bli hur gott som helst att grilla sen, som jag har längtat hahaa love it !! :cool: WOHOO sol hela vecka juh !!



Måste ut med moppen idag också juh .. jag ska antagligen inte ha kvar den och jag har inte använt den under hela vintern så batteriet kanske inte är på topp hehee .. så jag måste "ladda upp" de lite eller vad man nu säger :P


XOXOOOO



HELLIIS WEARS A MASK


Inte direkt en av mina rutiner men men hahaa :D Känns sketa konstigt för masken har stelnat och jag kan inte le, kaänns som jag har gips i hela fejjan mohahahaaa !!

HISS OCH DISS



FOLK SOM SÄGER EN SAK MEN GÖR EN ANNAN
Nu är jag verkligen trött på att folk säger att dom ska göra saker och sen gör dom inte de. Okej ibland kan de kanske hända att något kommer emellan men inte varje gång eller ? Jag är trött på att sitta och bestämma skaer och ting och sen blir det inte av. I mean come ooooon .. hur svårt kan det vara att bara säga nejj de går inte för att .... blablablaa.

SKITSNACK
Jag vet att alla snackar skit om alla, de kan ingen stick under stolen. Jag kan snacka skit ibland, visst kan jag det, men det är inte lika skoj när personen i fråga får reda på de liksom. Jag har själv vart i den situationen att någon av mina kompisar snackar skit om mig och att jag sedan har fått reda på de och oftast så är det verkligen skitsnack något som dom bara har hittat på bara för att liksom. Det skulle verkligen vara så jäkla mycket skönare om alla bara kunde sluta (!!)



SKOLAN
Vi har en uppgift just nu att vi ska koreografera en dans på typ 3 min !! FATTA 3 FU**ING MINUTER.. och det ska vara klart på hmm.. måndag tror jag och jag och min grupp har inte ens börjat !! :O Gotta get started känner jag :D






ADAM LAMBERT !!
Jag bara måste hissa honom, han är så GRYYM. Jag kanske har en liten crush hihii .. to bad i sånna fall med tanke på att han är gay, så congrats alla killar haha :D Nejj men seriöst hans röst, jag smälter typ. Love Adam Lambert. Sen så ska han vara gästdomare nästa vecka i American Idol WOHOO :D



If I Had You (On Oprah)




VÅREN !!
Sen så måste jag hissa att våren faktiskt är på G (!!) Äntligen eller va säger ni ? De är på tiden nu, de är ju föfan april redan :o Vilket betyder att det snart är SOMMAR .. jag har räkat ut att det faktiskt bara är 8 veckaor kvar till sommarlovet efter påsklovet nu. Underbart ellerhur ?! Ska kanske på militörläger i sommar faktiskt hehee. Hoppas att jag itne behöver snagga mig :|



MIG SJÄLV
Jag ska vara lite egoistisk nu och faktiskt hissa mig själv :D Jag har blivit mycket säkrare i mig själv känns det som och jag säger precis vad jag tycker (det har jag alltid gjort iofs) men ändå jag står verkligen för vad jag tycker och tänkder och jag är inte rädd för att säge det som jag vet att säkert många andra är. Det är inte så att jag är världens bitch och säger percis vad som helst till vem som helst, men om någon frågar vad jag tycker så säger jag det jag tycker och hittar inte på en massa skit :D Jag är stolt över mig själv!!





PETVILLE



HAHAH jag fattar inte att jag fortfarande spelar detta jäkla spelet, helt sjukt (!!)
Ser ni vikken level jag är på eller ?! ;) Blir alltid lite fast i alla facebook-spel. Fast jag fattar inte hur vissa fortfarande orkar med Farmville.

Är inte ett dugg trötter så jag vet inte vad jag ska hitta på här hemma hmm .. :question:
Kanske blir lite OC vem vet hihii .. Hoppas ni får en godnatt ialf pusspusssss på er mina små kycklingar så höres vi imöra

XOXOOO

SLAPPIS

PUHH ? Don't know what to tell you .. men jaaa .. jag ska pysa iväg till min mormor om en stund så jag kanske skulle ta och fixa till mig en aning eller ? :D

Jag har hunnit käka kladdkaka och spela wii idag ialf så jag har inte suttit och inte gjort ngnting inte hahahaa :D


haha jag vann faktiskt :P


den va gooood men nu mår jag illa :( buhuhuhuh...

XOXOOO


FÖLJ MIG OCH MIN BLOGG PÅ BLOGLOVIN ?

Under varje inlägg kommer det finnas en liten ikon som du kan klicka på om du vill följa mig och min blogg via bloglovin :D



XOXOOOO

VAD TYCKS OM DEN NYA HEADERN ?



Jag är ändå ganska nöjd med den men jag byter säkert snart igen hehee
Men vad tycker ni ? :D

5 APRIL

WOHOO nu är det lov en hel vecka, as niice :cool:

Vaknade för typ en timme sedan .. whats up whit that liksom ? .. jag sover aldrig så länge. Aja men det är ju jätte deppigt väder så jag vet inte om det kanske blir en sån dära inne dag med bara slapp, eller så kanske jag skull ta itu med mina APU-frågor. Kan inte fatta att jag faktiskt skrev det där men det måste göras .. faast ... kanske inte just precis idag :D

Vad ska ni göra idag ? :D

 


VECKANS ARTIST ..

Adam Lambert !! Har haft mina ögon på killen ett tag nu och han är verkligen dunderbraa. Om ni inte har lyssnat på honom gör det nu nu nu och för er som inte vet vem det är så kom han tvåa i Americam Idol 2009 .. ringer det någon klocka någonstans i huvet på er ? Om inte .. så får ni två av hans topphits som ni kan njuta av :D


Whataya Want From Me


For Your Entertainment

Lyssna och enjoy
XOXOOOO

BLOGGAR SENARE

Bloggar senare :D
Jag har inte glömt bort er, jag lovar puss !!


XOXOO

FELSMS.COM

Till: Dejten
Sms: Sexigt värre. I dag sket jag och såg att majset var osmält. Hela jävla majskorn satt fast i korvarna.
Svar: Nej det är inte sexigt.

Förklaring: Skulle skicka till en polare och äckla mig lite. Tyvärr skickade jag till tjejen som jag skulle dejta på kvällen.

hahaha men eeeuuw NASTY !! ofta de händer liksom :question: :P

LÅNGFREDAG VARFÖR ?

Långfredagen var inte speciellt lång, eller ? Undra varför man kallar det långfredag. Jag vet att det var dagen som Jesus korsfästes men de är väl inte därför som det är långfredag eller ?

Har ni förresten sett filmen The Passion Of The Christ ? Så jäkla hemsk!! Den hemskaste filmen jag någonsin sett. Men den är helt klart värd att se men sjuuuukt hemsk :( Så hemsk så att jag inte ens kan lägga in en bild på den.
Sen så är inte jag troende eller så men om han plågades och torterades så som det är i filmen så ah världen hemskare än vad man kan tro. Har nog aldrig gråtit så mycket till en film någonsin. Den är värre en den värsta skräckfilm du kan tänka dig.

Men shiit jag får rysningar. Nejj nog om detta nu.

XOXOOO ;)





HELLIIS BETYGSÄTTER

Jag är beroende av TV-serier as you might know ? :cool:
Så nu tänkte jag att det var dags att sätta mig ner och sätta små betyg på mina favvisar.

Jag känner mig kluven över mitt beslut på förstaplatsen. Men iallafall ..

På 5e plats sätter jag .. Prison Break. Nu går det ju inte längre, men när det gick på tv3 så satt jag bänkad verkligen. Serien började bra men den tog liksom aldrig slut (klagar inte på de) men alltid när dom hade löst ett problem dök ett ännu större upp så de blev lite tjötigt i längden ..


På 4e plats sätter jag True Blood. I'm over my head i den serien love it love it love it!


Dun dun dun ... 3e plats kommer ingen .. ? Så vi hoppar till plats nummer 2. Där sätter jag One Tree Hill. Jag älskar verkligen serien men den har blivit sämre sen Lucas och Peyton hoppade av så ahh ..


Vi har en 5a en 4a ingen 3a en 2a och två stycken på 1plats WOHOOO :cool:

Love Ed Westwick, love Chuck Bass and love Gossip Girl. Så jag sätter ABSOLUT serien på första plats. Men denna gången är det två stycken i toppen.


Vem tror ni får den andra delen av första platsen ? Om ni har följt min blogg den senaste tiden har ni nog kanske en liten aning om vilken serie det är, eller ? Jag sätter OC på en första plats. Ända sedan första avsnittet var jag fast och det är jag fortfarande.



Vilka är era favvisar ?


RSS 2.0