PUSS

Nyduschad och fin! Ska torka håret sedan blire Roast på Berns, Sex And The City och till sist American Idol (Adam är mentor idag) :D måste ses !

puss♥

ADAM ADAM

Känner att jag måste uppdaterna er med lite schnygga bilder på Adam ;)





SUMMER ?

Det är så jäkla härligt ute !! :D 23° och sol, fast de blåser lite. Hoppas detta håller i sig nu så vi fpr lite sommar föfan. Assoft vecka nu också .. har en lektion imorgon, tisdag och onsdag och torsdag är som vanligt typ, fast vi lär ju inte ha "vanliga" lektioner direkt och sen på fredag är man ju ledig då ! wohoo :D

Dagen har vart härlig iallafall och nu ska väl jag och mamma börja packa så smått när hon kommer hem och sen så har hon lovat mig grillat. Men vi får väl se om hon håller sitt löfte ;) Va tror ni ?

Har dåligt mer bilder nu, så nu får ursäkta !
pusspuss♥

I SUCK

Har vart riiiiktigt sugig uppdatering nu på sista tiden och de kommer troligen inte bli jättemycket bättre nu ett tag framöver, med tanke på att jag ska flytta och de tar la ett tag innan internet är fixat. Sen så i juli ska jag kanske till Könsö i 3 veckor, men vet inte om jag ska dit än för jag har inte fått besked men hoppas går ju alltid !

Sen kan jag ju hoppas på att någon av grannarna har olåst bredband så kan jag ju anvädna deras lite i smyg sådär hihi busigt :D

Ska försöka uppdatera nu i veckan iallafall ! puss sålänge ♥


justde .. grattis på morsdag mamma ! :D


HINNER INTE

Bloggar ikväll hinner inte nu..

ska till MIO sen köpa skor sen på GCOs sommaruppvisning ! :D

BUSY GIRL

Förlåt för pissdålig uppdatering men igår hade jag fullu upp och idag har jag vart ute och flängt med min mamma och bror hela dagen. Va på IKEA och kollade möbler till nya lägenheten. Flyttar redan nästa helg. Vi var även och kollade på lägenheter för jag hade inte sett den innan men den var jättegullig :D

Men jag är dötrött nu så jag stannar nog hemma ikväll. Kanske skriver senare annars skriver jag antagligen imorgon .. om jag hinner. pusspuss♥

FRIDAY NIGHT

Blir nog ingen mer bloggning idag men ni får ha en underbar fredag :D
pussss♥

OF TO SCHOOL

Inte alls taggad inför provet idag men vi får se hur de går !
Nu ska jag iallafall springa till bussen. Skriver när jag kommer hem för jag tar inte med datorn ;)

pusspuss ♥


PLUGGIS

Kommer inte bli några mer inlägg idag för jag måste verkligen plugga gärnet till provet imorgon .. näthandel, wohoo love it ! Fast det är ju kanske inte så bra att bara proppa in allt i huvet såhär dagen innan hehee ......

Kanske slänger in något litet inlägg ikväll om jag hinner, för ikväll är det ju andra kvalet till ESC, får jag ju inte missa :D

men ha en superdag pusspuss ♥

WINNER !!

WOHOOO !! Lee Dewyze winner of the American Idol 2010 :D


SPOTIFY PREMIUN GRATIS !

Kom igen nu och skaffa Spotufy Premiun .. helt gratis ! ;)
Det ändå man behöver göra är att svara på X antal frågor och genom att värva & stycken vänner !
SUPER JUH :D

KLICKA HÄR !

JAG BUBBLAR ÖVER

Gosh ! Jag vet att jag klagar på allt möjligt och jag lovar, det är inte PMS ;)

Men varför kan inte folk MIND THIER OWN FU*KING BUSINESS !! Jag bubblar snart över, jag orkar inte att folk tar allt så seriöööst. Slår du upp ordet "ironi" i Svenska Ordboken så står det klart och tydligt vad det betyder, när du vet det kanske du kan sluta ta allt så seriöst och inte ta åt dig.

Sen stör jag mig på åt he*vete massa andra saker också men kan inte skriva allt. Så mycket tid har jag inte.

Men typ folk som bara svansar efter en. Och nu menar jag inte MINA kompisar, utan en grupp liksom som nästan alltid har en sk. "ledare" och alla andra följer efter och måste tycka och göra samma som den personen. Så störande !

....... TO BE CONTINUED ! ;)


REDIGERAT - HOT OR NOT

HOT


NOT


SAT WHAAT

Det hände en sak idag som jag nog inte får eller borde skriva om, så jag gör inte det. Men jag hoppas att allt blir bra och att inte värre händer.

Guess what ? Nu blire del1 av finalen av American Idol wohoo ! andra delen kommer imorgon :D GO LEE !


Facelook for today !

ELLEN DEGENERES

Fasen va jag älskar Ellen Degeneres :) vet inte vad jag ska säga om henne förutom att hon är hysteriskt rolig haha !



KARRIÄRSBYTE

Ganska nöjd ändå. Jag kanska borde bli inredare istället ? hmm .. Ni kanske har en aning om vad som kommer hända härnäst i mitt superspännande liv hehee ;)

OF I GO

Ska strax iväg och träfa mamma. Vi ska kolla på t**e*** ;) Får se om vi hittar något snyggt. Men först ska jag mumsa lite mat.




ÅT SKOGEN

HAHA matte nationella givk åt skogen, precis som jag trodde. Fick bara G så jag kommer få VG i slutbetyg, det är andå okej liksom :)

Jag och Fia va inne hos stylisterna så färgade dom våra ögonbryn och ögonfransar. Fransarna blev skitbra men ögonbrynen känns lite ovanliga sådär men jag kanske vänjer mig.

Sen så har jag en surprise också men jag tror jag suger på den lite så ni får helt enkelt vänta hehee :) men jag ska vara snäll och ge en ledtråd .. hmm .. eller nääe vafan jag kan inte komma på någon.


haha kolla vilken ful bild, från förra året i Belgien !

TWILIGHT MOVIE NIGHT

Jag har blivit lite utav ett Twilight-fan så jag funderar starkt på att boka biljetter till Twilight movie night den 29 juni, då dom visar Twilight, New Moon och ECLIPSE.



TV NIGHT

Idag blir det tv-night för full rulle ! ;)

Top Model

Norska Hollywood fruar

Med Sex And The City 2 i New york

Sex And The City (repris)

American Idol


Är lite skeptisk till Norska Hollywoodfruar .. det blir liksom för mycket menmen jag ska se om det är något att ha. Sex And The City är ett måste alltid! och .. American Idol tittar jag nästan alltid på även fast det bara är två stycken kvar i USA medans det är typ 10 eller nåt kvar nu när dom sänder det här. Men jag tror att Adam Lambert är mentor denna veckan .. så de kan jag ju inte missa hihii :D

WIHOO

Wohohoooooooo yaay ! Lee Dewyze i final American Idol season 9 wohooo :D Happy happy :) Hoppas han vinner nu då mot Crystal Bowerbox. Don't like her, love Lee .. han har sån dära hes härlig röst .. me like.


TRE VÄNNERNA OCH JERRY


THREE WEEKS TO GO

Nu så, nu är naglarna av. En lossna och då åkte dom av en efter en. Och tro det eller ej, men mina vanliga naglar har faktiskt växt haha .. såhär långa har dom inte vart på länge och då är dom inte speciellt långa heller. Fast dom är jättemjuka nu så dom kommer gå av tills imorgon typ.

WOHOO 14 days to go!
Och jag har fortfarande inte fått brev angående militärlägret :( Jag vil ju veta om jag ska dit eller inte så jag vet vad jag ska göra i sommar. Ska ju inte vara där hela sommaren utan typ 3 veckor, fast OM jag kommer med så kommr jag säkert inte palla 3 veckor med en massa order hit och dit. Jag sa ju att jag inte gillar att folk säger åt mig vad jag ska göra och så, men jag antar att jag får suck it up och göra som jag blir tillsagd.

Måste slänga in en bild också, blir så tråkigt annars hehee !

BE WHO YOU ARE, NOT WHO OTHERS WANT YOU TO BE

Ta inte detta som en strid mot er anonyma nu, detta inlägget kommer bara av en ren slump vid sama tillfälle.

Jag har tänk på en sak .. Ungdomar i min ålder, eller runt min ålder typ 14-18 .. många vet faktiskt inte vem dom egentligen är, dom har liksom inte hittat sin egen identitet och därför är det många som spelar en roll som dom egentligen inte är. Vissa är på ett visst sätt för att alla andra är det det viset och då måste dom vara likadan, vågar liksom inte vara sig själv. Jag menar inte att det är något fel i att inte riktigt ha hittat son identitet. Utan vad jag menar är att jag tycker det är synd att det ska vara så, att man inte vågar vara den man egentligen är för att man är rädd för att man inte kommer bli omtyckt eller accepterad. Men är det verkligen värt att "spela en roll" som någon annan bara för att bli just omtyckt och accepterad ? I vissas fall kanske det är så och i vissa inte.

Jag vet utav egen "erfarenhet" att man vinner inget på att vara på ett sådant sätt, inte i längden iallafall. Jag vet att jag har varit sådan, men inte för att jag var rädd .. tror jag inte iallafall. Det var när jag var kanske 13-14, då ville jag vara som alla mina kompisar, jag skrattade åt deras skämt även fast jag kanske inte ens tyckte att de var roliga och jag kanske sa och gjorde saker som jag gjorde normalt sett inte gör.

Som jag skrev i ett inlägg häromdan, jag kanske är mognare än vissa av mina vänner. Inte alla, men vissa och jag tror att en del av mina vänner faktiskt är mycket mognare än vad dom vill visa, för dom vill vara som alla andra. Men jag vill inte vara som alla andra, jag vill vara mig själv och det är jag. Jag önska bara att fler faktiskt vågade vara just det .. sig själv :)


VÄX UPP DÅ HAHA

Anonyma kommentarer är för sånna som inte vågar stå för de dom skriver. Så jäkla löjligt helt ärligt haha ;) to bad for him/her. Jag borde kanske inte göra sån big deal av de hela men jag tycker verkligen synd om sånna människor.

anyway good night !

FETT OVÄRT

Riktigt ovärd kväll igår asså. Mormor va ju här som jag sa men hon åkte ju hem sedan. Så då var det meningen att jag skulle va med mami bara men så blev de ju icke, utan anna sa åt mig att dra med till Rörvik med lite folks, så jag hängde på liksom, men så bara för ATT liksom så skulle vi ju gå halva vägen och desstom skulle vi inte till Rörvik utan till Ganglet. Det ligger bredvid varran typ men man måste gå runt hela skiten för att komme dit.

Och vi åkte ju inte hemifrån förens runt halv nio så vi va framme typ halv tio .. och min sista buss hem går 12 så jag va ju tvungen att dra typ elva. Fatta ovärt !! Dessutom va de ju becksvart och jag gick helt själv :O skitscary ! Snälla vänner man har som tar väl hand om en *ironi* men de gick bra iallafall .. som tur va !


JAJA .. WHATEVER

Fett ovärd kväll ! .. Hörs imon :D puss

FACELOOK & OUTFIT


aw visst är jag söt idag haha, love photo booth !

Gillar denna tunikan den är så sommrig :D(och jag har shorts under, don't worry man vill ju inte visa hela kalaset om man skulle råka böja sig framåt en aning).

GOOD MORNING SATURDAY

De e strålande sol! wohoo :D Perfekt väder för grillning, så ja .. idag ska de grillas med the family! Mormor kommer faktiskt hit idag.

Men just nu ska jag träna lite och sen ta en skön dusch (Y)

Allt är supergrön nu ! "green is what? good."

utanför lilla mig. Alla bor ju inte mitt i stan hehe

ERIC SAADE

Ni har väl inte missat att Eric Saade släppte sin debut album häromdan :D
Lyssna på hela albumet på Spotify


I'M PUTTING ON MY SMILEY FACE

Matte nationella gick ju rent åt HEL**TE !!

F*n va missnöjd jag är nu + att det regnar .. det gör ju inte saken bättre precis! Fast å andra sidan så är det 23 gradet ute och det ser faktiskt ut som om att det håller på att spricka upp.
Äsch .. vafan jag är en glá prick så jag håller humöret uppe iallafal thahahah :D



I CAN'T STAND IT

Något som jag verkligen inte tål är människor som är självupptagna och egenkära. Okej, lite egenkär ska man vara, men det finns faktiskt en gräns och går man över den så nästan exploderar jag. Visst man ska ha självkänsla och så men det är definitivt inte samma sak.

Folk som tror att dom "äger" hela rummet när dom kommer in eller som tror att alla ska göra som just den personen tycker och tänker, de är bara så FEL. Som tror att alla lyssnar på en och att andra ska göra precis som just den personen. Sånna människor är verkligen BITCHES ! Okej visst, jag kan vara en riktig bitch ibland, men då är det ju faktiskt av en anledning. Vissa andra har de ju medfött och det är ju bara sorgligt.

Jag HATAR när folk säger åt mig vad jag ska göra (undantag; min mamma och mina lärare typ). Men när det kommer till kompisar eller kanske ska säga "kompisar" eller typ klasskamrater. Ingen .. och då menar jag INGEN ska eller kan säga åt mig vad jag kan och inte kan göra eller vad jag SKA göra. Om du sköter ditt så sköret jag mitt. För det finns många som tror att dom kan styra och ställa som dom själv vill och vissa andra kanske tycker att det är okej men för mig är det så inte okej!

Over and out !

SAME SPOT DIFFERENT YEAR

Gissa vem som hade muntligt nationella i engelsk idag och fick extremt-MVG? Jo för det var lilla jag :D Så hade jag en jättebra dialekt, han sa att jag lät som en inföding i USA och att jag var bäst på skolan so far. Fatta sikken komplimang. Ni får ursäkta att jag skryter lite om det, men det måste man väl ändå få göra när man får sådant beröm, eller ? Hoppas nu bara att jag faktiskt får MVG i slutbetyg (man kan ju faktiskt inte få extremt MVG, även om man skulle förtjäna de) haha skojja bara, men jag hoppas på ett MVG iallafall.

Sen får vi se hur det går på matte nationella imorgon, del 2. Hoppas det går bra för då kanske och då säger jag kanske kan jag få ett MVG i matte också då. Skulle ju inte sitta fel eller så. Och sen kanske, återigen kanske jag har en liiten chans arr få MVG i esteten också. Jag menar, det är ju faktiskt inte alls långt kvar tills det är sommarlov. Det är faktiskt precis 22 dagar kvar varav 15 är skoldagar, alltså bara 3 veckor. Sen är första året avklarat wohoo "One down, two to go"

Jag har faktiskt vart så jäkla mycket bättre nu på gymnasiet mot vad jag var 8-9 och de känns SÅ UNDERBART ! haha skojjaaaaa :D nejj men det känns faktiskt som att jag har mognat hur mycket som helst under detta första året. I'm not a little baby anymore and it feels .. wait for it .. gooooooood ! :D



Same spot different year. To me I look exactly the same on the outside, but ho about th inside ?

SÅ FU**ING AWESOME !




MOGEN ELLER MOGNARE KANSKE

Jag vet att det kanske är såhär i dom flesta skolorna och dom flesta klasserna men så fort läraren går ut klassrummet går alla loss. Dom blir som vilda apor i djugeln typ. Är det bara jag som tycker att det är jobbigt och är lite mognare än lla andr i min ålder eller finns det fler där ute *haha*

Jag tror faktiskt att det är så att jag är aningen mognare än dom flesta i min ålder. Jag är typ den enda som inte vill supa varje helg. Sen så har jag sån dära torr vuxen humor som ingen fattar förutom jag och typ hmm .. gammla folk. Jag tar mer ansvar för det jag gör än andra i min ålder. Jag skyller inte ifrån mig.

Självklart så är jag inte världens torrboll även fast det kanske låter så. Men jag släpper loss jag också och har roligt och ÄR rolig. Självklart kan jag vara fjantig och omogen också, men jag tror ni fattar hur och vad jag menar ?



PANIK PANIK PANIIIIIK

Hjäääääälp mig !!! Det surrar runt i getingar här hemma och jag haaaaatar dom. Lika stor fobi för dom som för spindlar .. och då är jag RÄDD ! buhuuuu come save me ? (a)

Jag har seriöst stängt in mig i mitt rum .. och jag kan fortfarande höra dom surra där ute :O

TOP TRACKS AND ARTISTS



ha-ha-ha som om ? Top artists .. Justin Beiber lyssnar jag inte på och INTE Miley Cyrus ! Inte Sean Kingston så mycke heller. Men Adam-adam vet ni vid det hära laget att jag avgudar haha nejj men ah, Kris Allen är super han också och Tyler Hilton är sååååååå häääääääääääääär bra :D Har bi inte hört honom eller vet ni inte vem det är så föreslår jag att ni kollar upp honom. You wont regret !

Top tracks hahahah ser lite skojj ut, bara Adam låtar hihii men I can't help it, I just love the guy

HOT MAMA

Jag gjorde som jag sa, jag tog en dusch men blev de något plugg ? Naaaee, de orka jag icke hehe men jag tror att det gick hyfsat endå och jag berättade faktiskt alt ut minnet, fast jag glömde nog en del hihi men ah :D
Så nu har jag bambarast fårstår ni vella, jag sitter ju inte och bloggar på lektionstid .. eller jag jag de ? You'll never find out!


NIGHT STUDY

Måste duscha nu, sen plugga plugga plugga, har en presentation imon och jag måste kunna de utantill :O

FISEN HAR BLOGGTORKA

Fis Fia har vääääääääärldens bloggtorka och då menar jag väääääärdeln, 17 gånger värre än när jag har mina små bloggtorkor och då kan ni ju kanske förstå hur illa läget är eller ?

Så vi får nog ringa bloggakuten, någon som har nummert ?


haha snyggingar !


MEGA HETING

WORSE EPISODE SO FAR !

Sad sad sad ..... har precis kollat det senaste avsnittet av Gossip Girl och ... buhuhuuuu :( De va så hemskt, ingen blev som de skulle, värsta avsnittet so far .. Helliis fällde nästan en liten tår ...


Om du inte har sett de fåru en liten ledtråd ..

MISSEVERYDAY 6 MÅNADER ..

Bloggen hade ju sin 6 månadersdag i fredags såg jag nu !! WOHOO :D
14/12-09 - ? vi får se hur länge den håller hihii.

Jag får fira med en chokladboll och Adam Lambert - Master Plan
Har kommit på att jag inte behöver lägga in bilder på honom + en låt, när jag lika väl bara kan te en låt med massa pix ! Smart vah ?

MY OWN PLACE

Sitter och tittar på möbler hihii ! Det är superskojj .. tycker jag då som fortfarande bor hemma. Skulle önska att jag hade oändligt med pengar och kunde köpa vad jag ville. Bara peka på allt jag ville ha. Jag är fortfarande "liten" så nu vill jag ha rosa&svarta väggar, stor säng, stor, spegel, massvis med stor kuddar och fina bilder på väggarna. haha det är så kul för jag kan typ föreställa mig det i huvet .. och ni ska bara veta hur jevla snyggt det är.
Jag kommer ha huuur skojj som helst sen när jag ska flytta hemifrån woho :D

VI VILL HA SOMMAR OCH SOL

Hade inte alls saknat skolan .. speciellt inte nu när jag hade vart ledig i 4 hela dagar. Men de funka idag också hehe :D Och vädret är ju bara vah ? de 'r just nu 16,5 grader och helt jäkla molnigt .. och så ska de vara hela veckan ! vafan är de för majväder då ? nu vill vi ha sommar och sol och jag måste ha en ny bikini .. mina är på tok för små juh :O
Just nu sitter jag iallafall och för över lite ego-pix till datorn och väntar på gubbar som ska lämna en ny frys .. våran ena har lagt av.
Nu va bilderna klara ! Här kan ni få en :D




KORV MED MOS

Blogg jag läser först: DennisM och Gaybloggen

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Foki faktiskt

Kändisblogg jag följer: En del faktiskt hehe, men Dennis och Gaybloggen är favvisar, känns som att dom är sig själva rakt igenom.

Första bloggen jag började följa: Hmm .. tror de va Dessies

Bloggare jag beundrar och varför: Asså det måste nog vara Paow för hon är inte alls rädd för att säga vad hon tycker och tänker. Hon kan också ta konsekvenser utav de hon skriver. Hon skyller inte ifrån sig. Hon vågar helt enkelt vara sig själv, det är inte alla kända tjejbloggerskor som vågar de.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Hmm .. inga direkt fördelar som jag kan komma på, eller jo jag har faktiskt fått en del ny bekantskaper (Y)

Då hatar jag att blogga: När jag inte har något att skriva men känner mig tvungen.

Då älskar jag att blogga: När jag är på superbra humör och livet är bäst typ!

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: Christoffer Larshans "gaymasen". Bara för att han läser min blogg och kommenterar hyfsat ofta och för att han har en super rolig och bra blogg! :D
Och alla mina vännersbloggar så klart !

Nu utmanar jag följande (om ni vill): Alla som vill hehe :D


Spexfoto från förra året i nian !

SENIORDAG IDAG !

Bara för att jag inte är i Uppsala betyder inte det att jag inte kan kolla cheerleading SM ! För de kan jag göra på nätet ! wihoo ! så det ska jag göra idag :D Idag är det seniordag vilket betyder att Wildcats tävlar !

Men ha en bäst söndag för de ska jag ha nu hehe :D
pusspuss

CHEERLEADING SM

Gick in på SCF hemsida och såg att man kunde se SM live på nätet !! :O synd att jag missa allt typ ... men jag hann till prisutdelningen som tur va !! Åhhhh Bobcats vann SM-guld IGEN :D :D :D Och Mathilda vann den induviduella klassen och stunten vann sin klass också.

WOHOHOHOHOHHOHO !!!! :D


Bilden är från förra året, men skitsamma ! Detta är awesoooooome !!!

LITE GAMMLA BILDER


Jag för ca ett år sedan.

DM förra året ! :D


DM och SM medaljer fast de fattas 2 st på bilden. Dom bästa.


Min bror och jag för ca 1 år sedan.


Ni visste inte att jag hade en tvilling vah ! ;D


Klassresa på Asperö i 5an


Balen förra året !

SJÄLVKÄNSlA OCH SJÄLVFÖRTROENDE

Många säger att dom vill ha bättre självförtroende och bättre självkänsla, men det är inget man kan få serverat på silverfat precis. Vill man något så får man kämpa för det också. För det först måste man tro på sig själv. Är man inte så stark kan självkänslan sjunka på en sekund det räcker att någon slänger ut sig någon liten betydelselös kommentar så är man tillbaks där man startade.

Jag tycker att jag har bra självförtorende och självkänsla och det är inget jag har fått, det är något jag har bestämt mig att ha. Jag låter ingen trampa på mig hur som helst. Om någon random person säger något spydigt så inte f*n tar jag åt mig utav de då. Men är det någon jag står nära så klart jag tar åt mig men inte annars, det ser jag ingen mening med. Varför bry sig om vad folk man inte känner tycker ?

En sak som kan vara bra är att varje morgon säga något bra till sig själv varje morgon i spegeln som får en att må bra, och sen bära med sig den känslan resten av dagen. Bottom line .. Ingen kan ge dig självförtroende, det är något man måste skapa själv och sedan inte låta någon ta det ifrån dig.

THE HILLS

woooooooow chill man !!!
kollade nyss på ett nytt avsnitt av The Hills och Spencer är out of his miiiiiiind !! Asså pshyco varning på de !

Va ute och sprang iallafall så jag känner mig lite duktig ! Sen hoppa jag i badet med massa BUBBLOR :D

Nu ska jag kolla skattkammaplaneten :P

MASTER PLAN

Nu har jag städat mitt rum, rensat bort skräp, papper, dammsugat, dammat och städat i garderoben. Blev två fulla påsar hehe :P
Vädet är på topp så nu ska jag ut och springa wohoo ! Sen hoppa in i en kall dusch och sen sätta mig i den härliga solen. Visste låter de bra ? :D

Så här blev förresten mina naglar igår. Super nöjd !


HARE GÖTTANS !

Nu pyser jag iväg och träffar Bjällan, ska möta upp Malin som ska fixa våra nails. Sen får vi se vart dagen bär oss ! :D
pusspuss ♥


OOH BUBBLOR, JAG SER BUBBLOR

Jag fick faktiskt gjort allt de jag hade planerat för dagen. Jag gjorde nationella i matte, jag super troooor jag, sen så träna jag med Elin och sen sola :D

Jag är väl egentligen inte typen som ligger och solar i solaruim, men denna sommarn ska jag inte börja som ett spöke, så jag kör på solarium och med mitt svenska pigment gör de kanske inte så stor skillnad ialf hehehee. Men så nu efter denna dagen är jag nog värd ett varm bad med massa bubblor wohooohoho :D


FACELOOK FOR TODAY

TREDJE SISTA :'(

Dagen har vart full späckad !! Skolan .. sola .. plugga .. Ugly Betty .. Desperata hemmafruar .. GOSSIP GIRL !! and here I am. Jag har faktiskt fått mig lite färg *wohoo*

Nationella imon då ... känns som att det kommer gå bra, wish me luck ?! :D Jag har aldrig riktigt vart bra i matte men nu känns de som att jag har fått kläm påt liksom bra vah ?

Nu blire till att krypa ner i sängen och glo på de 3e sista avsnittet One Tree Hill *tår* :(



DAGENS

Inte alla som ramlar genom stolen på mattelektionen vah !? :O

VECKANS PLANER !

måndag gymma och sola!


Tisdag - Plugga järnet inför nationella - matte


Onsdag - nationella, gymma och sola


Torsdag - ledig wohoo !! Fixa naglarna med Bjälliis


Fredag - Hoppas vi på party :D


Lördag - Sova, sen får vi se ?


Söndag - Ba tat lugnt, ut och spring och sen kanske in till Liseberg och Erik







REBOUND I SOMMAR !

Nu på lördag ska Eddie och Rabih komma till kära Götet och vara på ett ställe som heter Gretas? och jag har inte den blekaste om vart det ligger :O sen NRJ - Club Nordic, Gothia Arena fast dit ska jag knappast ha-ha-ha .. 14 augusti kommer dom på Göteborgskalaset, den 15 augusti Rix FM festival och sen så på NRJ in the park den 27 augusti :D

Wohohoho måste ju försöka gå på något av de !! kanske inte blir att man går till Gretas med tanke på att jag inte vet vart det ligger hehe men Göteborgskalaset går man j alltid på och på Rix FM & NRJ in the park också !! så de blir mycke Rebound i sommar !! :D


köss föfan !

TJABBA !

De blev inge 421 och inget springa heller :O
Emmelie fick mig att åka till torget iställe. Hitta inga byxor buhu .. fast vi hittade riktigt fräna dräkter.


PERFEKTION !


OLAGLIGT SNYGG


Spola fram till 1.10 :D




5ÅRING SJUNGER ADAM LAMBERT


hahahahahahahaha ni måste ju bara se, hur söt som helst !! En liten version av Adam Lambert

JAKTEN PÅ JEANSEN

Tack alla underbara för igår !! :D suprskojj vart de, som alltid.

Söndag söndag söndag .. va gör man på en söndag ? Jag ska iallafall upp till 421 och kolla lite kläder, letar efter jeans som jag alltid har såååååå svårt att hitta. Antingen är som för små i midljan eller så är dom för långa eller för lösa i rumpan eller runt bena, alltid är det nåt :O men nu ta mig fan ska jag hitta ett par hhaha :D

Kanske skulle ta och springa en runda också. Så jag får känna mig ite duktig. Och sen så får jag se vart dagen bär.
Men nu ska jag först in och duscha.


pöss pöösssss ! ♥

MÅSTE KÖPA

Den kom ut i butiken idag !! wohooooo måste måste ha :D
JAG ÄLSKAR ADAM LAMBERT ♥


DENNISM TÄVLING .. JAG ÄR MED !!

Nu har DennisM tävling på bloggen igen och nu kan man vinna iphone 3GS och jag vill verkligen ha den!! :D


Här är den .. visst är den huuuur snygg som helst ? Jag är med och tävlar ialf, hoppas hoppas att jag vinner.
OCH DENNISM ÄR BÄST !! :D

Va med och tävla du också, KLICKA HÄR för att komma till tävlingen :D


LITTLE MISS CHATTERBOX

De har vart väldigt mycket denna veckan med nationella prov och massa grejs. Jag har liksom inte haft tid med bloggen. Förlåt förlåt förlåååååååt.

Igår sov jag hos mormor och idag har vi vart i Ullared. Hitta iiiiiingneting :O Bara lite smågrejor, jag kan kanske lägga upp lite bilder på det någon dag nu. HAHA vi var inne på Martin Shop ialf .. en lite ny upplevelse hahaha min mormor är knäpp !! :D

Och nu har mamma girls-night så jag ska käka och sen försöka hitta på något. Låter det bra ?



pusspusss darliiiings ♥

VI E MONGO


SUMMER !

WOHOHOOOOOOOOO jag fick bara 4 fel på matteprovet !! :D och snart är det sommaaaaar. What time is it ? summertime :D



I NEED INSPIRATION

Gooosh !! Mitt blogghumör är verkligen inte på topp och jag känner inte att jag har tid att blogga :O jag vet att jag har all tid i världen .. men ändå blir de inte av. Men men de kommer väl tillbaka, de brukar det göra liksom. Så jag hoppas på de bästa.
Men just nu är jag dundertrött efter dagen. Hade ju faktiskt nationella prov idag och dom suger verkligen musten ur mig, jag är helt slut .. så nu ska jag stänga av älskligen, krupa ner under mitt dumtäcke och glo film !! Det blir DINOTOPIA .. fast inte hela haha den är 4 timmar lång men hur bra som helst :D



AVIS SÅ DE SKVÄTTER OM ET

åååh jag är så avis just nu !! Mammas sambo är i Sydafrika nu med några jobbgubbar, fatta va avis man kan va. Bor på ett dunderlyxigt hotel.




Sen så åker dom på morgonsafari OCH kvällssafari :O Dom har sett lejon, noshörningar, geparder .. och dom kommer se huuuuur mycket som helst !!


FÖRLÅT IGEN !

Förlåt för sugig uppdatering denna helgen !!
De kommer ialf ett inlägg senare, I promise :D

HAHAA

Mamma säger: Anna kan inte du gå ut med soporna ? De luktar ju fitta i hallen !!
hahahahahaaaa o-m-g de va något nytt :P

RSS 2.0