IDOL 2010

IDOL 2010.. dags för en sjunde säsnong. Jäklar va längre de har hållt på ändå. 6 säsonger har gått vilket betyder 6 nya Idol-vinnare. Men vilka ha det vart och vart har dom tagit vägen? .. Och vad har hänt med andra deltagare..

Säsong 1 - Daniel Lindström.. han har ju TOTALT gått upp i rök. Istället så blev det Darin som slog igenom och har nu släppt 5 superbra album!

Säsong 2
- Vem vann då? Agnes va? aah tror de, och hon är fortfarande superaktuell ju! Sebastian som kom tvåa är ju aktuell i musikalen Grease. Sen så är det andra från den säsongen som också har gått långt.. Måns Zelmerlöw som nu är aktuell i Romeo Och Julia som Romeo. Ola som har en jättebra solokarriär. Och Sibel!

Säsong 3
- Vanns av Markus Fagerwall som har blåst bort med vinden. Två kom Erik Segerstedt medlem i E.M.D och de tror jag inte att någon har missat, eller? Och även Danny vad med de året också och har medverkat i Let's Dance

Säsong 4
- Marie Picasso och vart har hon tagit vägen liksom? Amanda Jensen dock är ju igång! Gillar inte henne men men.. sen så har vi Mattias Andreasson 3e medlemen i E.M.D.. Tror nog att han är den som lyckats bäst från den säsongen eller? Även han har medverkat i Let's Dace och vann dessutom!

Säsong 5 - Kevin Borg som egentligen var den självklara vinnaren ändå ifrån början. Fortfarande aktuell just nu i den svenska uppsättningen av High School Musical. Sen har vi Anna Bergendahl och Johan Palm. Och så Alice Svensson som kom tvåa.. som ibland kan ses på kändis-events typ mer än så vet jag inte.

Säsong 6
- Vanns av självaste Erik Grönwall har släppt ett cover album och sitt egna. Turnerar runt och sådär så han är ju igång liksom. Sen har vi Tove som är lite halvt aktuell typ. Och självklart Eddie och Rabih som tillsammans tildar Rebound och DE har väl KNAPPAST någon missat?

Så vi har ändå fått ihop några svenska idoler:) Även utav dom som åkte ut tidigare i tävlingen. Speciellt E.M.D kanske. Ola har klarat sig bra och Rebound är på glöd just nu! Men den som klarat sig allra allra bäst måste väl ändå vara Darin:D Aja ikväll startar en nu säsong och jag sitter helt klart bänkar framför tvn!






Kommentarer
Postat av: Kristin Jonsson

Sv: Japp det började igår på 5an men går att se i repriss på söndag tror jag annars finns alla avsnitt på webben =)

2010-09-07 @ 15:15:07
URL: http://kriistiinjonsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: gud ja det gör det ju menade det haha gud vad trött man är iblnad :)

2010-09-07 @ 15:30:55
URL: http://kriistiinjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0